Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları-3

Citroen C-Elysee Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

Cincir <27.09.2016>: 2014 yılında sıfır aldım, çok memnununm. Kalite ve işçilik pek arama, yakıtı ve kullanımı çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ÜMİT NAZIM MOLU <14.10.2016>: Citroen c elysee ecluese. Daha önce citroen c4 üm vardı çok memnundum ama citroen c elysee aldım. izolasyon sıfır frenler ön disk arka kampanalı fren mesafesi çok uzun yakıt çok ekonomik yokuş kalkış destegi yok ön kaputta keçe yok motor sesini içeri almasa çok güzel araba fiyat çok uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozan <01.12.2016>: 32.000 km de aldığım aracı 2 yıldır yoğun şekilde kullanıyorum. Şu an km 89.000. yani 57.000 km yol yaptım. İkinci el 40.000 TL ile (2012 model) alınabilecek iyi bir araç. Parasının karşılığını veriyor diyebiliriz. Yakıt ortalaması(karma) 5.6 lt dir. Beklentileriniz yüksek değilse, gerçekten binilecek bir araç. Bakımları dışında bir masraf çıkarmadı. 2 defa balataları , bir defa da diskleri yeniledim. Maksimum 190 km hız yapıyor. Bir defa denedim. Eğer; sakin kullanırım, hız yapmam ve bakımlı binerim derseniz gerçekten çok ekonomik bir araç. Ben tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


N.Güler <04.12.2016>: 2015. arabam ikinci el 24000 km.de evet herkesin de bahsettiği gibi içeriye ses alabiliyor, full versiyonu olmasına rağmen kaput altı ses izolyatörü ve kaput altı fitili yok. 120 km'yi geçince rüzgar sesi geliyor. fakat 1.B sınıfı bir araç 2.iç hacmi 3.bagaj hacmi 4.motor hacmi 5.yol tutuşu 6.aracın özellikleri 7.piyasada ki B sınıfı benzeri araçlara göre hem fiyatı, hem bu özelliklere göre alınabilecek bir araç(dışarıdan gelen ses rahatsız ediyorsa hız yapmayın, hız öldürür), bu arada süspansiyonu da gayet iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


m ehmet yıldız <16.12.2016>: 2014 exsulize. Araba görnüş iyi ama malzeme idare eder fazla hıza gelmez rakibi 301 göre yakışıklı para değermi birazdaha lüx olursa malzeme değer bazı kullandığın malzeme ler erken seler cıkarıyor mesela 4 lü flaşöre bastınmı plastikten cart diye bir ses geliyor fazla sürati kullandınmı yakıta fazla gidiyor denilen yakıta siz enaz duruma göre 1 veya 2 lt daha eklemenizlazım cam düğmeleri aynı benim araç 2014 model ama cam düğme ön sol arasıa çalışıyor arasıra duruuyor cam kış arızalanır die açmıyorum inşallah yeni kasada bumlar daha iyi organiz edilir daha güzel bir çizim yapılır ve alıcısı daha cok olur araçı be dizel olarak yeni kullandı çekişi filam normal turboda iyi 2araçım vardı benzinli idi nissan ve reno buda ger değil onlardan alınıp kullanılırmı evet tipik türk aiesi aracı bagaj bol aracta sıkışıklık yok arkada önde rahat birde fabrika kendi navigasyonunu kullanırsa yeni alacağım araç yine c elyese olur inşalla h birde yeni kasası ne zaman çıkacak yazarsanız memenun olurum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan altuntaş <04.01.2017>: Tüm samimiyetimle söylüyorum Türkiye şartlarında orta sınıf için en ideal araba. Hem dizel hem ucuz. Araba yakmıyor. Resmen kokluyor. 100 tl yakıtla eskişehirden İstanbul avcılara gidip geldim. Gerisini siz hesaplayın. Çekişi gayet güzel. Ben memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Seçkin aybek <20.01.2017>: 2013 c-elysse aldım 50.000 km de şu an 75.000 deyim, 6 ayda 25000 km yol yaptım, ekonomik mi evet ekonomik, sedan kasa geniş mi evet geniş, bagaj çok rahat iç hacim gayet geniş, yüksek olduğu için türkiye şartlarında çok sıkıntı olmuyor köye git rahatça, kalıbının arabası mı, bir alman arabası gibi oturaklı değil, virajlarda çekiniyorum, yan rüzgarlar evet hissediliyor, motor sesi evet ama eşdeğer arabalarla aynı daha lüks arabalardan iyi değil daha çok para daha lüks araba, 1.6 hdı motor, istediğim yerde kasa dokun koparıp çıkıyo, şanzımanmı fransızlar şanzıman yapmayı bilmiyor, vites geçişleri biraz sıkıntı, ekonomik motorda çok iyiler fransızlar ama şanzıman malesef.gaza dokununca vites kolu oynuyo bildiğin. şekilli mi evet şekilli, genel olarak memnunum ancak daha fazla bütçem olursa aynı sınıfta bir audi tercih ederim. bu fiyata alınacak araba mı evet.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ugur <03.02.2017>: 2013. Bu aracı kötuleyenler eminim ilk defa biniyodur boyle bi arabaya.. ben aldim 110 bin kmde 1 yıldir ne debriyaj ne balata ne disk bi kere servise gitmedim ve 1 senede 20 bin km yaptım.. evet ses yalitimi yok malzeme zayif sac ince ama tasarruf genislik ekonomi on numara begenmeyenler satıp audi bmw d segmenti alabilir.. kendi aracinin arka stopu nemlendi diye hepsi nemlencek degilki ya da biri yazmis dörtlü dügmesine basinca ses geliyo anca kötüleyin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ramzan Acun <01.03.2017>: C elysee 2014. Merhabalar. Araci bir arac kiralama firmasindan kiraladim ve yaklasik 20 gun surekli kullanma firsatim oldu. Acikcasi araci kiralamadan once cok umutlu degildim hatta biraz daha verip bi ust segmet kiralamayi bile dusundum. Her neyse. Araca binip daha gaza ilk bastigim anda halkindaki dusuncelerim degismisti. Evet arac cok seri gidiyordu. Ustelik de konforu gayet iyiydi. Yakit mi harika tek kelime ile mukemmel.iceriye ses alma olayi ise biraz fazla basarsaniz motor sesi iceri geliyor. Bunun haricinde cok guzel bi arac. Ekonomi de zirvede diyebilirim fiyata gore maksimum performans. Guvenlik biraz aklimi karistiriyor. Simdi bitane satin almayi dusunuyorum ama euro encap testlerinde yalnizca 3 yildiz alabilmiş. Buda beni aractan biraz soguttu. Ancak siz benim takildigim yere takilmazsaniz kesinlikle alabilirsiniz. Bizim insanimiz kuş serisi araclara biniyor. Bu arac mercedes gibi gelecektir. Saygılar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muzaffer Kaya <12.06.2017>: 2013. LPG takılı yakıt gayet ekonomik. Bagaj çok geniş. İç hacmi geniş ve çok rahat. Motor 1.2 ve kasa da ağır olduğundan rampada biraz çekişi düşürüyor ve motor sesi içeri giriyor. Almak isteyene tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Uğur <20.07.2017>: Aracın en büyük artısı içi ve bagajının genişligi. donanım ve güvenlik yok gibi. en ufak rüzgarda resmen sallanıyor. bir de herkes yakıtta cimri 1000km yapıyorum demiş. arkadaş ben mi farklı araca biniyorum anlamadım. biz 700 km gitsek ohh diyecegim. 100-120 km hızla giderken bu.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cihan <11.09.2017>: Motor sesi komple içeriye geliyor. 2000 devirin altında yani rölanti de çalıştığı zaman bi an traktör için oturuyormuş hissi verebilir. Ama araba dış görünüş itibariyle bir jetta ile yarışır. Arabayı tanımayanlar jetta ile aynı sınıf zannediyorlar. İç dizaynı gayet güzel. Yakıtı muhteşem. O kasaya o performansa yakıtı koklaması gerçekten harika birşey. Kilometre de 17 kuruş yakıyor. Citroen c elysee confort 1.6
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Köksal <06.11.2017>: 2017 shine aldım sevmedim çok ucuzda değil içeri çok ses alıyor cam kumandaları vitesin yanında olması kötü alışırım dedim ama sevemedim dış görünüşüne aldandım ykıt prformans iyi konfor yok yalıtım yok yokuş kalkış desteği bile yok ful modelinde.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Vedat <03.01.2018>: Citroen c elysee 1.2 82hp ETG5 şanzıman 2015. Arkadaşlar merhaba. Aracı alalı 2 ay oldu. Sınıfına ve parasina göre kesinlikle tavsiye ederim. Yanlız yakıt konusunda fabrika verileri hiç alakası yok. 100km de 5-4 demiş ama ben defalarca ölçtüm sakin kullanımda 8-7 den aşağı düşmüyor. Lpg araştırıyorum onun haricinde iyi bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Harun <23.01.2018>: Citroen c elysee shine 2017. Eğer aracı alma amacınız ekonomi, genişlik ve bagaj hacmi ise kesinlikle doğru araç bu. Ancak konfor, malzeme kalitesi, donanım, teknolojik oyuncaklar ve güvenlik ise bu araçtan uzak durun derim. Donanım yok derken esp var, hız sabitleme var, hız limitleme var, park sensörü ve geri görüş kamerası var. Lakin ne far yağmur sensörü ne yokuş kalkış sistemi ne şerit takip ve kör nokta uyarı sistemi ne acil durum frenleme ne de takip mesafesi kontrol sistemi var. Zaten bu paraya da bunları alma hayali kuran da sanırım yoktur. 120 km hıza kadar son derece güvenli ve iyi hisstiren bir araç, ancak bu hızları geçince ve yandan da rüzgar alıyorsa sıkıntılar başlıyor. Süspansiyon son derece sert, tümsek ve çukurlara aman dikkat. Ancak bir yakıt tüketimi var ve bir arka diz mesafesi var ki bu aracı satın almaya değer dedirtiyor. Tabi mütevazi bir araç olduğu için plastik kalitesi beklemeyin ama benima racımda hiç bir işçilik hatasına rastlamadım, gayet de memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çağlar <14.07.2018>: Merhaba arkadaşlar ben 2013 1.6 dizel c eleyse var ve full fabrika çıkışlı navigasyon 4 cam otomatik crus kontrol izolasyon iyi full modelinde full araç aracı 45 bin tlye almıştım aracımın yakıtı çok düşük şu ana kadar bana hiç yolda bırakmadı hiç bir sıkıntı çıkartmadı performanslı bi araç bu fiyata alınacak en iyi modelli araç
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ekonomist <17.08.2018>: c-elysee 1.2 vti 2013. yorumlarda , tavsiye eden ve etmeyen arkadaşlar var en önemli etken 1.2 motor ile işçilik plastik üzerine yoğunlaşmışlar .
bu aracı ust yas emekli kesim yada lada kus serısı kullananlar aldıklarını düşünüyorum. b plus segment bir araç elbetteki eksiler cok dogal kullandığınız linea symbol egea vs. araclarda olmayan özellik ve yakışıklılıl donanım mevcut.
arac 195 goruyor otobanda ortalama sehır ıcı 6.5 izmirde klima acık ve bu araç 4.000000 (4 milyon) km test edilip kötü yol koşullarına sahip az gelişmiş ülkeler için üretilmis sokme gecme tutturma parça olmayan vidali parcalarla birleştirilmiş bir araç.
her araç 120 den sonra guvenliği azalır o zaman c ve d segmenti araca bineceksin audi volvo bmw mercedes cunku konusanlar aractan bu performansı beklemiş .
1.2 vti motor odullu bir motor ve az arıza cıkartan bakım gerektırmeyen ozellıklere sahıp kalkıs ve sehır ıcı gayet memnun edıcı uzun yolda ıse 140-160 arası ızmırde otoban dahıl en cok hız yapabılecegın yol konforu ile tatmın edılebılır bır araç.
motor karteri ozellık degıl opsıyon degıldır avrupa muktesabatına gore uretılen araclarda artık takılmıyor , isteyen taktırabılır gerek yok.
ızalator demısler ne gerek var lineada arka bagaj kapagında dahı var ama dizeli traktorden farksız...
bu aracı bı fıyat /performans skalasında önerirmiyim elbette konfor ve az yakan sedan bir araç .
bu aracı kullananlar emin olun sattıklarında c segmentinden aşağı arac almak isteneyecekler çünkü araç oyle hissettiriyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ugur <16.09.2018>: slm 1.2 motor olarak performansı gayet ıyı aracımdn da cok memnunum sormak ıstedırım su buaralar fazla yakmaya basladı 9,2 gibi yakıt tuketıyor neden acaba
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <05.11.2018>: 2013. Arkadaşlar arabanın yakıtı güzel gerçekten az yakıyor ama başka hiç bir şey Yok arabamın koltuğu kırıldı her ikiside yaptım yine kırıldı en son adam kendisi gösterdi bildiğin tenekeden yapılmış ayıptır ya bu kadarmı kalitesiz olur.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Naci Karslı <11.02.2019>: Vites 5 DE4 geçişte hatalı üretim sakın dikkat edin renault daha kaliteli
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Mustafa Yasin GÜNEŞ <13.08.2019>: Citroen C Elysee 2017. 1 yıldır işyeri aracı olarak kullanıyorum. Ergonomisi iğrenç ötesi. Vites uzakta, cam kontrolleri kapı üzerinde değil, saçma sapan bir araba. Sürekli olarak vitese uzanmak zorunda kaldığımdan, kol dayama kolçakları olmadığından sağ omzumda labral yırtık oluştu. Sağ kolum mosmor, yukarı kaldıramıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tofaş Şahin in bile ergonomisi 1000 basar bu modele.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Ahmet <27.09.2020>: Bende 2014 c elysee exclusive var araç herşeyiyle mükemmel fakat amortisörleri ,tablaları ,alt salıncakları fln değiştirmeme rağmen küçücük bir çukurda ,bozuk yollarda, kasislerde araba hiç yaylanmıyor tak tuk sesler geliyor neden olabilir sizce ? Aracın orjinal lastik ölçüleri 195/55/r16 ,ama benim araçtaki lastik ölçüleri 205/55/r16 bundan da olabilirmi aracın yaylanmaması? Ya da aracın yaylarını esnek yaylarla değiştirsem daha iyi yaylanırmı? Yoksa bana sonunda arabayı sattıracak. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Citroen C-Elysee kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder