Audi A3 Sedan İncelemesi

Audi A3 Sedan inceleme Resimleri
Audi A3 Sedan Nasıl Bir Araçtır?


A3 Sedan, Audi tasarım felsefesinin imajını aynen yansıtıyor. Ön taraftan başlayan panjur, farlar ve bu çizgilerin önden arkaya devam etmesi aracın bütün çizgilerinde de böyle korunması aracın hem sportifliğini, hem de şık bir duruş sergilemesini sağlıyor.

1.4 litrelik motora sahip bu aracı 1.6 litrelik dizel motorla bulmak mümkün. 7 ileri otomatik şanzımana sahip. 4500-6000 d/d 'da 140 hp sunan motor, 1500-3500 d/d aralığında ise 250 nm tork değeri sağlıyor. Maksimum sürati 217 km. 0-100 km hızlanması ise 8.4 sn. Şehir içi 5.9 lt, şehir dışı 4.1 lt, karma kullanımda ise 4.7 lt yakıt tüketim değerleriyle oldukça ekonomik.

Cylinder on Demand adı verilen, ihtiyacınıza göre silindirin çalışmasını sağlayan teknoloji hem ekonomi sağlıyor hem de çevre kirliliğini azaltmada büyük rol oynuyor. Araçta, Attraction, Ambition ve Ambiente olmak üzere üç farklı donanım seçeneği bulunuyor.

Audi A3 Sedan inceleme ResimleriAudi A3 Sedan inceleme ResimleriAracın ön tarafında pre-sense olarak adlandırılan radar sistemi kaza anında size gerektiğinde fren yardımı sağlayan bir sistem. Adaptif cruise control önceki nesline göre geliştirilmiş halde aracımızda mevcut.
Arka tarafta sunulan alan başarılı. A3 Sedan'da bagaj hacmi 425 lt. Çift egzoz çıkışıyla aracın sportifliği yansıtılmış.

Audi A3 Sedan inceleme ResimleriAudi A3 Sedan inceleme ResimleriVitesi direksiyonun sağ ve solunda bulunan pedallardan kontrol edebilirsiniz. Diğer düğmelere baktığımızda ise bunlarında çok ergonomik ve rahat yerlere yerleştirilidğini söyleyebiliriz. Çift renkli deri koltuklar aynı zamanda ısıtmalı.

A3 Sedan hem dizayn açısından hem de barındırmış olduğu temel yenilikçi tasarım öğeleri açısından Audi aile içerisinde kendini ayrıştırdığını söyleyebiliriz.

Audi A3 Sedan'ın fiyatlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

arabainceleme.com©

Fiyat<2/5>
Performans<4/5>
Tüketim<4/5
Ses Yalıtımı<4/5>
Kalite<4/5>
İç Mekan<4/5>
Donanım<3/5>
Güvenlik<5/5>                           
Notumuz3,7/5

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder