Mercedes A Serisi İncelemesi

Mercedes A Serisi inceleme Resimleri

Mercedes A Serisi Nasıl Bir Araçtır?


Tasarımı ve dinamik duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Alman devi Mercedes'in en ulaşılabilir modellerinden biri olan A Serisi bugünkü inceleme konumuz olacak.

A serisinin heyecan uyandıran sportif dış tasarımı ve yüksek kaliteyi yansıtan iç tasarımıyla kendine özgü karakteri, Mercedes Benz'in yeni tasarım stratejisini yansıtıyor.

Yeni A serisi çok sayıda farklı seçenek ve kişiselleştirilebilen temel teknik özelliklerin yanı sıra, müşterinin kişisel zevklerine hitap edecek üç farklı tasarım konseptiyle sunuluyor; Urban, Style ve AMG Sport.

Mercedes A Serisi inceleme ResimleriKeskin hatlar yeni A serisinin dış tasarımının karakterini belirliyor. Uzun, sportif ön kısmın tipik özellikleri arasında dikkat çeken ilk nokta, ortasında Mercedes yıldızı bulunan ve yıldızın her iki tarafında yer alan çift çıta ve çıtaların arka planında yer alan karakteristik radyatör ızgarası oluyor. Aracın farlarının dış tasarımı ile içlerindeki aydınlatma ekipmanlarının işlevlerine göre yerleştirilmeleri de tasarım konseptinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Mercedes A Serisi inceleme ResimleriYeni A serisinin iç tasarımında dış tasarımdaki spor görünüş tamamlanıyor. Yüksek kalite olgusu ve aracın sportif karakteri iç tasarımda da devam ediyor ve koltuklara yansıyor. Ön panelde beş adet yuvarlak hava kanalı ve iki büyük yuvarlak gösterge yer alıyor. Aracı kullanıcı zevkine göre kişiselleştirebilmek için çok sayıda seçenek bulunuyor.

Yeni A serisi araçta akıllı telefonun işletim ve görüntüleme sistemine tamamen entegre olmasını sağlıyor. Sunduğu özel uygulama sayesinde iPhone'un araç içerisinde bütün fonksiyonlarıyla kullanılması mümkün.

Yeni A serisi oldukça zengin standart ve opsiyonel donanım seçeneklerine sahip.
Bir kazanın geliyorum dediği anla darbe anı arasında geçen saniyelik sürede yolcuları en iyi şekilde korumak için gerekli önlemleri alan PRE-SAFE yolcu koruma sistemi bu segmentte ilk kez yeni A-Serisi’nde sunuluyor. A serisinde sunulan diğer dikkat çeken güvenlik önlemleri, sürücünün yorgunluğunu tespit ederek uyaran, konsantrasyon kaybı yardımcısı, 7G-DCT ile standart olarak sunulan araç dururken freni sürdürme işlemi, yokuş kalkış desteği, takip edilen araç ile aradaki mesafeyi sürekli koruyan hatta trafik sıkıştığında otomatik olarak aracın dur kalk yapmasını sağlayan distronic plus, uzun hüzmeli farları trafik durumuna göre diğer araç sürücülerinin gözünü almayacak şekilde otomatik ayarlayan otomatik uzun far yardımcısı ve daha bir çok özellik sayabiliriz...
Mercedes A Serisi inceleme Resimleri
Mercedes A Serisi inceleme ResimleriYeni A serisindeki tüm motorlar dört silindirli olup standart olarak eco start/stop özelliğine sahip.
Bu motorlar 6 vitesli manuel şanzımanla veya opsiyonel olarak 7G-DCT çift kavramalı otomatik şanzımanla sunuluyor. 1598 cc hacmindeki bu motor 156 hp güç ve 250 nm tork üretirken 0-100 hızlanmasını 8.3 saniyede tamamlıyor. Sportif ama bir o kadar da ekonomik olan motor şehir içinde 7.3 lt, şehir dışında 4.8 lt ve karma tüketimde 5.7 lt lik tüketim değeri sunuyor.

Mercedes A Serisi'nin fiyatlarına, kullanıcı yorumlarına, çarpışma ve güvenlik testlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

arabainceleme.com©

Fiyat<2/5>
Performans<4/5>
Tüketim<3/5> Dizel <4/5>
Ses Yalıtımı<3/5>
Kalite<4/5>
İç Mekan<4/5>
Donanım<4/5>
Güvenlik<5/5>                           
Notumuz3,7/5

Mercedes A Serisi Kullanıcı Yorumları
Mercedes A Serisi Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder