VW'den Özel Üretim Amarok Canyon

Volkswagen, başarılı pick-up modeli Amarok için özel bir serisi geliştirdi. Sadece 350 adet üretilecek olan Canyon, Amarok'un Trendline donanım seviyesi ile birlikte tercih edilebilecek.


Dış ve iç tasarımındaki detaylar ile standart modellerden farklılaşan Amarok Canyon, derin siyah, refleks gümüş ve bakır turuncu gövde renkleri ile birlikte sunuluyor.

Üst aydınlatmaları, 19 inçlik Cantera alaşım jantları ve yük alanı koruyucu kaplamaları ile dikkat çekici bir tasarıma sahip olan Amarok Canyon'da, 6 inçlik renkli dokunmatik ekran, Bluetooth, ısıtmalı deri koltuklar, ön/arka park sensörleri, farklı paspaslar, turuncu dikişli deri kaplı direksiyon simidi ve deri döşeme gibi donanımlar sunuluyor.

180 hp güç ve 420 Nm tork üreten 2.0 litrelik BiTDI dizel motora sahip olan araç 3200 kg'lık çekme kapasitesiyle öne çıkıyor. 6 ileri manuel şanzıman ile seçilebilir 4MOTION sistemini sunan Amarok Canyon, sekiz ileri oranlı otomatik şanzıman ile birlikte ise sürekli 4MOTION sistemini sunuyor.

Volkswagen sınırılı sayıda üreteceği Amarok Canyon'un 300 adedini otomatik, 50 adedini ise manuel şanzıman ile üretecek.


Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder