Yeni Ford Focus Eylül'de Satışa Sunulacak

Ford'un güncellenen ve yepyeni bir tasarıma kavuşan modeli Yeni Focus, 2014 Eylül'ünden itibaren Avrupa yollarına çıkacak.


Ülkemizde de aynı tarihte yollara çıkması beklenen yeni Focus, sunduğu ileri teknolojisi, artan işçilik ve malzeme kalitesi, yeni motorları, geliştirilen sürüş özellikleri, güncellenen iç ve dış tasarımı ve yeni güvenlik donanımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Avrupa için geliştirilen yeni 1.5 litrelik EcoBoost benzinli ve yeni 1.5 litrelik TDCi dizel motor seçenekleri ile mevcut Focus ile karşılaştırıldığında yakıt tasarrufunda yüzde 19’a kadar bir iyileşme sağlayan yeni Focus, yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekran ve geliştirilmiş sesli kontrol sistemi ile müzik sistemine, navigasyona, klimaya ve cep telefonuna kolay komuta etmeyi sağlayan SYNC 2’ye sahip ilk model olacak.

Sürücünün, geri geri giderek diğer araçların arasına dikey park edebilmesine imkan veren Dikey Park Etme teknolojisini de ilk kez sunacak yeni Focus'ta yer alan Aktif Şehir İçi Güvenlik sisteminin hız limiti, 50 km/s’e yükseltilmiş. Ayrıca makyaj ile birlikte, daha sağlam bir ön tasarım, geliştirilmiş süspansiyon sistemi, yeniden ayarlanan amortisörler, elektrik destekli direksiyon ve yeni Elektronik Stabilite Programı ile Focus'un zaten başarılı olan sürüş dinamikleri daha da geliştirilmiş.


Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder