Çin devi Chery yeniden Türkiye'ye dönüyor!

 




Çinli otomotiv üreticisi Chery, 3 SUV aracı ile Türkiye pazarına geri dönüyor. Şirketin Türkiye'de satışlarına yılın son çeyreğinde başlaması planlanırken CHERY'nin, OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO İstanbul'a geldiği öğrenildi. 2017'de yeterli ilgiyi görememesi üzerine Türkiye pazarından çekilen Çinli otomotiv üretici Chery, geri dönüyor. Chery'nin yeni SUV araçları OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO İstanbul'a geldi. Tech Chery'den yapılan açıklamaya göre, OMODA 5, Tech Chery tarafından piyasaya sürülen ve gençlerin estetik özelliklerine hitap eden ilk küresel otomobil olarak öne çıkıyor.

CHERY TASARIMI İLE GÖZ DOLDURACAK

Otomobil çerçevesiz bir ön yüze sahip ve her ızgara, sanatsal bir iç içe geçmiş ışık ve gölge duygusu oluşturan elmas kesimli metal öğelerle süsleniyor.

Yüksek belli olan eğik gövde tasarımı, aynı zamanda genç neslin sınırlarını aşma ve özgürlüğü serbest bırakma doğasını gösteriyor. Aracın ileriye doğru bir momentumu oluşturmasını sağlıyor.

TIGGO 7 PRO, keskin ve parlak matrix LED akıllı farlarla birleştiğinde hem tasarım hem de esenlik duygusu veriyor. TIGGO 8 PRO, Chery tarafından orta ve üst düzey sınıf için piyasaya sürülen lüks bir iş amiral gemisi ürünü olarak konumlanıyor.

Şirketin Türkiye'de satışlarına yılın son çeyreğinde başlaması planlanıyor.
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder