Kia Sportage Kullanıcı Yorumları-3

Kia Sportage Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

Alp Baran <28.04.2015>: Yaklaşık 15 gün önce sıfır sportage consept plus paketi aldım. Öncelikle siyah renk kesinlikle tavsiye etmem aracı çok boğuyor, ben hata yaptım siyah aldım. Cam tavan olduğu bile belli değil. Donanıma gelince, araçta start stop var diye aldım 2015 te bu özelliği kaldırmışlar. Hız sabitleme var dedik 2015 te kaldırmışlar. Akıllı park asistanı var dedik 2015te kaldırmışlar. Ön park sensörü vs hiç bişey yok. Anahtarsız giriş vs hak getire. 2014 te olan özelliklerin hiçbiri yok. Millet çağ atlar yenilik yapar kia maalesef gerilemiş ki bahsettiğim model consept plus modeli. Aracın yakıtı abartıldığı kadar yüksek değil en azından benim umduğumun daha altında. Kullanım çok sert ve yolda gidişi yolun tüm hatlarını içeriye hissettirir derecede. Motor sesini duymuyorsunuz o bakımdan süper iyi ve vites geçişleri mükemmel. Lakin genel anlamda kalıbının arabası olmadığını dışının gösterişi kadar içinin aynı şekilde olmadığı kanaatindeyim. ya 2015 bi araç sanrof düğmelerine ışık koymaz mı. Şöför kapısı hariç diğer camları kapatırken elin cam otomatiğinde. Çok saçma ve küçük ayrıntılar atlanmış. Göğüsteki kullanılan malzeme sert plastik ve zangır zangır hiç yakıştıramadım. Uzun lafın kısası 2014 ten sonraki sportage alınmaz. 2014 ve öncesi kalite anlamında da donanım anlamında da yenilere on basar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ero <12.05.2015>: 2013. Kimseye tavsiye etmem sanruf perdesi arıza yaptı garantiye girmiyor bundan sonra celik motor mu mümkün değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hazal Töre <28.05.2015>: Berbat asla tavsiye etmem, bir de kandırarak olmayan özellikleri varmış gibi sattılar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Bekir Canıkara <29.05.2015>: Bu hafta 2013 Sportage GSL Plus aldım. gayet güzel ve şık. Memnunun Şehir içi 8 lt yakıyor. Bakan da bir daha bakıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Önder Çakmak <24.06.2015>: Concept Plus. Evet bana da aynı şeyleri dediller ama arabayı muazzam yapmışlar, rampalarda çekişi de çok güzel arabanın herşeyi güzel bence alın derim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <24.06.2015>: Tek kelime ile müthiş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <27.06.2015>: Ben düz vites 2013 kullandım lpg taktırdım gayet güzel bir araba yakıtı normal sadece arka bagaj kapağı görüntüsünü hiç beğenmiyorum daha güzel bişe yapabilirlerdi yani otomatik vitesi nasıl onu bilmiyorum, parasına göre normal bir araç sonuçta bmw veya audi ile kıyaslarsanız tabikide beğenmezsiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bülent Uluer <02.09.2015>: Aracı yeni aldım. Hız, akselerasyon istiyorsan neden böyle bir araç alıyorsun? Bu aile arabası sonuçta bu fiyata bu donanıma başka araç yok. Araç İstanbulda 10 litre benzin yakıyor, LPG takınca garantiden çıkıyor. Eğer çok km yapıyorsanız bu araç uygun değil. Ben yılda 10-15 km yapıyorum. Çıkarak olsaydı Porsche, BMW veya Audi jeep alırdım. Bu araç bana onların dörtte bir fiyatına o zevki veriyor. KULLANIRKEN kendimi çok mutlu hissediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özenç <15.09.2015>: Sportage Comfort paket aracı 2 aydır kullanmaktayım ve 3.500 km bir yol yaptım bunun 1000 kmsi uzun yol geri kalanı şehir içi olarak kullandım. Şehir dışına ilk çıktıgımda araç daha 200 km'de idi ve uzun yolda 7.9 litre yaktı motor yeni oldugundan dolayı bu kadar yaktığı kanaatindeyim. Araç ilk başlarda 12 litre civarı yakıyordu şehir içerisinde şu anda hız yapmadığım devirli kullandığım halde 9.9 litre olarak kullanıyorum Ankara içerisinde... Yakıt olarak çokta ekonomik bir araç değil bunu söyleyebilirim. Aracın diğer iyi ve kötü yönlerini söylemek gerekirse eğer ses yalıtımı olarak kullandığım araçlar içerisinde bir numara olarak söyleyebilirim. Kapıyı kapattığınız anda kapalı bir kutuda gibisiniz yol,rüzgar ve motor sesi denen birşey kalmıyor. Hatta arabayı ilk showroomdan aldığımda araç çalışmıyor sanmıştım.. Yalıtım olarak süper. Aracın iç kullanımı gayet kullanışlı koltukları rahat ve insanı saran bir yapısı var fakat sıcak havalarda terleme olayı biraz fazla oluyor. Aracın fren ve gaz tepkimelerini oldukça begendiğimide söyleyebilirim anında cevap veriyor hareketinize bunda da bir sorun görmedim ben. İnternet video testlerinde araç için gitmiyor etmiyor diyorlardı fakat aracın gazına yüklendiğinizde araç uçuyor kimse gitmiyor demesin araca... Aracın aydınlatma sistemi ise gayet güzel ve yolu iyi gösteriyor uzun yolda ise uzun farları tamamiyle önünüzü açıyor ve tepkimesi de güzel.. Aracın yokuş kalkış destek sistemi Ankara'nın yokuşlu yollarında çok yardımcı oluyor bunu çok beğendim 5 6 saniye duruyor vitese takıp ayağınızı frenden çekince... Kötü yönlerini söylemek gerekirse açıkcası uzun yolda normal düzey bir viraja 120 km hızın üstünde giremedim cunku araba yoldan kayıp gidecekmiş gibi bir hissiyatı var ve aşırı sallanıyor araba. Direksiyonu yüksek hızlarda hissiz bir yapıda cevirdiğinizi anlamıyosunuz garip birşey bu yönünü sevmemiştim. Ankaranın şahane çankaya ilçesi yollarında aracı test etme olanağınıda aracın arka süspansiyonu çok sert kanımca önden girince cukuru ezerek gidiyor fakat arka lastikler çukura düşünce kırıldı sanıyorsunuz çat diye bir ses geliyor oldukça kötü o yönden de.. Aracın aldıktan sonra öğrendiğim bir durumu da kumandadan aracın camlarını kaldıramıyorsunuz bu standartta bir araca neden koymamış Kia anlayamadım bunu da. Benim bir kullanıcı olarak aklıma gelenleri alacak olanlara tavsiye niteliğinde olabilir umarım. Sürekli uzun yol yapan biriyseniz aracı tavsiye etmiyorum pek güvenli gelmedi fakat şehir içi kullanımı gayet güzel ve konforlu sadece yakıt harici bunun dışında şehir içerisinde çok beğendim..
Tavsiye eder misiniz?: -


Cag mir <09.10.2015>: sürüşü çok keyifli iç hacim güzel özellikler çok iyi performans 1.6 atmosferik motor için gayet(genellikle bu aracı turbo dizel yada turbo benzinlilerle karşılaştırıyorlar) ben 1.2 qashqaide kullandım turbo olmasına rağmen bu daha iyi gidiyor ve ayrıca qq yakıtı bundan fazla 9 larda) güzel yakıtta kendi sınıfında değerlendirince gayet iyi benim sehir içi 8 civarı yakıyor (qashqai tiguan bundan fazla yakıyor ix 35 zaten aynı motor yeti yine aynı değerlerde yakıyor bir tek mıtsubshi asx az yakıyor 0,5-1 litre kadar
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Halil <18.11.2015>: Kia Sportage 2012. Benim de önceden 1.2 clio hb vardı şehir içi 7.5 litreden aşağı düşmüyordu kia sportage aldım çok keyifli bir araba kia da 8.5 yakıyor bence gayet makul seviyede böyle bir araba için bende yakıt konusunda önce çekinerek aldım ama hiç pişman değilim iyikide almışım bu araçtan sonra yine alacağım araba kia sportage olacak...kesinlikle tavsiye ederim ...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cem <21.11.2015>: Kia Sportage 2012. Kesinlikle suv araç düşünen tereddütsüz alsın derim kullanırken çok keyifle kullandığım aracımda yolun bitmesi istemiyeceksiniz yakıtıda bilmeyen kişiler abartıyor kullanmadan kullanmayada fark eder benim aracım şehir içinde 8.5 yakıyor daha ne olsun ben kullanıcısı olarak bu aracı düşünen kişilere kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nuri <25.11.2015>: Kia Sportage 2014. Harika araç herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert sargın <11.12.2015>: Kia Sportage 2014. araç süperdir. tavsiye ederim .2015 te olmayan özellikler var. beyazını alın motor sesi duyulmuyor. mükemmel bir araç bütün jiplerden en iyisi almanızı tavsiye ederim bu fiyata en kaliteli araba. sürüş keyfi mükemmel bir araç
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cenk <15.12.2015>: Kia sportage Confort. Araç su gibi benzin içiyor. 12 lt'nin altına inemezsiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Tural <20.12.2015>: Kia Sportage 2012. Tek kelme ile superdi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Metin <01.01.2016>: Bir yıl araştırıp aldım, memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <10.01.2016>: Aracım otomatik concept plus. Aracı 22 Aralık 2015 te aldım. Yaklaşık 1000 km yol Yaptım. inanılmaz konforlu, performanslı, atak hiç de Hantal olmayan çok çekici görüntüsüyle beni büyülemeye devam eden, rakipleriyle bir çok konuda kıyaslanmayacak kadar hoş bir SUV. Dizel otomatikler ile Arasında yaklaşık olarak 40 bin TL fark var. Bence bu kadar fazla ödeyip dizel otomatik Almanın hiç mantığı yok. Çünkü bu araba bindiğim otomatik Araçların en iyisi, en konforlusu, aynı zamanda performansında oldukça iyi. Bundan önceki aracım 2008 Honda Civic idi. Doğrusu Honda'yı bana aratmıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yılmaz Sargın <28.01.2016>: Araba dört dörtlük alan bir daha satmak istemez. Yakıt fazla diyen arkadaşlar gidip brodway e binsinler. jipe biniyorsun bu kadarda olsun arkadaş. 2015 modeli tavsiye etmem 2014 te olan özellikler 2015 te yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Omer <02.03.2016>: sportage 2012. Ben de yeni aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim kullanışlı çok rahat.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa  4. Sayfa
 5. Sayfa      


Siz de Kia Sportage kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder