Jeep Compass Kullanıcı Yorumları


Jeep Compass Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri:

Tavsiye Oranı: >Evet: %75 (9)   >Hayır: %25 (3)


Musa <28.11.2013>: Aracımı bir yıl önce satın aldım ve gerçekten çok memnunum. Görüntü olarak harika, performansı çok başarılı, çok konforlu bir araç. Aracın tek olumsuz yanı tabiki yakıtı, kilometrede 55 kuruşun altına hiç düşmedi, tabi onun da çözümü var, lpg takdırdım, şuan tüketim tam olarak yarıya düştü, ama dikkat etmeniz gereken nokta şu, akıllı lpg kiti taktırmalısınız. Diğer premium araçlara bir sürü para vereceğinize bu aracı almanızı tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kamile <11.12.2013>: Koltuklar çok rahat, ayrıca koltukların yükseltilebilmesi benim gibi kısa boylu biri için çok güzel bir özellik. Uydu radyosuna ve dış tasarımına bayıldım aracın. Kış şartlarında karlı buzlu yollarda araç gerçekten çok başarılı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Ali <29.12.2013>: Aracı çok sevdim, görüntüsü güzel, Yol tutuşu başarılı, sürüşü keyifli. Ancak arka görüşü biraz problemli, dar bir görüşe sahip, arka koltukların kafalıklarını çıkarmanızı tavsiye ederim. Kabinde 120 yi geçtikten sonra çok ses oluyor, almayı düşünüyorsanız kesinlikle öncesinde test sürüşüne çıkmalısınız, karar vermeden önce bahsettiğim hızlara çıkın, kararınızı ondan sonra verin.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Selçuk <10.01.2014>: Kış şartlarının çok zor olduğu bir yerde bir süre kaldım, yaşadığım yer gereği dört çeker bir araca ihtiyacım vardı, 2011 model compass kiraladım, araçtan memnun kaldım hiç sorun çıkarmadı. Küçük ve kompakt bir SUV.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Menderes <11.02.2014>: Daha önce Subaru Forester kullanıyordum, şimdi compass sahibiyim. İç mekanı beğendim, kullanılan malzeme kaliteli, keşke sunroofta olsaymış. Arka görüş kamerası iyi. Çok keskin bir dış görünümü vaar, 18 inç jantlar ile çok yüksek bir sürüş pozisyonu elde ediliyor, hoşuma gidiyor trafiğe yüksekten bakmak. Hayal kırıklığı yaşadığım tek konu ise performansı. Önceki aracım performansı ile koltuğa yapıştırırdı beni, compass'ın hızlanması daha yumuşak daha sakin. Süspansiyonlar biraz sert ve iyi bence. Şuana kadar karlı buzlu yollarda kullanmadım ama beni yolda bırakacağını düşünmüyorum. Eğer dağlara tırmanmayacaksanız, daha sportif görünüşlü aile aracı tarzında bir SUV istiyorsanız tam size göre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel <22.03.2014>: Bayilerde araç bulmak imkansız gibi, yakıt tüketimi çok çok fazla, ayrıca güvenlik testi sonuçları çok kötü, bu fiyatlara alınabilece daha güvenli ve servis ağı daha yaygın bir çok araç varken bu aracı almak kesinlikle hiç mantıklı değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet <08.04.2014>: Aracımı 2 hafta önce aldım. iç aksamı, hızlanması ve yol tutşu beni tatmin etti, bence fiyat-performans çok iyi. Alınabilir bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <28.08.2014>: Aracımı 6 ay önce aldım. Araç mükemmel, test etmeden almıştım iyi ki aldım asla asla satmayacağım. Son sahibi benim, daha ne olsun bir araçta, tek sıkıntım yakıt onu da LPG ile çözdüm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <17.10.2014>: Aracımı 1 yıl önce aldım, LPG ile yakıt sorunumu hallettim, tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali-usta 61 <30.05.2015>: JEEP COMPASS ‘ı 2 ay evvel (sıfır araç olarak almanya da) satın aldım. şuan 3500 km. yaptım. tavsiye eder misin sorusuyla karşı, karşıya kalırsam, gönül rahatlığıyla EVET diyemem. şimdiye kadar herhangi bir pürüz çıkmadı ama, içim ısınamadı gitti bu araca. beni sürekli teselli edip avunduran bir unsur var bu araçta. o da, motorunun MERCEDES OM 651 (dünyanın en ünlü DIESEL motoru) oluşu. her gün araçta yeni olumsuzlukları keşfediyorum. geçenlerde ön sinyal lambası devre dışı kaldı. sipariş üzerine temin ettim. ama değiştirmek herkesin harcı değil.. zaten el kitabında bahsedilmiyor. bunun için ön pancuru ardından komple ön farı sökmeniz gerekiyor. en becerikli tamirciye 1 saat gerekiyor.. uzun sözün kısası, heryerden (amerika, kanada, meksika, almanya, macaristan, çin, italya) toplanılarak bir araya getirilmiş bir araç..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Barış <03.07.2015>: Jeep Compass 2014. Araba gayet seri. Yakit olarak da 2.000 motora ve aractaki konfora deger.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Batuhan <23.04.2017>: Jeep Compass 2.0 Limited. Öncelikle herkese merhaba. 2016 Kasım ayında 85.000 liraya aldığım aracımı hala kullanmaktayım. İnternette bu araç hakkında yeterli test, yorum vs. bulamadım. O yüzden yorum yapmak istedim. Arabam 2013 model. Yakıt konusunda pek çok yanlış yorumlar yapılmış. Ben aracı aldıktan sonra prins marka lpg takdırdım. Ve yakıt tüketimi konusunda yorum yazan kişilere katılmıyorum. Aracım sakin kullanımda şehir içi 33 kuruş yakıyor, performanslı kullanımda 40 kuruşa çıkabiliyor. Böyle bir araca göre gayet iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Lpgsiz kullanım hakkında bir fikrim yok. Çünkü aldığım gün lpg taktırdım.(Tahminen 50-55 kuruş yakıyordur) Diğer bir konu ise aracın dıştan görünüşü. Ben aracı alırken tercih etmemin nedeni ön tasarımıydı. Bu fiyata alabileceğim diğer araçlarla kıyasladığımda şüphesiz bu aracı seçtim. Aracı kesinlikle satın aldığım için iyi yönlerinden bahsetmiyorum, objektif olarak yorumlamak istedim.Birçok premium araç kullandım(Bmw x3,Audi q2,Mercedes gla gibi). Bu aracın parasının hakkını verdiğini düşünüyorum. Euro Ncap testinde 2 yıldız alması sizi şüphelendirmesin araç gayet sağlamlık hissi veriyor. İnternetten okuyup, bilgisayar başında sallayıp tutan insanlara aldırış etmeyin. Araç sonuçta bir Amerikan aracı. Bu testte eski kasanın yaya güvenliğini sağlamaması nedeniyle 2 yıldız aldığı söyleniyor. Uzun lafın kısası: Bu aracı beğendim, vergisini ödeyebilirim, yakıtı bana uygun diyorsanız aracı alabilirsiniz. Sürç-i lisan ettiysek af ola..
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Jeep Compass kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Jeep Compass Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

19 yorum:

  1. arkadaslar limited kompas bu arabadan almak istiyorum.siz kullanici olarak bana daha iyi bilgi verirsiniz.bana yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim.sizce almalimiyim

    YanıtlaSil
  2. 2013 compaas aracim full paket olarak aldim gayet memnumun cekişi yol tutuşu oldukca iyi sert virajlarda savrulma yapmiyor tavsiye ederim ,yalniz yakit fazla o da jeep binmenin ayricaligi.

    YanıtlaSil
  3. 2014 Compass dokunmatik ekran Türkçeye çevrilebiliyormu?

    YanıtlaSil
  4. 2009 model Jeep compass 2.0 CRD alıcam fakat yakıtına takıldım. Dizel kullanıcısı olan varsa yakıtı nedir bir zahmet yazabilirmi?

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar merhaba. 2012 compas 2.0 limited 4X4 mü. 4x2 mi anlayamadım. sahibinden de tektik özelliklerde 4x2 yazıyor.birde sahibinden de 2.0 cvt olanda var. bu iki araç arasındaki fark nedir. birde power tek vites şanzıman ile cvt arasındai fark nedir.ilginiz için teşekkür ederim saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle 2012 compass 4x2 önden çekişli bi araçtır. Cvt şanzıman ise normal şanzımanlar gibi dişlilerden değil bir nevi kayıştan oluşur ve kayışın gerginliğine göre ayarlar.

      Sil
  6. Compass 2.4 CVT BENZİNLİ +LPG Lİ ARAC ALACAGIM FAKAT TÜM YORUMLARI OKUDUM SAGLIKLI BİLGİ YOK BU ARACIN BU MOTOR İLE 33 KRŞ YAKMASI MANTIKLI GELMİYOR BANA GERÇEKTEN ALIP BİNEN BİRİ VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Ben yaklaşık 1 ay önce aldım. 2011 model kullanıyorum. Araç çok havalı. aynı fiyata peugeota binmek saçmalığın daniskası. 5008 bakıyordum. bunu gördüm müthiş bir araç. içi ve malzemesi çok kaliteli. yol tutuşu süper. Benzinli kullanırsanız çok yakar. şehir içinde 12-13 istanbul şehir içinde 15 civarı yakabilir ama uzun yokda 8-10 lt arasına düşer. Ben Lpg li kullanıyorum. istanbulda 45 kr az trafiğin olduğu yerlerde 35-40 krş yakıyor. uzun yokda 35 krş altını görebilirsiniz. emin olun bu fiyata bu arabanın karizmasında araba bulamazsınız. euro ncapten 2 yıldız almış ama bindiğiniz zaman verdiği güven hiç böyle hissettirmedi.okudum 2 yıldız yayalara verdiği zarardan dolayı yani araç içindekilerden dolayı değil. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama LPG li...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam bugün almaya karar verdim lpg tüketimi ne kadar 1 depoda

      Sil
  8. Şu ncap den 2 yıldız almış, amaaan yayalara verdiği zarardan almış yorumlarını okudukça şok oluyorum, anlaşılan bugüne kadar hiç trafik kazası geçiren yakınızın olmamış, inşallah bunu bile bile bu araca para veren compass kulllanıcılarının eşi, dostu, bir yakını, akrabası tanıdığına 2 yıldızlı bir compass çarpmaz.

    YanıtlaSil
  9. adsız kardeş saçmalamış biraz. hiç kimse aracı aldığımda yayalara çarparsam ne olur diye düşünmez ama 2 yıldızın sebebi budur. çarparsan compassla da çarpsan şahinlede çarpsan durum vahim. Sadece compassın kullanıcı için güvenli olduğunu vurgulamak istemişler. tabii adsız arkadaş compass kullanmadığı için sallamış olması normal...

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar selamlar hafta içi is yerim evime yakın olduğu icin aracı kullanmıyorum haftasonları ailemle birlikte bir yerlere giderken kullanıyorum ve benzinli halde lpg taktırmayı düşünmüyorum ama şehir içinde yaktığı doğrudur benim görüşüm eğer benim gibi haftada aracı 1-2 günlük kullanıyorsanız lpg taktırmayın zaten çok kullanmayacağınız icin ve ayrıca kullanırken çok rahat ve konforlu bir araç diğer arkadaşların dediğine katılıyorum Renault Peugeot kullanacağıma kesinlikle bu araca binerim daha iyi son birşey soylicem; aracın güvenlik sorunu kesinlikle yok böyle sağlam bir araç bulmak hele hele bu fiyatlara bulmak nerdeyse imkansız 90.000 liraya 2014 model sadece 9.000km gitmiş bir aracı rahatlıkla bulabilirsiniz bu fiyata hyundai i20 bile bulamazsınız şaka gibi gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam selamün aleyküm,2014 model 65.000 km de 3bin lira hasar kaydi var. Sol arka kapı değişmiş,jeep compass 93.000 lira tavsiye eder misiniz?

      Sil
  11. Merhabalar, 2013 model Jeep compass ariyorum ancak makyajlı kasayi nasıl anlatacağız.

    YanıtlaSil
  12. 2018 1.4 170 beygir 9 at tam otomatik aracimi kasim 2018de indirimli kampanyadan aldim. Aractan cok cok memnunum. Dikkatli kullanirsaniz 100kmde 8-9a rahat iniyor yakit tuketimi ki daha 1000 km bile yapmadim.

    Bunun disinda evet, arka gorusu cok kisitli. bazi kucuk hb arabalarinkinden bile daha kucuk ama alisiyorsunuz. Zaten geri gorus kamerasi ve 360 derece uyari sistemi, kor nokta uyari sistemi bu acigi kapatiyor. Son olarak elestirecegim ozellik ise kendi kendine park etme ozelligi. Kapali otoparklarda kolonlar ile zemin ayni renkte ise sistem kolonu da zemin olarak algiliyor ve uyari sistemi devreye girmiyor. Yani otomatik park ozelligini kullanacaksaniz dikkat etmeniz gerekiyor.

    Limited paketi gayet guzel ve hem teknoloji hem gorunus olarak suzuki vitaralar, x1ler, tucsonlar yanindan bile gecemez bence. Arabayi kiyaslayabildigim tek sinif volvo suvlar, yani kendi kafamda tek kiyasladigim arac bu gorunus ve kullanis olarak gerisini yine olsa yine tercih etmez compass alirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba nekadara aldınız ve vergileri nekadar bilgi verirseniz sevinirim hoşçakalın hayırlı olsun

      Sil
  13. Merhabalar..Ben 2009 jeep compas crdi mototr kulanıcısıyım aracın motoru passat ile aynı lakin krangı aynımı passat motorla degilmi bilen varmı?

    YanıtlaSil
  14. merhaba arkadaşlar,evin 2. aracını alma niyetindeyim ve seçeneklerim 2010 -2011 Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited 150bin km civarı hatasız 245000 tl - 260000 tl aralığında ve 2014 Jeep Compass 2.0 Limited 100bin km hatasız 220000 tl ve 245000 tl aralığında.. 2 araç hakkında da bir bilgim yok. yakıtı vergisininden ziyade rutin yaşanan arızaları,kronik problemi vs. varmı bunları merak ediyorum.. compass daha yeni ve km'si az olması bakımından daha mantıklı geliyor ama cherokee daha iyi bir araç gibi geliyor. 2.el piyasası zor olabilir ama kısa sürede satmayı düşünmüyorum,bu sebepten mekanik arıza çıkarmayan,yakıt ve vergi masrafının yanına sanayi masrafı çıkarmayan bir araç istiyorum.. sizce hangisi mantıklı?? gönlüm cherokee'den yana.. bilgilendirirseniz sevinirim..

    YanıtlaSil
  15. Bursada 2007 2.4 cvt jeep compass aldım bu hafta, """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Arkadaşlar selamlar hafta içi is yerim evime yakın olduğu icin aracı kullanmıyorum haftasonları ailemle birlikte bir yerlere giderken kullanıyorum ve benzinli halde lpg taktırmayı düşünmüyorum ama şehir içinde yaktığı doğrudur benim görüşüm eğer benim gibi haftada aracı 1-2 günlük kullanıyorsanız lpg taktırmayın zaten çok kullanmayacağınız icin ve ayrıca kullanırken çok rahat ve konforlu bir araç diğer arkadaşların dediğine katılıyorum Renault Peugeot kullanacağıma kesinlikle bu araca binerim daha iyi son birşey soylicem; aracın güvenlik sorunu kesinlikle yok böyle sağlam bir araç bulmak hele hele bu fiyatlara bulmak nerdeyse imkansız 90.000 liraya 2014 model sadece 9.000km gitmiş bir aracı rahatlıkla bulabilirsiniz bu fiyata hyundai i20 bile bulamazsınız şaka gibi gerçekten"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    bu yazıyı okudum çok mantıklı yorum yapmış sağolsun, bende aynen katılıyorum, saygılar
    amerikan malı jeep son derece sağlam bir aractır

    YanıtlaSil