Yeni Jeepster

Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenmesi beklenen Jeep'in yeni küçük SUV modeli Jeepster, bir kez daha kamuflajlı bir şekilde görüntülendi.


Ünlü SUV üreticisinin, b segmentinde yer almasını sağlayacak yeni Jeepster, Fiat 500L altyapısında yükselecek olmasına karşın, markanın geleneksel tasarım anlayışıyla şekillenecek.

Yuvarlak farlara, markanın yedi barlı ızgarasına ve köşeli çamurluklara sahip olması beklenen yeni Jeepster, bu yılın ortasından itibaren, İtalya Melfi'deki Fiat'ın fabrikasında 500X modeli ile birlikte üretilmeye başlanacak.

Markanın yüksek arazi kabiliyetine sahip olacak yeni Jeepster, eğim iniş kontrolünün yanında, dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olacak. Fiat'ın 1.6 litrelik dizel Multijet motorunun yanında 2.0 litrelik dizel motora da sahip olacak aracın, benzinli motor gamında, yine Fiat raflarından alınan 1.4 litrelik atmosferik motorda yer alacak. 1.4 litrelik MultiAir benzinli motorun da sunulacağı Jeepster'de, dokuz ileri oranlı otomatik şanzıman seçeneği de sunulacak.

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder