Toyota Corolla Kullanıcı Yorumları-3

Toyota Corolla Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

Eray31 <18.12.2016>: Corolla 1.33 life 2013. 2013 1.33 life paketi var pederin.
Eksileri: Kaporta çoğu japon gibi ince. Yalıtım çok kötü değil ama kendini belli ediyor. Lastik basınç sensörü ışığı çoğunlukla yanıyor. 2. vitese geçişlerde iç ve dışta ses duyuyorsun. Hafif frende ıslık sesi yapıyor.
Artıları: Gayet konforlu. Az yakıyor. (Karışık 100 km de 6.0 lt) Geniş ve ferah.
Tercih ederim ama 1.6 sını... Çünkü bu kasaya bu motor biraz zayıf.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ÖMER <22.12.2016>: 2014 corolla kullanıcısıyım, kışın kalkıslarda sankı zorla gıdıyormus gıbı ama ısınınca hersey bıtıyor degısık bır arac oluyor sankı herkes de aynı sey var mı bılemıyorum, fıyat aralıgı orta sevıyelerde ust segment araclara ulasmak malesef zor sağlam arızasız diyebilirim, servisten yakınanlarda Eskisehir'e gelsin ilgi gorsun derim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yılmaz <24.12.2016>: 2015. Ateşleme bobini yandı 5 yıl garanti yaptık bir bobini ödememek için beni suçluyor bunlar neyi garanti ediyor hepsi parçanın fiyatı 300 400 tl hiç önermem satış sonrası hizmet sıfır aldıkları para haram olsun.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Lutfullah kayıran <31.12.2016>: 1.6 advance 2016. 9 eylül 2016 tarihinde aracımı aldım. symbol ve fluenceden sonra eşşekten inip ata binmiş gibi oldum. aracı kötüleyenlere şaşıyorum. makyajlı kasası yol sesi içeri almıyor. arka koltuklar bölümü makam araçlarını aratmıyor. altı engin ama bu şekilde yolu iyi tutuyor. malzeme kalitesi benim hoşuma gidiyor. performansı gayet iyi bir araç. performansını beğenmeyenler 2000 motorlu araç alsınlar. aracı almadan önce ve aldıktan sonra servis hizmetinden gayet memnunum. iki defa beni evimden alıp servise ve bankaya götürdüler. aldıktan sonra 2 3 defa daha gittim . satış danışmanı bayiye girmeden beni yolda görür görmez hemen geliyor ve bir sorun olup olmadığını sorarak ilgileniyor. yakıt tüketimi bana biraz fazla geldi. ama ülkemizde benzin 5 lirayı geçmişse şehir içinde 50 kuruş yakması normal diye düşünüyorum. benzin 3 lira olsa şehir içinde 30 kuruş yakacak. şehir dışına çıktığımda arka koltukta oturanlar neden yavaş gidiyorsun diye sorduklarında 110 ile gittiğimi söyleyince şaşırdılar. 180 ile de gitsem hiç hissettirmeyecekmiş gibi yola hakim. sanki asfaltın üzerinde kayıyor . daha önceleri sanayiye gittiğimde ne wolkswogen ne ford ne de başka bir marka corollayı al keyfine bak dediler. segmentine göre gayet iyi bir araç. aracınızı satarken değer kaybetmenizi istemiyorsanız Corolla diyorum çünkü ikinci eli çok para ediyor. herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çoban <11.01.2017>: 2017. Beyler aklınızı kullanın bu paraya passat alınır hemde araba bindiğini bilirsin bu paranın arabası değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yasin <18.01.2017>: Corolla 1.4 4d 2016. 84.500 e aralık ayında corolla 1.4 4d touch otomatik şanzuman 0 araç aldım yakıt durumu güzel bana fazla geldi yakıt durumu ama yeni olduğundan başlangıçta fazla yakar dediler. Her neyse tasarım olarak çok hoş araba iç tasarımı da aynı şekilde kalkış falanda gayet iyi milleti anlamıyorum yok gitmiyo kalkmıyo yav arkadaş 3-5 sn yavas kalksın nolucak yani hırsızmı kovalıyosun 1.4 motor adı üstünde saç falan ince demisler sınıfına göre gayet normal o fiyata bu kadar(0 araclar arasında) sen gidip bmw audi mercedes le wv le kıyaslayamassın.
Sonuç olarak
-Tasarım mükemmel
-Hızlanma 1 ve 2. Viteste biraz yavaş sonrasına yapıştır bak nasıl atağa kalkıyo
-Yakıt gayet güzel
-Yalıtım biraz sıkıntılı sanki otobanda giderken alıyo ses
-Ses sistemi süper
-Allaha şükür daha arıza vermedi araç
-Boya olarak inci beyazı aldım nazardanmıdır ufak çizik oldu 2 cm kadar hafif derin ustaya soruyorum rengini tutturamiyolarmis inci beyazi guzel ama tutturamiyolar rengi.
Bence alın derim he daha fazla imkanım olsaydı gider bmw yada audi alırdm tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <27.01.2017>: 2015. Bugün 20000 bakimina gittik çorlu bayisine yorumlara baktım ve hayır diyenlere beni de ekleyin derim. Arabayı satarken çok güler yüzlü babam paşam efendim ancak bakım zamanında ise tam zıttı a dan z ye kadar sıfır araba 1.33 kalkışlarda sıkıntı pek yok ancak 3.bin devirden sonra muazzam derecede motor sesi ve asfalt sesi geliyor arabayi 120 den az hizlarda kullanirsan gercekten cok iyi araba daha bir senelik ancak nikelajları gorseniz resmen on amblem cift izgaralar kapkara sonradan kapilara takilanlar pastan yesile donmus durumda ve yaklasik iki sene onceye kadar degistirilen bunlar degistirilmeme karari alinmis bayi ile konusup yan kapi krom nikelajlari degistirilecekmis ancak arabanin on bolgesi olmazmis asil garantisi arabayi alirken orasi uzerinde ve bunun degisikligi olmazken kapi nikelajlari degisimi sasirtti almak isteyen dusunen varsa satin alindiktan sonra yardim sifir her sey paraya dokulmus ford opel volskvogen gibi markalari gecip toyotaya gelmek cok buyuk bi yanlismis bunu anladik sirf bu olaylar yuzunden ve bize kullanici hatasi olabilir gibisinde ima edildi arabadan soguttular ben bunlari temizleyebilirim elime yapismaz ama araba guven verip yetkililer elinden tutmayan bes para etmez bir sey toyotadan uzak durun...
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ersin <01.03.2017>: Corolla 1.6 Edvence multidrive s 2016. Aracı nisan 2106 da ankara efe den aldım. Satarken çoook allayip pulladilar ama o kadar da değil fakat yine de toyota. Çalışanlar çoook yobaz verdikleri sözleri inkar ediyorlar. Aracın motorundan rampada aşırı ses geliyor. Gittim normal dediler. Ve size tavsiyem kesinlikle garanti kapsamında diye landirenzo tüp takmayın çoook geç tupe geçiyor. Ve çalışanlar size baskı kurup illa simit tank taktiriyorlar. Bagajimi mahvettiler.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hidayet <07.03.2017>: Aracımı otuz bin bakımına soktum. Bakım sonrasında frenlerden ses geliyordu. Servis elemanı tarafından araç yıkandığı için olur biraz fren yaptıktan sonra geçer dedi. Ertesi gün ses kesilmediği için tekrar servise gittim. Servis formeni çözüm olarak herhangi bir emniyet sorunu olmaz aracınızla hızlı seyrederken ani fren yapmam önerildi. Çözmesi gereken sorunu bana çözdürtmeye çalıştı. Şimdi ben Toyata Toyan servise soruyorum. Bu sorunu ben çözebiliyorsam size ne gerek var her yıl neden size para ödüyoruz. Ayrıca faturayı incelediğimde fren temizleme spreyi kullanıldığını gördüm. Bu fren temizleme spreyini aracımda kullanmadıkları na göre bakım yapan elamanlar bu spreyi ayaklarının altınami sıktılar çok merak ediyorum. Bu şikayeti okuyanlara önerim servis formeninin önerisini kesinlikle uygulamayın. Maddi manevi zarara uğrarsınız. Toyata markasına ve kalitesine yakışmadı.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali <10.03.2017>: 2007-2012-2017, 15 yıldır toyota kullanıyorum, 1.6 multidrive ve 1.4 d4 mmt olarak, bu bölüme yorum yapan arkadaşlar öncelikle arabayı ne amaçla yada ne şartlarda kullanacağına karar versinler ki yaptıkları yorumlar gerçekçi olsun, bugüne kadar kullandığım toyotalarda ne bir arıza ne de bir yolda kalma olayı yaşadım, zaten toyota araçlarını imal eden kişiler öncelikle insanların mutluluğunu ve de sorun yaşamadan güvenli vede ekonomik bir şekilde yolculuk yapmasını ilke edinmişlerdir, lafın kısası sorunsuz güvenli ve de ekonomik yolculuk yapmayı yürekten isterseniz toyota araç almaktan başka çareniz yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <23.03.2017>: 2017 1.4 d4 mmt 50.yıl paketi kullanıyorum, teknolojinin tüm nimetleri mevcut ancak toyota teknik olarak uygun görmediğinden cruise kontrol vede sunroof maalesef yok ancak benzinli toyotalarda cruise kontrol var, ses yalıtımı mükemmel yakıt cimrisi demek pek de abartı sayılmaz, iç hacim çok rahat bagaj yeterli yol tutuşu, sessizlik çok iyi bu segmentte alınabilecek üç beş araçtan kesinlikle bir tanesi toyota corolla 1.4 d4 derim. unutmadan çok önemli not olarak şunu da söyleyeyim ikinci el degeri ve de satışı mükemmel.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kerim Karayel <08.04.2017>: ARAÇ 2014 COROLLA ADVANCE Nerden başliyacağımı bilmiyorum araç o kadar kötüki neyse ilk olarak biz içinden başlıyalım, koltuklar fazla rahat deil ama oturma mesafesi geniş ön konsol dikey konumlu olduğu için tartişmalara yol açtı bence normal dış görünüş idare eder aracın en sıkıntılı yerine geldik şimdi MOTOR 1.6lt bu motor 132 beygir 160 tork veriyo size ve aracınız gitmiyo kalkışlar berbat aniden kalkayım derseniz %90 istop ettirirsiniz aracın kafası cok karışıyor napcani bilemiyor şahsen yolda seyir ederken direksiyon kitlendi 5 snline herneyse bizim araç gazlı haliyle performans ister istemez düşüyo ama benzinliyken 1 sene kullandım gene gitmiyo hala gitmiyo 1.vites ölü 2.den sonra açılıyor ama siz araba mütiş hızlandı diyorsunuz bi güven geliyo ama sağınızdan yada solunuzdan sizli aynı anda kalkan bir arabinın sizi geçtini görüyorsunuz KISACI ALMAYIN ARABA GİTMİYO YOKUŞLAR BAYILIYO ALLAH CANINI ALIYO ARABANIN
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan <17.04.2017>: 50.yıl toyota corolla 1.4 d4 premium mmt 2017. Aracı nisan (2017)ayı başında aldım, görünüş dış tasarım mükemmel ve de dikkat çekici, içine geldiğimizde arkada oturma bölümü çok rahat diz mesafesi mükemmel, kullanım olarak çok oturaklı ve yol tutuşu mükemmel belki de eğer kusur bulmak ve yazmak gerekirse curize control olmaması konfor açısından büyük eksiklik 50 .yıl şerefine donanım özelliklerine eklenen araçtaki bagajı ayak sensörü ile açmak çok hoş, yakıtının ekonomik, sorunsuz araç olması iç dizaynın rahatlığı ile ideal aile otomobili olma tercihleri sıralamasında ilk sıralarda yer almayı tereddütsüz hak ediyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <29.04.2017>: 2014 1.6 benzinli toyota. arac gayet güzel.yol tutuşu ic hacimi ćekisi gayet iyi. yolda yuzumu hic kara cikarmadı. audi a6 bmv v.s performansı bekleyenler almasın. 66000km oldu hiç arıza yapmadı. sikayetim yok. bozuk zeminde iceri biraz ses alıyo turbo araclar gibi çok agresif degil ekonomik 4.vitesle 180km surat yapıyo.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eray Yılmaz <05.05.2017>: 2016 multidrive... dışardan bakan sanki bişey sanıyor da böyle bir kolpalık olamaz.. eski hyundai minibüslerle aynı. Bunu tavsiye eden kişiyi insanlık adına adam gibi bi arabaya bindirsinler vallaha üzüldüm... hatta motosiklete binin daha iyi...
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <02.06.2017>: 2016 1.4 d mmt aracımı mart ayında aldım daha önceki aracım passat 1.4 benzinli dsg sanziman bu vw in otomatik şanzumanlı aracı adamın ocağına incir ağacı dikiyor. Sorunsuz şanzuman ve dizel olması nedeniyle corolla aldım keşke 3 sen evvel alsaydım. Yaktın beni passat. Kesinlikle toyata ...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Deniz <29.07.2017>: Acil paraya ihtiyacım oldugu icin 2014 bmw 520i aracımı satıp 2017 advance 1.6 manuel aldim. Yakıtı fena degil konforu ve genisligi bmw kadar olmasada aratmıyor diyebilirim. Su an degistirmeyi dahi dusunmuyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <07.08.2017>: 2017 1.33 LİFE. 1.Araba alırken öncelikler belirlenir , sıralama yapılır.
2.Her araba kendi segmenti ile kıyaslanır.
3.Her arabanın kullanım dinamikleri farklıdır.
4.Kendini F1 pilotu sananlar ya da daha önce 2.000cc. ve üstü motor hacimli araba sahibi olanlar , sallayanlar , uyduranlar vs. vs. vs.
Çok farklı marka ve model araba kullandım sözüm şu ; Sorunsuzluk , yolda kalmama , parça yıpratmama , bakım periyotlarına uyulduğunda yüzbinlerce kilometre sorunsuzluk ?
Cevap Japon arabaları ( 1. Toyota 2. ..... 3. ..... )
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emir <07.09.2017>: 2013 advance 1.6 multidrive s. herkese merhaba 2014 ocagindan beri arabayi corluda kullaniyorum. arac cvt sanziman 132 beygir olmasindan oturu bir kere cok guclu ve vites gecisleriini asla hissetmiyorsunuz. aracin oturmasi yol tutusu seriligi cok guzel. ici cok genis ortada cikintinin olmamasi dolayi iyi fakat gel gelelim yakit! bana gore cok yakiyor. sehir ici ort: 9 sehir disi ise ortalama 120 km hiz klima acik bodrum yolunda ort: 6.8 lt dir. 2003 model scenic bile bundan az yakiyordu.arac 25000 de acilmistir artik :) bir dezavantajda arac engin. kasislerde altini vuruyor. servise gelince ben servisten memnunum volkwagendeki gibi opmuyorlar. ozellikle yakit ve alcaklik haricinde tavsiye ederim surmekten zevk alirisiniz. alacaklara onerim, kullanacaginiz amaca gore dusunun derim. yakit haricinde bence evet!
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mefa <20.09.2017>: 2015. Aracımı 23.12.201 tarihinde aldım. Kapı lastikleri sürekli karşılıklarına siyah lastik izi bırakmaktadır. Servis Garanti kapsamına girmediğini söylüyor. Ardından Toyota Türkiye'yi aradım bu şikayetimin neden garanti kapsamına girmediğini bir rapor olarak istedim. Bana verilen cevap ise bizim böyle bir yetkimiz yok denilmiştir. Benim merakım 21 ayda garanti kapsamına girmemektedir. Sakın Garanti uzatma gibi bir hataya düşmeyin. Aracın %90 garanti dışıdır.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa


Siz de Toyota Corolla kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder