Hyundai Kona Kullanıcı Yorumları

Hyundai-Kona-yorumlar
Hyundai Kona Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2017 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %100 (1)   >Hayır: %0 (0)


Yavuz <07.07.2018> : 1.6 T-GDi Elite Plus. Birçok marka model test ettikten sonra bunda karar kıldım ve aldım. Turbo 177 bg motoru ile performansı harika zaten. 4x4 olması avantaj, hem yüksek hızlarda arkadan kaymaya müdahale ediyor hem de çamurda denedim iş görüyor. Sürekli şehir içi kullanımda yakıt tüketimi şuan 7.2 lt. ama yoğun trafikli bir yerde yaşamıyorum. Büyük şehirlerde tüketim biraz artabilir. Uzun yolda 6.5 lt'yi geçmiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ertürk <21.12.2018> : Kona 1.0 120 hp. Motor küçük hacimli olduğu için vergi avantajı bulunmakta. Güvenlik donanımlarıyla, yerden yüksek oluşuyla ve yeterli performansıyla alınabilecek bir araba. Tasarımı da farklı. Tek eksikliği bu motorda otomatik şanzıman olmaması, sadece 1.6 larda var otm vites.
Tavsiye eder misiniz?: --



Siz de Hyundai Kona kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

3 yorum:

  1. Bayide inceledim ama test sürüşü yapmadım. Tasarımı farklı bence gayet güzel ve ilgi çekici. iç tasarımı da fena değil işçilik kalite vs güzel. Fiyat çok ama ülkede satılan her aracın fiyatı yüksek zaten.

    YanıtlaSil
  2. Hyundai son zamanlarda güzel işler yapıyor.

    YanıtlaSil
  3. Hyundai yeni SUV'u ile adeta ders vermiş. Potansiyeli 201 HP olan 1.6 ltr. 177 HP motor, otomatik şanzıman, 4x4 çekiş, arazi tasarımı ve 7.5 saniye hızlanma ile rakipsiz ve çok ucuz şu an. Ben aldım kullanmaya doyamıyorum. Darısı başınıza...

    YanıtlaSil