Mercedes A Serisi Kullanıcı Yorumları



Mercedes A Serisi Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: %86

Çağlar <22.11.2013>: A180 Urban sahibiyim, tasarımıyla çok dikkat çekici bir araç, vites geçişleri mükemmel, konforlu rahat bir araç parasını hakediyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Can <22.11.2013>: A180 amg versiyonu aldım ve şuana kadar memnunum. Donanımı yeterli, fiyatı da rakiplerine göre uygun. Vites geçişleri çok seri ve sarsıntısız, iç ve dış tasarımı çok hoş, araç çok sessiz, yol tutuşu başarılı ancak süspansiyonlar biraz sert.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit <22.11.2013>: Aracı yaklaşım bir haftadır kullanıyorum tek kelimeyle harika. Audi, bmw ve mercedesin giriş seviyesindeki araçlarını düşünürsek gerçekten A serisi bir numara. Yakıt tüketimi iyi donanımı yeterli, konfordan bahsetmeye bile gerek duymuyorum. Motoru da çok iyi performans konusunda sıkıntısı yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ethem Sarıhan <22.11.2013>: Bu aracı test ettim. Gerçekten dikkat çekici bir araç, tasarımı hoş olmuş. Ayrıca araçla 200'e kadar çıktım yaptığınız hızı hissetmiyorsunuz, yakıt tüketimi de 5 litrenin altındaydı, ekonomik bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


A.B.R. <22.11.2013>: Aracımı bir kaç ay önce aldım. Ortalama yakıt tüketimim şuan 5.5 litre civarında, start&sp,top olayı başarılı olmuş. Çok konforlu bir araç, ses yalıtımı iyi ancak yüksek hızlarda içeri ses alıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hakan <22.11.2013>: Bir kaç ay önce A180 CDI paket aldım. Yol tutuşu çok iyi, konforlu ve rahat bir araç. Yakıt tüketimi özellikle uzun yolda çok iyi, 4 litre civarında şehirdışı yakıt tüketimim. Araç göründüğünden daha uzun, performans çok başarılı, yolda yağ gibi kayıyor, aynaların içerden tek tuşla kapanması gerçekten çok işe yarayan bir özellik benim için. Şehiriçinde tüketim biraz artabilir, genel manada memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <22.11.2013>: A serisi almaya tamamen görüntüsü ve kağıt üzerindeki verileriyle karar verdim ama hata yapmışım, eğer almak istiyorsanız önce test sürüşü yapın. Süspansiyon çok sert, ayrıca koltukların çok farklı bir yapısı var, bir kez oturduğunuz pozisyonda ikinci defa oturamıyorsunuz. Motoru çok iyi değil, yüksek hızlar imkansız. Vites geçişleri de kötü, yakıt tüketimi söylenenin çok üstünde.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Mercedes A Serisi kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Mercedes A Serisi İncelemesi
Mercedes A Serisi Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder