Yeni Hyundai i20 Kullanıcı Yorumları-3

Yeni Hyundai i20 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-3

Ferhat <17.01.2018>: Arkadaşlar 2015 model 28000 de i20 1.2 styl aldım, gerçekten araç mükemmelden bir tık aşağı, 1000 kmlik yol yaptım, ortalama hızım 120 ile 150 km arası, bir depo benzin bitmedi, fulledim 230 tl aldı ( benzin 5.60) sürüş rahatlığı mükemmel, yokuşlarda hafif derecede çekiş kaybı var ancak rahasız edecek düzeyde deil, aracı kardeşim kullanıyor, acemi olmasına dağmen bir depo benzin şehir içi 750-800 km gidiyor, bu aracı getirdikten sonra toyota corolla 1.4D dizel aracımı kullanmaya devam ettim (araç çok temiz ve bakımlıdır) ancak toyotanın sürüşü i20 den sonra brodvay gibi zor geldi, araç içi geniş ve ferah, malzeme kalitesi çok iyi, güven veren bir araç, wolswagenlere o parayı vereceğinize onun neredayse yarı fiyatına i20 ye binmek çok daha mantıklı, kimse almaktan çekinmesin, tabiki ikinci eli 45-50 civarı olan i20’yi de 120-130 bin tl’lik araçlarla kıyaslamamak lazım, araç süspansiyonları sarsmıyor,
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <22.01.2018>: 2014 aralık ayında i20 elit modeli çok memnunum. ses yalıtımı güzel çekişide güzel, 110 km geçmessen yakıt az zaten 110 veya 120 geçtiğinde tüm araçlar yakıtı artırıyor. 110km ile gidildiği zaman ekonomik, güvenli ve çok rahat sessiz yolculuk yaparsınız. ben 170 km hızda kullandım çokda rahat ama yakıt artıyor. çekişi konusunda çok rampada vites düşmüyorum. bazılarında 4 düşüyom. yukarıda ki yorumlarda arkadaş demişti aracı tanımak önce aracınızı tanımanız lazım. tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <16.02.2018>: Hyundai i20 jump benzinli duz vites aracı 2016 Aralık ayında sıfır aldım. Şehir içi 6,3 şehir dışı 5.7 ve 5,3 civarı yakıt sarfiyatı var. Araç sakin kullanıldığında az yakıt sarfetmektedir. Arac içine rüzgar sesi almıyor. Sınıfına ve parasına göre çok konforlu bir araç. Serviste yıllik bakim ücreti de diğer markalara göre çok uygun. Alacak arkadaslara kazasiz belasız surusler dilerim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <27.03.2018>: İ20 dizel style 2018 modelini aldım. Bagaj hacmi ve iç genişlik olarak gayet ferah. Yol tutuşuna bayıldım çoğu yokuşlarda vites bile düşmüyorum. Rahatlığı konforu hissettiren bir araba c segmenti ayarında çok memnun kaldım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ayşe Nur Sürek <06.04.2018>: hyndai i 20 1,2 benzinli styl 2017. Hiç tavsiye etmem aldım. Pişman oldum bir kere yokuşlarda hiç çekmiyor 600 km deyim 600 tl benzin harcadım çok dandik 100 km de 6 lt, yakıyor dediler 14 lt tye geldi bayiyi aradım maltepe hunko yu sen kullanamıyorsun diye fırça yedik tüketiciler mahkemesine gitmek istiyorum yani önünden bile geçmeyin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Emre <17.04.2018>: Yokuşta çekmiyor diyenlere : Bilenbilir İzmir Manisa arasındaki sabuncubeli yokuşunu araçta 4 kişi varken 5. viteste teklemeden çıktım. ( Çoğu kez sollama yaparak hemde)
Çok yakıyor diyenlere : Aracım 1,2 style paket aracı aldığımda bütün göstergeleri sıfırladım. İzmir - Antalya arasını 4.5 Litre, İzmir şehiriçi trafiğinde 5,5 lt ile 6,3 lt arasında kullandım. Full depo ile ortalama 780-850 km yapıyorum.
Kullandığınız araç 1,2 motor bunu bilerek kullanırsanız hem yakmaz hem çeker hem rahat edersiniz. Siz Eşeğe binip yarış atı gibi eşeği kırbaçlarsanız ee bırakında o eşekte bir yerde sizi kırbaçlar..
Ben sakin kullanıcıyım , hızla makasla işim olmaz, araç sessiz olsun derseniz tavsiye ederim.. Yok ben 150 den aşağı basmam, yokuşlara Allah'a ulaşırcasına basarak girerim diyorsanız gidin siz bu arabanın 2 misli paraya o meşhur Piyasası olan!!!! araba gruplarına yönelin..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ceyhun oruç <26.04.2018>: kolay gelsın ben bu arabayı martın 12 de aldım bır sene oldu arabanın rahatlıgına dıyecegım yok ama gercekten benzinde cok pahalı araba yakıyor hız limitini gecince her araba yakar benım yasım 26 ılk defa arabam oldu ama mennunum ama yakıyor gercekten yalan yok simdi borcu bitsin hemen satacagım ama bır daha benzinli araba alırım ben tüp taktırmadım araba abilerin dedigi gibi fırcasız yıkatıyorum kendi ellerimle yıkasam bile cizik oluyor servislerini arıyorum parcaların fiyatı arabadan pahalı ucuz olması lazımken bir sürü para veriyoruz sadece anahtarına 4 otomatik camıkapatma modülü ıcın aradım adam bana 350tlfiyat cekti ne var arkadas altıustu bir modül neyse araba gürünüşü cok guzelbakar genclere gidiyor cunkü arabanın durusu olsun hele bırde temzi oldumu araba ben burdayım dıyor... tavisye edermsiniz dıyorlar ederim ama bazı konularda etmiyorum...
Tavsiye eder misiniz?: --


Mehmet <29.05.2018>: Kesinlikle almamanızı öneririm. Beş para etmez aldığıma bin pişmanım. Alalı 5 ay oldu borcu biter bitmez satıp elimden kurtaracağım,yokuşta çekmiyor uzun yolda berbat 160ı geçmesi için rampa aşşağısı boş trafikte sallanman lazım boya kalitesi desen çok kötü geçen arabayı yıkarken tazyikli suyla boyası kalktı yakıt tüketimi şehiriçi 7.8 (Balıkesir) bu arabaya bineceğinize gidin bisiklete binin. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM OKUDUĞUNUZ OLUMLU YORUMLARA İNANMAYIN 1.2 BENZİNLİ PİŞMANLIKTIR.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Emrah Varol <09.08.2018>: 2018. 1.4 style kullanıcısıyım.otomatik vites uzun yolda güzel akıyor.4 ileri olması sizi yanıltmasın vites oranlarının matematiksel hesabı yapılmıştır.Araç 120km hızda 3000 devirde bence normal.Kasanın görüntüsü çok güzel tek sorun ben bursada oturuyorum haliyle yokuşu meşhur bursanın çok dik rampalarda kesinlikle çekmiyor.birde şanzuman aşırı ısındığı için dışarıya yanık kokusu veriyor.kingdown yapmaya gerek duymuyorum. Çünkü çok sanal bir davranış olacak neden derseniz gaz bedalı dipte zaten ama max 40km hıza ılaşıyor.tavsiye edermisiniz derseniz 1.4 oto benzinyi tavsiye etmem dizel tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Timon van Leeuwen <05.01.2019>: Tamamen şehir içi kullanımda 8.6 litre yakıyor. Bu şartlarda bence tüketimi çok yüksek değil. 1-1.5 litrelik farklara çok diyen insanlar otomobilden anlamıyor, sadece karalamaya çalışıyor. Aracın iç genişliği yeterli, malzeme kalitesi iyi, yol tutuşu ve frenlemesi iyi. Direksiyon tepkileri ve kullanım kolaylığı güzel, eleştrilecek en büyük yanı motorun hakikaten performanssız oluşu. Bunun için de dizelini veya turbo benzinli modelini alırsınız. Benzinli 4 ileri otomatik şanzımanlı modelinde performans ve tüketim dezavantajları olsa da sorunsuz olduğunu düşünürsek uzun süreli kullanımda insanı üzecek bir araç değil. Kısacası eksileri : bagaj, performans ve tüketim. Geri kalan artıları için alınmaya kesinlikle değer.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gececi <28.02.2019>: 1.2 i20 elit blue. 2016 1.2 i20 elit blue manuel aracımı kısa bir zaman önce aldım ancak uzun yolda ve şehir içi deneyimledim. aracın performansı beklentileri kesinlikle karşılıyor, yakıt gayet normal. donanım olarak yok yok araçta, iç hacim baya geniş bagaj da aynen geniş. malzeme kalitesine bence dicek yok.bundan önceki aracım 1.4 benzinli b sınıfı heçbek bir fıransız arabasıydı kesinlikle i20 den performans olarak bir üstünlüğü yoktu, iç hacim dar bagaj hiç yok malzeme kalitesi çok çok zayıftı. tutupta 1.6 yada 2 binlik motorlu araçlarla kıyaslamayın verdiğimiz paraya göre arabadan aldığımız his ve donanım fazlasıyla başarılı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Misafir <10.03.2019>: Aracı 2018 sıfır model aldım ne yazık ki verdiğim parayı kesinlikle haketmiyor ses sistemine kadar berbat bi araba. Benim bundan önceki eski yarisimin sacı olamaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Yeni Hyundai i20 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder