Fiat 500L Kullanıcı Yorumları

Fiat-500L-yorumlar
Fiat 500L Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2013 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %100 (2)   >Hayır: %0 (0)


Ayvaz<17.09.2017> : 1.3 Multijet Popstar Dualogic. Motorun 1.3 olması hiç problem değil. 95 hp yeterli geliyor. Yokuş çıkarken otomatik vites biraz isteksiz ancak yokuşta manuel mod ile kullanırsanız bu sorun da ortadan kalkıyor. Performansı şehir içi için yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <12.12.2018> : Rockstar trekking modelini hem İstanbul trafiğinde hem de uzun yolda birkaç ay kadar kullandım. Olumlu yanları; Donanım olarak zengindir, elektrikli bel desteğinden bagajda buzdolabına kadar. 1.3 motor olmasına rağmen rampalarda gayet başarılıdır. Süspansiyonlar sessiz ve konforludur. Çok sessiz çalışır, iç hacmi çok geniş aileler için çok uygundur. Bakım maliyetleri de uygundur ve kullanışlı bir araçtır. Özellikle 2.elde çok ucuza bulabilirsiniz. Olumsuz yanları; Uzun tasarımından dolayı yan görüş açısı biraz sıkıntılı, direksiyon derinliği az, gaza fazla yükelenince patinaj yapıyor. Düşük hızlarda dahi ani direksiyon kırmalarında araba arkadan savurma eğilimine sahip. Genel anlamda tavsite ederim ancak önce bir test sürüşü yapın bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Fiat 500L kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder