Honda HR-V Kullanıcı Yorumları

Honda-HR-V-yorumlar

Honda HR-V Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2015 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %100 (1)   >Hayır: %0 (0)


Metin<17.11.2016> : Honda HR-V 1.6 i-DTEC, Aracın olumlu yanlarını sıralamak gerekirse; yakıt tüketimi gayet iyi ortalama 5 litre civarında. Motor performansını beğendim. Üst donanım paketi dolu dolu. Sınıfı sizi aldatmasın içi yeterince geniş. Malzeme ve işçilik kalitesi başarılı. Olumsuz yanları ise; fiyatı rakiplerine göre fazla gibi. Manuel koltuk ayarı yakışmamış bu araca.
Tavsiye eder misiniz?: --


Şener <20.02.2017> : Honda HR-V 2016 1.5 CVT kullanıcısıyım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Sürüşü keyifli güven veren bir araç. Hem süspansiyonların başarılı olması hem de sarsıntısız vites geçişleri aracı konforlu yapıyor. İçi ferah ve malzeme kalitesi iyi. Performansı öyle süper değil ama crossover bir araç için yeterli bence, fazlasını beklememek gerek. Yüksek hızlarda rüzgar sesi var araç içinde. Agresif kullanımda tüketim ortalamam şuan 8 litrenin üzerinde, tabi kullanıma göre değişiklik gösterecektir. Yararlı güvenlik asistanları mevcut araçta.
Tavsiye eder misiniz?: --


Taner <01.05.2017> : Honda HR-V 2017 Executive CVT. 3 hafta önce satın aldım. Kullanımı keyifli. Başarılı donanımları var. Performansı sınıfına göre makul. Sport modda tatmin ediyor.
Tavsiye eder misiniz?: --


İsa <01.01.2019> : Honda HR-V 2018 1.5 kullanıyorum yaklaşık birkaç aydır. Yakıt tüketimi kullanıcıya göre değişmekle beraber bende karma tüketim 7.4 lt gösteriyor şuan. Kullanımı rahat, Donanımı zengin ve içi ferah. Özellikle güvenlik ekipmanları oldukça başarılı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Honda HR-V kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. 2016 model ve üstü HR-V'ler için INSTAGRAM ve FACEBOOK sayfamız oluşmuştur. FACEBOOK&INSTAGRAM: HONDA HR-V CLUB TÜRKİYE. Aynı zamanda sadece araç sahiplerinin olduğu WHATSAPP grubu da kurulmuştur. Gruba katılmak için hondahrvclubturkiye@gmail.com E-POSTA adresine iletişim bilgilerinizi atarsanız gruba eklerim.

    YanıtlaSil