Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcı Yorumları

Chery-Tiggo-7-pro-kullananlar



Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %89 (8)   >Hayır: %11 (1)


Adsız<10.04.2023> : En üst paketini aldım Nisan ayı başında. Gövde ve tavan rengi farklı, çift renk. Performansı çok iyi, çok seri. Yakıt tüketimi şimdilik 100 km'de 8.5 lt.
Tavsiye eder misiniz?: Evet




Taylan<12.04.2023> : Ötv muafiyetli aldım. Yakıt tüketimi 8,5 - 9 arasında. Ses yalıtımı orta derece. Vites geçişleri normal. Malzeme kalitesi sınıf standartlarında. Birkaç işçilik kusuru var. Cam tavandan ses geliyor. Konforu çok iyi değil kötü de değil ama daha iyi olmasını beklerdim. Performansı muazzam.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Semih<27.05.2023> : 4 gün önce Tiggo 7 pro excellent aracımı teslim aldım. Aldığım bayide teslimat sırası vardı, baya bir ilgi görüyordu. Henüz çok erken yorum yapmak için ancak çok memnun kaldım. Performans, tasarım, teknoloji ve sahip olduğu donanımlarla oldukça alınabilir bir araç. Yakıt biraz yüksek ancak performansa ve cüssesine göre normal. 
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Metin<11.07.2023> :Tiggo 7 aldim 1 aydir kullaniyorum yakit uzun yol 6.5 lt sehir ici 8.5 lt yakiyor konforlu guzel ve fiyatina gore cok cok kaliteli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nadir<02.08.2023> :Herşeyi ile mükemmel bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit<21.08.2023> :Aracım excellent paket.Aracı bayramda aldım şu anda 5000 km de. performans olarak gayet iyi. Motoru açmak için devirli kullanayım istiyorum ancak sadece 2. ve 3. vitesde devir arttırabiliyorsunuz.3.vitesde 5800 devirde 153 km ye çıkıyor. Son sürat denememde 224 km yi gördüm yokuş aşağı. yan rüzgarlardan 150km üstü hızlarda çok etkileniyor. Malzeme kalitesi bence iyi, sınıf standartlarında. yakıt tüketimi makul sayılabilir. şehir içi İstanbul`da 10-10,5 arası şehirdışı devirli ve süratli kullanarak 9-9,7 arası hiç 110-120 ye sabitleyip denemedim. Süspansiyon konforu bence gayet iyi. Lastik sesi tüm uzakdoğu araçları gibi biraz alıyor. Rüzgar sesi hızlı bile olsanız rahatsız edici değil. Sunroofdan son 500 km dir takırtı geliyor. Zaten rodaj servisi geldi göstereceğim. Bana göre tam fiyat performans aracı. Fiyatına göre verdikleri çok fazla. Güvenlik ekipmanları gayet güzel çalışıyor. Farları güzel aydınlatıyor. Dönüşlerde kamera açması çok güzel hem brnunu hemde içte kalan kısmı çok net görüyorsun marşpiyel vurma sıkıntısı yok. Koltukta yükseklik ayarının tek yönlü olması kötü hem ön hem arka kısmı ayrı ayrı yapılabilirmiş. Yan destekleri iyi ama minder kısmı biraz kısa 5-6 saatten sonra rahatsız ediyor. Görüş açıları iyi. Kablosuz şarj kötü çalışıyor. Hem kendi hem telefon çok ısınıyor ve şarjı kesiyor. Direk usb den şarj çok yavaş. Çakmağa takılanlardan almak zorunda kaldım. Alacak arkadaşlara kullanım klavuzu indirip okumalarını tavsiye ederim çok ilginç özellikler var. Mesela bagajı açmak için arkasında 5-6 saniye durup bir adım geri gittinizmi otomatik açılıyor. Bacak sallamak falan gerekmiyor..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Recep<14.09.2023> : Tiggo pro 7 excellent 2023. Yaklaşık 10.000 km oldu araç ortalama 100 km de 8 lt. Yakıyor ki böylesi bir araç için normal. Yüksekliği, motor performans, ses yalıtım ve malzeme kalitesi ile sınıf beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Özellikle sekmentlerinden daha geniş ve büyük olması hatta bir çoğunda sunulmayan özellikleri ile muhteşem bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aykut<19.09.2023> : Comfort paketini 2 aydır kullanıyorum 3.500 km yaptım gayet memnunum. Bence c suv da bu fiyata alınacak en donanımlı araba diyebilirim. Yakıt olarak ben şehir içinde 10 litrenin altına düşemedim. 8.5 litre yazan arkadaşlar bana bu işin sırrını açıklarsa memnun olurum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan<25.11.2023> : Chery Tiggo pro 7 alalı iki aya yakın oldu doğru dürüst kullanmadım bile aldım alalı sorunları sıkıntıları bitmiyor hiç bir konuda memnun değilim arabam test aracına döndü yani beş para etmez yediğim kazık da cabası.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır




Siz de Chery Tiggo 7 Pro kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder