Peugeot 208 Kullanıcı Yorumları



Peugeot 208 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: % 77   >Hayır: %23


Yunus Emre <15.12.2013>: Aracımı iki gün önce aldım, çoğunlukla şehiriçinde ve arabayı dört kişiyle kullandım, yakıt ortalamam yaklaşık 6 litre civarında. motor 1.0 olmasına rağmen performansı beklediğimden iyi çıktı, yol tutuşu ve vites geçişleri başarılı. İç mekanda hem önde hem arkada yeterli genişlik sunuyor, araçtan şimdilik memnunum ileride kullandıkça ne olur bilemem tabi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert <19.01.2014>: Aracım 1.0 Vti Access, aracı alalı 8 gün oldu. Araba full doluyken bile yokuşlarda performanstan düşmedi, ekranda vites değiştirme uyarısı var güzel bir özellik, tasarım olarak şık bir araç, kalabalık olmayan aileler için oldukça ideal.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


N.Yalçın <06.02.2014>: Aracımı yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum. Şehiriçi dışı karışık kullandım, şuana kadar performans konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım, seri bir araba. Yaşadığım yer yokuşların bolca olduğu bir yer, yokuşta canavar gibi. İç hacmi oldukça geniş sınıfına göre, tasarımı çok güzel, amortisörlerden gelen sesler dışında olumsuz diyebileceğim bir yanı yok. Bu arada yakıt tüketimim şehiriçi 5 litrenin altında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Meral <11.03.2014>: Yaklaşık 15 gün önce 208 1.2 VTi Access donanım satın aldım. İstanbul şehiriçi trafiğinde kullanıyorum aracı ve ortalama tüketim 8-9 litre civarında. Tasarım olarak güzel ama ben ekonomik bir araç olsun diye almıştım, maalesef hayal kırıklığına uğradım. Az yakan araç almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


M. Ali <14.04.2014>: Aracımı bir aydır kullanmaktayım, sıfır aldım. Almadan önce çok araştırdım, Şuana kadar aracımdan memnunum, ses yalıtımı konusunda başarılı, konforlu rahat bir araba. Fiyat/performans konusunda tatmin ediyor. Yakıt tüketimim 6 - 6,5 litre civarında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gün Bulak <25.04.2014>: Bu arabayı almadan önce neredeyse sınıfındaki bütün araçları uzun uzun araştırdım ve sonunda 208'e karar verdim. Araç oldukça konforlu, süspansiyonlar bence başarılı. İç mekanda kullanılan malzeme çok kaliteli, ses yalıtımı da oldukça başarılı, yüksek hızlarda bile yol ve rüzgar sesi yok. Vites geçişleri tatmin ediyor, yakıt ortalamam 6 litrenin biraz üstünde. Genel anlamda çok başarılı bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar <09.05.2014>: 1.2 otomatik vites aracımı 2 ay önce aldım. Yakıt tüketiminden oldukça memnunum. Performansı tatmin edici, araba baya seri. Vites geçişleri sarsıntısız, konforu harika, ses izolasyonu mükemmel. Gerçekten kullanımı çok rahat ve keyif veren bir araç. Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


P208 <10.07.2014>: Aracı alalı yaklaşık bir ay oldu. Düşük viteslerde geçişler hissediliyor ancak öyle rahatsız edici düzeyde değil. Yakıt tüketimi şehiriçinde 5 litre, şehirdışında 4,5 litre civarında, yeni bir araç için bence çok iyi. F/p konusunda bence tercih edilebilecek bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <05.10.2014>: Peugeot 208 Active. Tam 1 yıldır benzinli 1.2. Vti. kullanıyorum, uzun yolda 4.5 değerlerini gördüm, şehir içi 6 civarında gerçekten benzinde çok cimri, motor performansı süper, içi dizayn çok şık ve kaliteli, tek kötü yanı amortisörler çok sert ve şehir içi tümseklerde ses geliyor. Gerçekten alınmasını tavsiye edeceğim araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yasar <14.01.2018>: Merhaba. Aracı ilk gördüğümde aşık oldum. Satın almak için gittiğimde test araçlarının olmadığını söylediler.. test araçları olsaydı asla almazdım zaten. Adamlar işi biliyor. *** satış müdürü *** bey essegi bile boyayıp babasına araba diye satar.. velhasıl kelam araba 5 para etmez.. şehir içi sürüşü berbat. Dur kalklarda kafa atıyor. 5 derece eğimli rampalarda bile araba titriyor ve vitesi 1 indirmezsen rampada kaliyosun. Yağmur ve karlı havayı ne ben söyleyim ne siz sorun.. araba elimde patladı resmen. 5 aylık araba.. 64 bine aldım 55 bine satamiyorum.. anlayın yani.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Utku aydoğan <30.10.2018>: 2013 Aracım 2013 model 1.0 vti motor 7 aydır kullanıyorum. Ve kendı segmentındekı en genıs araç yol tutusu olsun konforu olsun tatmınkar. Sehir dısı 4.0 lt sehir içi 5.5 lt yakıt tuketımı var oldukca ekonomık bir araç..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Zeki <23.12.2018>: Aracım 2014 model 1,2 motor otomatik vites benzinlidir. temmuz 2018 de bir arkadaşımdan satın aldım. Aracım vites geçişlerinde çok ses çıkarmakta yokuşlarda ve ilk kalkışlarda sıkıntı çıkarmaktadır. Şu an 50000 km de bu konuda rahatsızım ve ilk defa otomatik araç kullanıyorum. Sorun bende mi yoksa aracımda mı bilgi verecek varsa yazarsa sevinirim yorumları okudum aşağı yukarı aynı sıkıntılar mevcut tamiri için öneride bulunacak birileri varsa alabilirim teşekkürler..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yavaş <24.10.2023>: Peugeot 208 1.2 puretech active 2017. İzmir - Çorum arası ort: 4,7 lt (en üst hız limitlerinde,yani 110 km lerde kullanıldı) Kendi segmentine göre,konforu rahatlığı gayet iyi,İsterseniz manuel sürerek daha da zevk alabilirsiniz.Bu benim şimdiye kadar 8. arabam benim çok hoşuma gitti.Araç yarı otomatik vites bunu göz önünde bulundurun,fazla yakınmaya gerek yok.(alalı 2 ay oldu.84.000 km.)
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Peugeot 208 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

17 yorum:

  1. şehir içi 7.3 yakıyor, bende 208 , 2013 model var ( sıfır almıstım ), yakıt harici, tork düşüklüğü harici ,ser,atak araç...
    tek sıkıntısı yakıt fazla içiyor...sorun değilse alın derim, ekonomik olsun derseniz tavsiye etmem

    YanıtlaSil
  2. benzinli, 1.2 vti motor...belirtmeyi unutmusum

    YanıtlaSil
  3. 1.4 active 2015 aldım yağ çubuğunu çektiğimde yukarı damlalar şeklinde yağ sıçrıyor bu normalmi

    YanıtlaSil
  4. Bu hafta almayi düşünüyorum insallah iyi olur

    YanıtlaSil
  5. Merhaba 3ay once 208 1.4hdi aktive aldim.yakit olarak cok iyi diyebilirim.1 depo ile 970km yaptim.klimam hep acikti.suspansiyonu ses sistemi olsun iyi bir arac bence kucuk aileler icin ideal bir araba.donanim olarak yuksek.yanliz tek sorunu arabaya 4 5kisi bindiginde cekis dusuyor ister istemez.kucuk aile oldugumuz icin cok sorun olmuyor bizim icin

    YanıtlaSil
  6. 2016 208 1.6hdi İstanbul şehir içi 10.3 ortalama, kardeşimin aracı da aynı araç 1 hafta ara ile aldık onun şehir içi tüketimi 5.4 servise götürüyoruz sorun yok diyorlar :((

    YanıtlaSil
  7. siz aracı yeni mi aldınız? rodaj icin 5000 km.yol yapmalı deniliyor...
    sonrasında yakıt tüketimi düsmesi gerekir...
    eger bu devam ederse.. bir servise götürün....(yetkili )

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, yarın bende kısmet olursa 2016 model 1.4 hdi 208 almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil
  9. ugur bey ,dizel aracları iyi,ekonomik.....
    benzinlisinden uzak durun

    YanıtlaSil
  10. Selamünaleyküm hayırlı günler 2012 model 208 dizel active paket otomatik vites f1 99 bin km bu araçta alirken dikkat edmemiz gereKen nedir bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar

    YanıtlaSil
  11. Beyin yanma diye bir olay varmis bu modellerde dogrumudur?

    YanıtlaSil
  12. benim arac 2013 model, smeg ekran arıza verdi, parca degisimi ya da tüm ekran degisimi denilecek
    ve komik bisey var, yaz aylarında güneste cok beklemesin dediler servistekiler smeg ekran kapanıyor, 3-4 kez servise gittim.......
    eski kasaları tavsiye etmem, mesela illaki alacam diyorsanız 208, 2015ve sonrasına bakın...eskilleri arıza veriyor....

    YanıtlaSil
  13. 1.2 vti 2013 30000 km de ilk sahibinden ful donanimli tavsiye edermisiniz arkadaslar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.2 motor 82 hp ise almayın, turbosuz oldugundan tork yetersiz.
      rampa cıkarken 1.vitese düsme ihtimali cok yüksek. arac virajlarda savrulacak hissi veriyor.
      1.4 dizel motor alınması gerekiyor.
      1.2 motor vti olanlar ( benzinliler ortalama 7 lt yakıyor )
      kalkıs anında titreme yapar 3 silindir olmasından dolayı
      performans aramıyorsanız, düz yolda iyi gider ......

      Sil
  14. 1 yildir arabayi kullaniyorum hic tavsiye etmem
    rampalarda bile araba titriyor ve vitesi 1 indirmezsen rampada kaliyosun
    servisleri hic ilgilenmez

    YanıtlaSil
  15. Merhaba;
    Bu aracı alacak veya almayı planlayan arkadaşlara tavsiyem almayın ha ben çok beğeniyorum tipini filan illa alıcam derseniz sadece düz vitesini alın otomatiğini ALMAYIN üstüne 3-5 bşy koyun FİESTA alın ben öyle yaptım hikayem şöyle;
    2015 model 208 access paketini 2. el olarak otomatik vites cam tavan mat gri boya smmeg ekran fian böyle dolu görünce eşiminde ısrarlarından dolayı ne kadar kötü olabilir ki diye düşünerek arabayı kendim kullanmadan malesef almış bulundum evet araç aksesuar olarak oldukça dolu fakat 50-60 bin sevilerinde para verilebilinecek bir araç kesinlikle değil aldığımın 5. ayında satılıga çıkardım yokuşlarda şanzuman kafası karışıp gaz vermeme rağmen gitmediğinimi anlatayım kısa mesafe sıkışık trafikte sürekli titremesinimi anlatayım vites değiştirirken şanzumandan gelen pyuncak araba vitesi gibi gelen şık şık şık sesinimi anlatayım v.b. daha bir çok eksisi var yakıtı da çok yüksek bu arabanın 1.2 benzinli iken çekme sorunu var ort.50-60 kuruş arası yakıyo performanslı kullanım ve yokuş durumuna göre benzinlisinde düşük kullanımda dahi aylık 400-500 tl gözden çıkarın.
    Sadece dümdüz bir il de pek yokuşu olmayan bir il de ikamet ediyorsanız şehir dışına çıkmıyorsanız veya haftada 1-2 gn öyle sırf keyif olsun diye kapının önünde güzel bir arabam olsun diyorsanız otomatik vitesini alın illa ben bu arabayı alıcam diyorsanız DÜZ VİTES TERCİH EDİN.

    YanıtlaSil
  16. 1.2 otomatik kullanıyorum cam tavan mars turuncu su gerçekten görünüş olarak sınıfının en şıkı Arka bagajı 285 litre ama camurluktan bağımsız olduğu icin duz ve geniş alan sunuyor amartisor kusursuz diyebilirim yol tutuş ta öyle vites gecislerine gelince arabayı tanimak ve tepkilerini bilmek lazil dsg konforunda değil fakat F1 vites 3 silindir motorun zevkini tatmanızı tavsiye ederim. Özellikle virajlı yollarda tam bir pilota donusuyorsunuz

    YanıtlaSil