Fiat Freemont Kullanıcı Yorumları

Fiat-Freemont-Yorumlar


Fiat Freemont Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2011 / 2016)

Tavsiye Oranı: >Evet: %80 (4) >Hayır: %20 (1)


Veysel<11.08.2015> : Yakıt tüketimi iyi, fabrika verileriyle uyuşuyor. İşçilik fena değil, ne çok iyi ne de çok kötü, yeterli. Çekişi ise harika. Motor sesi içeriden çok fazla duyuluyor. Bu sınıftaki bir araç için çok daha iyi izolasyon bekliyordum. bunun haricinde araba fena değil.
Tavsiye eder misiniz?: --


Musa <08.09.2016> : Mayıs 2017 den bu yana kullanıyoruz. Hiçbir olumsuz durum ile karşılaşmadık. Aracın konforu harika, süspansiyon oldukça başarılı başka söze gerek yok.
Tavsiye eder misiniz?: --


Volkan <10.11.2016> : Biraz çekinerek aldım 5 aydır kullanıyorum. Onlarca yıllık yol tecrübem var çok memnunum araçtan. Şu an yakıtı performansı göz önüne alırsak düşük, süspansiyon mükemmel, yol tutuşu harika, motor başarılı, bu sınıf araç alacaklara tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <04.01.2017> : Fiat freemont Lounge awd. 2 senedir kullanıyorum ve çok memmunum. Ne servis ne de yedek parça problemi yaşamadım. Araç farklı hissettiriyor. Tek sıkıntısı navigasyonda türkçe dil seçeneğinin olmaması ve güncellenememesi. Bunun haricinde kesinlikle öneririm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Süleyman <06.07.2018> : Bu araç Dodge journey modelidir, italyada üretilmektedir ve ülkemizde fiat logosuyla satılmaktadır, ve burada satılan freemont journey modelinden daha doludur. Aracım freemontun en full modeli. İşçilik süper araç süper. Uzun araştırmalardan sonra freemontta karar kıldım, ikinci el aldım ve iyiki de almışım. Çok rahat ve az yakan bir araç, sürüşü konforlu. Önceki aracım captiva idi, ondan çok daha az yakıyor neredeyse yarı yarıya. İyi günler.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bahtiyar <21.12.2018> : 1.5 yıldır freemont sahibiyim. Araç çok yakıyor ve ikinci el piyasası yok denecek kadar az. İşçilik bu fiyata göre düşük.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ramazan <07.07.2019> : 2013. Freemont u uzun incelemeler sonucu ikinci el olarak aldım.Freemont u ilk gördüğümde böyle bir araç almak bir hayaldi benim için.Freemont benim 6. Arabam, bundan önce aldığım araçlar araba değil benzin tenekesiymiş gibi geliyor şimdi bana.Yorumları okudum,freemont almadan önce nissan kaşkayi,Kia sportec,ve birkaç SUV inceledim hiçbiri freemont un yanından bile geçmez,saydığım araçları kötülemiyorum ancak hiçbiri freemont a benzemiyor.Bir freemont kullanmadan yorum yapanlar sizi yanlış yönlendirmesinler.1 yıldır kullanıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı.Bu ağırlıktaki bir araç için yakıt tüketimi gayet normal Araçta yok yok.Bu aracı düşünen herkese tavsiye ederim,servis ve parça sıkıntım kesinlikle olmadı.Benden önceki sahibi bakımlarını aksatmadan yapmış,bende eksiksiz ve zamanında yapıyorum.Bazı yorumlarda araçla bazı aksaklıklar yaşayan arkadaşlar önce otomatik ve start stop lu araç nasıl kullanılır bi kursa gitsinler.Çevremde gördüğüm kişilerde çok hatalı davranıyorlar.Kışın araç nasıl çalıştırılır,duraklamalar da ne yapmalı araç nasıl stop etmeli çoğu kişinin hiç bilgisi yok.Araç otomatik diye gaza basıp gidiyor,frene basıp duruyor,çoğu kişinin en ufak bir bilgisi yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Fiat Freemont kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder