2014'ÜN YENİ MODELLERİ

2014 yılında ülkemizde satışta olacak yeni modeller ve yenilenen modeller; 



DACIA: 2 yıl önce satışına son verilen Logan MCV modeli yenilenerek, yılın ilk çeyreğinde Türkiye pazarına sunulacak.

SEAT: İkinci çeyrekte, Leon’un Stationwagon versiyonu olan Leon ST Türkiye’ye gelecek.

SKODA: Şubat ayında makyajlanan Yeti modeli satışa sunulacak. Aracın 1.6 lt TDI dizel motor ve 7 ileri DSG otomatik şanzıman seçeneği de olacak. Mart ayındaysa Skoda’nın hatchback sınıf1ında tamamen yeni modeli olan Rapid Spaceback gelecek. Orta sınıf HB sınıfındaki Rapid Spaceback, gençleri hedefleyecek. Octavia’nın en üst versiyonu 220 HP’lik vRS, 1.6 lt TDI motor seçenekli Octavia Combi 4X4 gibi yenilikler de olacak.

ALFA ROMEO: Yılın başında Giulietta’nın makyajlı versiyonu gelecek. Yılın ilk çeyreğinde de yeni süper coupe modeli 4C’nin Türkiye lansmanını gerçekleştirecek.

NISSAN: Markanın önem verdiği crossover modeli Qashqai, ikinci nesliyle 2014 yılının ilk çeyreğinde pazara sunulacak.

PEUGEOT: Fransız üretici bu yılın ilk çeyreğinde tamamen yeni ikinci nesil Peugeot 308’i satışa sunuyor. 2014 yılının ikinci çeyreğindeyse yeni performanslı RCZ-R modeli gelecek.

HYUNDAI: İzmitli i10’un 1.0 lt motor seçeneğinde, fabrika çıkışlı LPG seçeneği de sunulmaya başlanacak. Ayrıca şubat ayı sonundan itibaren yenilenen Elantra’nın mevcut benzinli motoruna ek olarak dizel motorlu seçeneği de sunulacak. Bu dizel motor, hem manuel hem de otomatik şanzımanla getirilecek.

VOLVO: S60, V60, XC60, S80 ve XC70 modellerinde 2.0 lt, 4 silindirli 181 HP dizel motor, T5 2.0 lt benzinli 245 HP motorlar kullanılmaya başlanacak. Her iki motor seçeneğinde de 8 ileri otomatik şanzıman olacak.

VOLKSWAGEN: Bu yılın ilk yarısında Golf’ün performanslı iki versiyonu geliyor. İlk çeyrekte GTI, ikinci çeyrekte de Golf R Türkiye’de satdışa çıkacak. Üçüncü çeyrekte Polo ve son çeyrekte de yenilenen Jetta pazara sunulacak.

TOYOTA: Yılın ilk yarısında yenilenecek Land Cruiser Prado satışa çıkıyor. BMW imzalı 1.6 lt D4-D dizel motora sahip Verso ve Auris Touring Sport da, markanın Türkiye’de satışa çıkaracağı yenilikler arasında.

AUDI: 2014’te, geçen yıl Türkiye pazarına sunulan A3 Sedan’ın 1.6 lt TDI motor seçeneği getirilecek. Ayrıca, bu yıl yeni TT Coupe’nin yanı sıra Q3 modelinin 1.4 lt benzinli motor versiyonu da satışa sunulacak

FORD: Binek otomobildeki yenilikleri arasında tamamen yeni Mondeo, crossover sınıfındaki EcoSport gibi modeller olacak. Bununla birlikte tamamen yeni büyük Transit, küçük sınıftaki Courier ve ikinci nesil Connect satışa çıkacak.

FIAT: Bu yıl getireceği yeni binek modeller arasında 500L’nin uzun versiyonu “Living”, 500’ün crossover versiyonu 500X var.

RENAULT: Yılın ilk yarısında makyajlanan Megane ailesi, tamamen elektrikli ZOE ve Twizy satışa sunulacak.

JEEP: 2014’ün haziran ayında yeni nesil Jeep Cherokee gelecek. 2014’ün en büyük yeniliklerinden biriyse, Autoshow 2014’te Türkiye lansmanı yapılacak B sınıfındaki “Jeepster” olacak.

PORSCHE: 2014 yılının ilk çeyreğinde yeni kücük modeli Macan geliyor. 3.0 lt benzinli ve dizel versiyonlarıyla getirilecek.
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder