Yeni Dacia Logan MCV Şubat'ta Geliyor

Dacia'nın 2 yıl önce satışına son verilen Logan MCV modeli yenilenerek, yılın ilk çeyreğinde Türkiye pazarına sunulacak.


Dacia'nin ilk kez 2013 yılında yapılan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilediği ikinci nesil Logan MCV, Avrupa'da satışa çıkmasının ardından, Şubat ayında ülkemizde de satışa sunulacak.

Yeni Dokker ve Lodgy modelleri ile MPV ve ticari araç pazarında elini güçlendiren Dacia, Logan MCV ile farklı bir alternatif daha sunacak. 4.49 metre uzunluğa sahip olan yeni Logan MCV, 5 yolcuyla birlikte 573 litrelik bir bagaj hacmi sunabiliyor.

Kapı içlerinde ve konsolda yer alan toplam 16 litrelik gözlere ve 2.7 metrelik yükleme uzunluğuna sahip olan yeni Logan MCV'nin arka koltukları yatırıldığında bagaj hacmi 1518 litreye kadar ulaşıyor. Dacia Logan MCV'de 75 hp güce sahip 1.2 litrelik benzinli, 90 hp güce sahip 0.9 litrelik turbo benzinli ve yine 90 hp güce sahip 1.5 litrelik turbo dizel motor seçeneklerini sunuyor. 1.2 litrelik benzinli motor ile birlikte LPG opsiyonunu da sunan Dacia'nın Logan MCV'yi ülkemizde hangi motor seçenekleri ile sunacağı ise henüz netlik kazanmadı.




Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder