Makyajlı Skoda Yeti Satışta

Skoda güncellediği kompakt SUV/Crossover modeli Yeti'yi 51.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.


Üç farklı donanım ve dört farklı motor seçeneği ile satışa sunulan Yeni Yeti, böylece rekabetin kızıştığı 1.6 dizel otomatik Crossover pazarına iki yeni donanım paketi ile girmiş oldu.

Boyutlarında fazla bir değişme olmayan Yeni Skoda Yeti'de en büyük yenilik 105 beygir ve 250 Nm tork üreten 1.6 litrelik dizel ünite DSG otomatik şanzımana sahip motor seçeneği.

100 km'de ortalama 5 litrelik yakıt tüketimi ile ön plana çıkan motora ek olarak, 1.4 litrelik benzinli motor versiyonuda seçenekler arasında.

Yeni Skoda Yeti'de ayrıca Elektronik kontrollü çift bölgeli Klimatronik, Akıllı Park Desteği, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Bolero Dokunmatik Multimedya Sistemi, akslar arası tork dağılımı,yokuş iniş asistanı, kalkış asistanı gibi yeni donanımlar da mevcut

En baz versiyon 105 hp güç üreten 1.2 litrelik turbo benzinli TSI motor, manuel şanzıman ve Active donanım seviyesiyle 51.900 TL fiyatla sunulurken, benzinli motor ve otomatik şanzımanlı 122 hp güce sahip 1.4 TSI DSG seçeneği sadece Ambition donanım seviyesiyle 63.900 TL fiyatla satılıyor. Dizel motorlu tek seçenek olan 105 hp'lik 1.6 litrelik TDI motor ise hem manuel hem de DSG şanzıman ile Abition veya Elegance donanım seviyeleriyle tercih edilebiliyor.

Manuel şanzımanlı dizel motor Yeti  64.900 TL'den başlarken, otomatik şanzımanlı Ambition donanımı 68.900 TL'den, Elegance donanımı ise 75.900 TL'den satılıyor.
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder