Tata Vista Kullanıcı Yorumları



Tata Vista Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri 

Tavsiye Oranı: >Evet: %95 (23)   >Hayır: %5 (1)


Mehmet <19.11.2013>: Bu aracı ikinci el aldım, bir yıldır kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım, neredeyse hiç kimse tavsiye etmedi ama ben yine de aldım. Geçen bir yıllık süre boyunca hiç pişman olmadım. Fiyatına göre mükemmel bir araç, alma pişman olursun diyenler şimdi öyle söyledikleri için pişmanlar :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


A. Aksu <27.11.2013>: Araç sahibi değilim ama kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim, motoru gayet iyi seri bir araç, kötü yanı ise bagajı küçük, ayrıca iç tasarım iyi olmamış bence, kadranın direksiyon arkasında olması daha güzel olurdu. Genel anlamda memnun edecek bir araç bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selim <10.12.2013>: Milletimizde kulaktan dolma bilgiler çok, bence inceleyip öyle karar verin, Tata Vista sahibiyim ve araçtan memnunum, konforlu rahat bir araç., ayrıca yakıt tüketimi de iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şeref <11.01.2014>: Bir kaç ay önce aldım aracımı. Oldukça seri bir otomobil. İç hacmi göründüğü gibi küçük değil, resimlerden karar vermeyin, gidip inceleyin bence, ayrıca az yakıyor. Seri, ekonomik, ucuz..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cem Arslan <21.02.2014>: Uzun süredir kullanıyorum aracı, yakıt tüketimi çok iyi, konforlu ve seri gerçekten de. Parçalarını da ucuza bulabilmek mümkün. İkinci el araç alacağınıza bu aracı sıfır alın bence, alınabilecek en uygun araçlardan biri bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M.S.F. <08.03.2014>: Bir yıla yakındır kullanıyorum bu aracı, görüntüsü hoş, yakıtı çok çok iyi, içi ferah göründüğü gibi küçük değil. Olumsuz yanları ise, bagajı dar biraz, bir de abs yok. Fiyatına göre alınabilecek bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M. Öztekin <19.03.2014>: Araba şuan 36 bin lira, neresi ucuz acaba? Bu kadar para vereceğiniz araçta donanım çok çok zayıf, ikinci el piyasası zaten ortada, bagajı çok dar, iç tasarım kötü... O parayla çok güzel, ağzına kadar dolu temiz ikinci el araçlar var.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Burhan S. <11.04.2014>: Tata Vista aracımı birkaç yıldır kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi araç dıştan küçük gibi görünebilir ancak içi ferah, malzeme kalitesi de idare eder, kötü değil. Ses yalıtımı da bu fiyatta ve sınıftaki bir araç için bence başarılı. Klimasını beğendim. Tamiri yedek parçası ucuz. Olumsuz yanları ise, bagajı dar, araç yüklüyken yokuşlarda azıcık zorlanabiliyor. Göstergeleri ortaya almasalarmış iyiymiş. Bagajı çokça kullanan kalabalık aileler için tavsiye etmem, onun dışında alınabilecek bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kenan <16.09.2014>: Öncelikle tata global çapta büyük bir şirket, jaguar ve land rover markasının en son sahibi ve Türkiye'de satın almış olduğunuz avrupada daewoo markasıyla satılan Türkiye'de chevrolet markası adı altında satılan Güney Koreli daewoo markasının ticari araç sınıfı ( kamyon otobüs kamyonet vs.) sahibi, hindistanın en büyük markası ASLA BİR ÇİNLİ DEĞİLDİR. Fiat motorlarıyla ortak çalışmakta, ödüllü multijet motoru bulunmakta, fiat palio 950 kg iken tata vista 1260 kg nasıl geliyor diye bir düşünün derim bence, benim en çok hoşuma giden tarafı asla aracın altını full doluyken bile vurmuyorsunuz, o kadar kötü yollardan geçtim normal araçlar geçemediği yerden ben geçtim, aracın yerden yüksekliği arazi standartlarında köyde tarlada dağda bayırda kışlık lastik alın rahatça kullanın :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ekin İmran Arat <19.01.2015>: Tata Vista 2013. 2 yıldır bu arabayı kullanıyorum. Almadan önce bi çok arkadaşım almamamı, aracı servisten çıkaramayacağımı söylemişlerdi. Ama 2 yıldan beri kullanan biri olarak söylüyorum. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi araba net. Kullanmayanlar hariçten gazel okuyo. İçi ferah en ufak bir arızası olmuyo. Bir yaz 15 günde 2000 km yol yaptım araba banamısın demedi. Benimle dalga geçip ikinci el peugeot 206 alan arkadaşım servisten çıkamadı ben servise sadece bakım yaptırmaya iki kez götürdüm aracı. Kısacası almayı düşünecek arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler. Zaten dikkat ederseniz kötü yorumlar hep arabayı kullanmayanlardan arabayı kullanan insanların neredeyse hiç biri kötü yorum yapmamış.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şaban <14.02.2015>: 2011'den beri tata vista'yı kullanıyorum, su an 93500 kmde araç, 1 kuruş masraf açmadı. 65000 km de bujilerini degiştirdim ve 10000 kmde gaz taktırdım, ne cekisinde düşüklük var ne de bi sorun açtı, işin özü bekara karı boşamak kolay kullanmaya başladığınızda konforunu diğer arabalarda bulamazsınız.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <08.07.2015>: Bende daha önce indica vardı. onuda 1 sene kullandıktan sonra aldığımdan üstüne para kazanarak sattım. şimdi de 2012 vista aldım benzinli gayet memnunum. bu paralara milletin hırkasını alacağıma vista.bide diğer markalara baktım çoğunun kilometreleriyle oynanmış ya da pertek çıkma çok dikkat edin araç alırken onun için tata aldım hem yeni yeni olduğu için uzun seneler masraf etmeden binebileceğim is bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ekin imran arat <09.12.2015>: daha önce de yorumunu yazdığım 2013 tata vista aracımı yeni araç aldığımdan anneme veriyorum. yaklaşık 2,5 senedir kullandığım ve 60.000 km'de olan aracım beni bir kere bile bir arızadan dolayı servise götürmedi. Resmen anneme vereceğim için bi üzüldüm, bi duygulandım. Kısacası arabada şekile şemale çok önem vermeyen, sürüş konforu ve az arıza arayan herkese öneriyorum. İkinci el 2009 model bi arabaya o parayı vereceğinize gidin bi bayiden 0 tata alın. En ufak bir problem yaşarsanız günahı benim boynuma.
Tavsiye eder misiniz?: Evet (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Suat <19.05.2016>: Paranıza göre araba alın. motoru sağlamsa gerisi hikaye zaten. herkes sıfır mercedes binmek ister ama para hani? amaç araba ihtiyacını karşılamaksa fazla para vermeye gerek yok. zaten 3-5 yıl binilince sıkılıp değişmek istiyor insan. beş yıllığınada kolay kolay dökülmez bu araba. çoluğun çocuğun eline verir de pati çektirirseniz değil tata mercedes olsa dayanmaz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <27.05.2016>: (2016/Şubat) ayında , 2. el (2012 Model Tata Vista Quadrojet) aldım. Araç : fiyat - performans ve yakıt tüketimi konusunda iyi (Uzun yol 21 kuruş ve şehir içi 26 kuruş yol yaptım.) , Dıştan Çüssesi ve İç mekan genişliği gayet iyi ama bagaj aile için dar bu dez avantajı yatan arka koltuklarla giderebiliyorsunuz. 4 cam otomatik ve çocuk kilidi bulunuyor bence emsallere göre + bir özellik. motoru fiat ın kullandığı 1.3 multijet motor (Trigeri Zincirli) sadece üst kapak logosu değişik o yüz den parça sıkıntı olmuyor. diğer (Far, davlumbaz, tampon vs. ) parça lar piyasa da var araştırıp bulabiliyorsunuz. Araç çok seri kalkışlarda ileri atılması sizi koltuğa yaslayabiliyor. (ki sakin bir kullanıcıyım. ) Aracımdan memnunum. 2-3 yıl satmayı düşünmüyorum. Alacak kişilere (Dizel olanı) tavsiye ederim. 18-21 bin aralığında alınabilecek özellikli ve motoru bilinen dizel bir araç, Sorusu olan yazabilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Okan Kılıç <04.11.2016>: İki ay evvel 2012 model 39.000 de Vista dizel motorlusunu aldım. Bakıma götürdüğümde tamirci arkadaş bile şaşırdı, bu araç da bu motor mu varmış abi diyerekden.(komşularını çağırıp motoru gösterdi) Çünkü arabada Fiatın ödüllü 1.3 multijet motoru var ki aynı motor Opel Corsa'da da kullanılıyor.Taksicilerin çok rağbet ettiği Albea 'larda bu motor varki 900bin km de olupda hala kullanan taksici arkadaşım var.Tamicimin söylediği ;"abi bakımlarını zamanında yaptır bu motor bir milyon km yapar" Son benzin zammından sonra yakıt tüketimini ölçtüm.şehir içi 26 , şehir dışı 24 kuruş civarında yakıyor. Çekiş mükemmel, geçen sene sıfır linea kullanılıyordum, Vista 4 yıllık olmasına rağmen sürüş zevki çok daha iyi.linea da 120 km den sonra kendinizi güvende hissetmiyorsunuz Vistada 160 da bile iyi bir sürüş zevki vardı.İç mekanda segmentine göre çok geniş (binenler şasırıyor).Bagaç küçüklüğünü arka koltukları ister tek ister ikili isterde üçlü yatırarak telefi edebiliyorsunuz. Üstündeki lastikler 175/65/14 .Benim araçdaki lastikler eskimiş olduğundan bu gün micheline 'nin crosclimate dört mevsim lastikle değitirdim. Ayrıca ebatı da 185/60/14 yaptım yol tutuşunu daha da artıracağını düşünüyorum. Bu gün takıldığı için bu konuda çok fazla bişey diyemiycem ancak genel olarak Tata Vista'nın temizini bulmak kaydı ile allmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Vedat <11.02.2017>: 2012. Selam kardeşlerim bende daha önce tata idica aldm 2 sene bindim hicbir sıkıntı yaşamadm ve onu sattım vista aldm memnun kalmasam almazdım, gayet iyi kimsenin lafına bakmamak lazım araştırıp almak lazım her kafadan bir şey cikar onun için bütceye uygun herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hamza uzuner <31.05.2017>: Tata Vista aure 2011. 20 gün oldu alalı gayret memnunum Tofaş'ın 15 ettiği yerde Tata 20.25 arası çok normal konforlu araba tavsiye ederim bu baralara binilecek ideal araç...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serkan Çelikyurt <27.10.2017>: Dizel aracımı 6 yıldır kullanıyorum. Yağ değişimi hariç servis yüzü görmedi. Akü bile ilk günkü canlılıkta. Yakıt nedeniyle hiç yolda bırakmadı. Işık yandıktan sonra 150 km menzili yaptı. Karda kışta değme araçların çıkamadığı Bolu dağını kaymadan zorlanmadan zincir takmadan çıktı. 12 saat aralıksız 1500 km kullanımda yormadı. 150 TL yakıtla 1000 km yol katetti. Bu km'de 15 kuruşa denk gelir. Her hava şartında marş bir kerede çalıştı. Türkiye yolları için ideal bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozan <18.11.2017>: Tata Vista Qrajet 1.3 CTDI. Aracı 4 ay önce aldım çok memnunum gerçekten konforu ve yakıtı on numara bir araçtır dıştan baktınmı küçük ğibi ğörünüyor fakat içine bindinmi ferahlığı ve ğenişliği ğöreceksiniz tam bir aile arabası bütün parçaları bulunabilir ve ucuz olması çok avantajlı onun bunun dediğine bakmayın aracı siz takip edin ben arabamdan çok memnun kaldım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Demir <08.02.2018>: Harika bir araç çok seri. kullanmayanların yorumlarına bakmayın’ kapı içlerinde çelik direkler ile güçlendirilmiş motor zaten harika alt takım harika yüksek araç arka koltuk yüksek diz mesafesi güzel. Dacia renault dan 5 tık daha üste daha kaliteli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hakan <16.04.2019>: Tek kelime ile mükemmel bir araba 1 depo mazot ile şehir içi 800 km yol yapıyorum araç diğer emsallerine göre ağır bi araba 1.250 kilo dacia renault vs gibi değil kasa olarak daha şık... çok çok menmunum tavsiye ederim....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


MAKİNE MÜHENDİSİ <13.05.2019>: TATA UÇAK MOTORU ÜRETEN, JET VE UÇAK MEKANİK PARÇALARI ÜRETEN, ASKERİ ARAÇ ÜRETEN, KAMYON VE TIR ÜRETEN, PİCK-UP VE JİP ÜRETEN, MİNİBÜS VE OTOBÜS ÜRETEN, KAMYONET VE OTOMOBİL ÜRETEN... KÖKLÜ BİR GEÇMİŞE SAHİP OLAN VE FABRİKALARINDA 24.000 TEKNİK ELEMAN ÇALIŞTIRAN... AR-GE BÖLÜMÜNDE 1.400 MÜHENDİSİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIĞI... SPOR VE YARIŞ OTOMOBİLİ DAHİ ÜRETEN KÖKLÜ BİR ŞİRKETTİR... BUGÜN GÜNEY KORE OTOBÜS VE KAMYON ŞİRKETİ DAEWO’DAN TUTUNDA SPOR ARABA ÜRETİCİSİ JAGUAR’A KADAR BU VE BUNUN GİBİ BİRKAÇ TANE DAHA İSİM YAPMIŞ ŞİRKET TATA BÜNYESİNE GİRMİŞTİR. BİRÇOK OTOMOBİLİNDE FİAT VE RENO MOTORU KULLANIR. HİNDİSTANA İHRAÇ EDİLEN LÜKS BİLDİĞİMİZ BİRÇOK MARKAYA DA KENDİ ÜLKESİNE GETİRİLEN ARAÇLARDA MOTOR VE ŞANZIMAN SPONSORLUĞU YAPMIŞTIR. ADAMLAR BAŞARIDAN BAŞARIYA İMZA ATARAK BU GÜNLERE GELMİŞLER... OTOMOBİLLERİ AVRUPA ÇARPIŞMA TESTLERİNDE 4 YILDIZ 5 YILDIZ ALIYOR... BİZİM İNSANIMIZ BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTUYOR... SİZ MAZOT TENEKESİ T....Ş A BİNMEYE DEVAM EDİN ARKADAŞLAR... SİZİN GİBİ ATIP TUTANLARIN SAYESİNDE KLİMALI, AVRUPAİ, MODELLİ ARAÇLARA UCUZ FİYATA BİNİYORUZ... SİZLER OLDUKÇA BİZ BU ARAÇLARA DAHA ÇOK UYGUN FİYATLARA BİNERİZ... SAYGILAR!
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <15.09.2019>: Tata vista guadrojet 2011. Oğlumdan aldim surusu mujemmel vok seri mersin ayvagedi rampasinda sarnica cikarjen en son model arabalari solluyor. torkusu çok yujsek gucle seri ce atak tek kusuru bagaji icine binenler cok ferak diyo rahatligi harika ben cok memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Reşat Yaman Dikener <23.01.2021>: Vista 1.3 Quadrojet 95 hp. Merhaba arkadaşlar, modeli enine,boyuna araştırdım.2014 model 1.3 Quadrojet 95 hp satın aldım. Daha önce kullandığım Fiat Linea multijet Euro 5 motoru mevcut. Bu motorlar ticarilerin inanılmaz tuttuğu,minimum 700-800 bin km (periyodik bakımı aksatılmadığı sürece) çeviren mükemmel motorlar. Aracımda 75 hp dizele ek olarak ABS fren sistemi var,ş.içinde 4.8 ortalamam mevcut, ki Ankara Çankaya'da Birlik Mahallesindeyim, yâni eve dönerken her gün sağlam 3 km yokuş çıkıyorum ona rağmen 4.8 lt. Bu aracın kapısını söktürdüm be inceledim,çelik barları çok uygun yerleştirilmiş.abs, 2 airbag'de mevcut. bu paraya bundan iyisi can sağlığı.Aile için bagaj hakikaten küçük fakat tepeye Port bagaj (kasalı) takarak ek 310 lt bagaj bölmesi elde ettim. Port bagajı sadece yola gideceğim zaman takıyorum. Araç 1250 kg civarı, emsallerine göre daha ağır,(200 kg civarı) bu da kasanın çelik barlar ile çevrelendiği için daha sağlam olduğu anlamına gelir.Linea'ma göre yol tutuşu daha iyi,150 km sonrası güvensizlik hissi biraz oluyor, son hız zâten 170 km. Eksiği 1.4 Saffire İgnis modelinde direksiyonda bulunan elektrikli ayna ve müzik sistemini yöneten tuşlar yok. Gösterge panelinin ortada olmasına uyuz olmuştum ilk başlarda ama 😂 sonradan alıştım,hatta daha iyi, fazla göz kaymıyor,dikkat yola daha çok veriliyor. Aile fertleri ve yolcular ortada olduğu için paneli rahatça takip edebiliyorlar. Tavan ve baş mesafesi emsalleri arasında en yükseği. Youtube'da Hintli 1.90 boyunda bir kişi aracın tanıtımını yapıyor ve gayet rahat kullanıyor.Bu araçla şehir dışı 5 kişi Port Bagaj dahil yolculuk yaptık Ankara Antalya.Her türlü rampada hunharca ilerledi araç, ve şaka gibi 5 kişi yüklü araç 4.5 lt yaktı... Altı yüksek, her türlü,çukur,tümsek vs .altı sürtmeden rahatça geçiyor.Periyodik bakımları harici hiç üzmüyor. Fiat servisilerinin hepsi bakiyor, parça sıkıntısı yok. 200 bin km den sonra zincir değişimiyle beraber Devirdaim'i de beraber mutlaka yenilemeyi unutmayın.(Çok önemli su motorunun da ömrü 200 km civarı,değiştirmezseniz motoru hararet yüzünden yersiniz.) Alınır mı? Kesinlikle evet. Ödenen para karşısında fazlasını veren bir araç, pişman olmazsınız. Kimseye kulak asmayın.Kötüleyenler kullanmayanlar veya ulaşamadığı ciğere mundar diyenler. Saygılarımla.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Tata Vista kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

26 yorum:

  1. GÜZEL ARABA AMA SERVİS YOK NERDE DANDİK KİŞİLER VARSA ONLARA VERMİŞLER.

    YanıtlaSil
  2. Tata vista'yı çok beğendim dış görünüş olarak.
    Ama hiç kullanmadım.Bilmiyorum.
    Cevaba evet yazacam ama bilgim yok.Araştırıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Geçen (2016/Şubat) ayında , 2. el (2012 Model Tata Vista Quadrojet) aldım. Araç : fiyat - performans ve yakıt tüketimi konusunda iyi (Uzun yol 21 kuruş ve şehir içi 26 kuruş yol yaptım.) , Dıştan Çüssesi ve İç mekan genişliği gayet iyi ama bagaj aile için dar bu dez avantajı yatan arka koltuklarla giderebiliyorsunuz. 4 cam otomatik ve çocuk kilidi bulunuyor bence emsallere göre + bir özellik. motoru fiat kullandığı 1.3 multijet motor (Trigeri Zincirli) sadece üst kapak logosu değişik o yüzden parça sıkıntı olmuyor. diğer (Far, davlumbaz, tampon vs. ) parça lar piyasa da var araştırıp bulabiliyorsunuz. Araç çok seri kalkışlarda ileri atılması sizi koltuğa yaslayabiliyor. (ki sakin bir kullanıcıyım. ) Aracımdan memnunum. 2-3 yıl satmayı düşünmüyorum. Alacak kişilere (Dizel olanı) tavsiye ederim. 18-21 bin aralığında alınabilecek özellikli ve motoru bilinen dizel bir araç, Sorusu olan yazabilir.

    YanıtlaSil
  4. motor iyi gerisi bok

    YanıtlaSil
  5. Herkese selamlar ben çok uzun zamandır bu arabayi araştırıyorum yetkili saticisina gittim test sürüşü yaptım çok hoşuma gitti seri içi geniş ideal geldi tabiki çevremdeki kişiler beni caydirdilar yok şöyle yok böyle diye arabanın tek kötü yönü ikinci el.i çok zayıf şimdi 2007 reno symbol aldım hemen satacam bu kadar kötü olamaz bi araba vista buldum 2014 model euro5 motorlu niyetim var tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. yakıtı az saglam atik gerçekten güzel araç konforu iyi koltuklar dik oldugu için inip binmek kolay hakimiyeti güzel

    YanıtlaSil
  7. 2009 tata indigo alacam arac 48.000 binde değişeni yok boyası yok fiyat 16.500 ne diyorsunuz alınırmı ? Kullananlar binenler yorum yapsın lütfen

    YanıtlaSil
  8. Vista 1.3 TDI Quadrojet Aura alınırmı fiat motoru ile aynı motor diyolar diğer parçalarla aynısı imiş

    YanıtlaSil
  9. 2011 Tata vista alacam 18 ila 19 aralığında tavsiye eden var mı

    YanıtlaSil
  10. tavsiye ederim 2011 tata vista var bende dizel millet marka takıntısı yapmış . 2011 den öncekileri bilmiyorum ama 2011 kasa güzel.

    YanıtlaSil
  11. 2011 vista 71000 km.kaza degisen yok.20000 e alinormi arac yemiz

    YanıtlaSil
  12. 2011 vista 71000 km.kaza degisen yok.20000 e alinormi arac yemiz

    YanıtlaSil
  13. Dizel aracımı 6 yıldır kullanıyorum. Yağ değişimi hariç servis yüzü görmedi. Akü bile ilk günkü canlılıkta. Yakıt nedeniyle hiç yolda bırakmadı. Işık yandıktan sonra 150 km menzili yaptı. Karda kışta değme araçların çıkamadığı Bolu dağını kaymadan zorlanmadan zincir takmadan çıktı. 12 saat aralıksız 1500 km kullanımda yormadı. 150 TL yakıtla 1000 km yol katetti. Bu km'de 15 kuruşa denk gelir. Her hava şartında marş bir kerede çalıştı. Türkiye yolları için ideal bir araç.

    YanıtlaSil
  14. tata vistadan memnun olan arkadaşlar 2012 tatam 18000 tlye satılık int de bulabilirsiniz. memnunsanız buyrun alın, taksitde yaparım.

    YanıtlaSil
  15. Mustafa adiguz10 Nisan 2018 16:52

    Arkadaslar bu araci dusuniyoruz hep kotu yorumlar var servisi her ilde varmi

    YanıtlaSil
  16. Parçası anormal pahalı.4 . Kez alacak oldum yine vaz geçtim.Alinacaksa sıfırı gelirse alınır.Millet almış sıfır canını çıkarmış son nefesine getirmiş ve satıyor.Benden demesi sadece ön takımı 3 ila 4 bin yiyor bu arqcın.

    YanıtlaSil
  17. Dizel araba.Sırasıyla şu saatten sonra alınacak vistalar mazor pompası'enjektöŕ seti,turbo arızaları,eirbag sorunları işik yanma,cam otomatik arızaları.Yahu aracın ön farı 900 tl.Benc3 bu arabalar adamın ömrünü yer

    YanıtlaSil
  18. En sonda motor elinizde kalacak.Almaya gittiğim son 4 araç tamamen anlattığım gibiydi.Dün 17 bine 120 k da bağladım.Onuda almadım varın gerisini siz düşünün.Çok temiz olsa 20 30 bln km de al düşunm3den 25 bini bas.17 bine alıp inatlaşırsanız araba ile yeminle 1 senede 40 bine çıkar.Bu devlrde araba alınmaz.Evet fiyatlarda anormal pahalı.Rabbim yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  19. Tata araba almalı mıyım lütfen yardımcı olabilecek yorumlarınıza ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  20. 20 bine kadar araç arıyorum önerilerileriz nelerdir arkadaçlar tata uygunmudur

    YanıtlaSil
  21. Bence alınır ama şu an fiyat artırdılar beklemek lazım para cepte adam sıfırın alnıs 32 ye satıyor 35 e parası pahalı degil her yerde var Tata batmaz rover gibi en cok büyüyen firma motor sanzı an zaten en cok kullanılan fiat on takım 5000 diyen yüksek zeka aracın cıkması var komple o fiyata git ve pejo fiat ve Tata servise parca liste fiyat iste kaldık akıllı adam her parçayı nerden alanı bilir ama dedimya aslaaa 20 25 arası olmazsa alınmaz ikinci el bekle düaüyı satılıyor 30 yazanlara bakmayın sende satarken temizse 27 yaxacan 24 25 verece gidecek temiz degilse alma zaten

    YanıtlaSil
  22. Albea palio gibi rezil araçlardan binkat iyidir multijet motor klima buz yakit az atak bi araç leş tofaslara 25bin istiuolar 30bin verip vista almak mantikli

    YanıtlaSil
  23. Tata indica 1.4 dizel araba çok iyi önceki sahibi bakim yapmadigindan bi çok soru açtı ama bakımlı ise araba süper motor u çok iyi bi kere yolda kalmadı sadece teker patladı oda normal benim içi kilit sistemini çok beyendim sadece çok düğmesi var araba bakımı iyi ise arıza açmıyor yakıtı iyi konforlu bazıları demiş 100 basınca birbirimizin sesini duyuyoruz müzik sesini duyuyoruz diye bi kaç araba değiştirdim hepsi aynı idi fark ne anlamadım ses sistemi bence mükemmel evet araba yi gören tamirci ler hemen parçası yok diyorlar bir kere arabanın teker bilmesi kırıldı içi e bakmadan parçası yok dedi meğer Tofaş in parçası ile ayni imiş arabayi bilmek tanımak gerek yorum yapanlar araba alıp sorun çıkıyor ise satan adamın arabaya bakim yapmadığın dan alan adam sıkıntı yaşıyor o yuzden ceremesini alan yaşıyor allahtan parçası ucuz ben memnunum

    YanıtlaSil