Fiat Punto Kullanıcı Yorumları

Fiat Punto 2014

Fiat Punto Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %78 (7) >Hayır: %22 (2)


Vural <05.01.2014>: Punto 1.2 Pop kullanıcısıyım. Açıkçası aracı almadan önce baya bir inceleme yaptım. Bu sınıftaki bir çok aracı araştırdım hatta bazıları ile test sürüşü de yaptım, son olarak Punto'ya baktım. Bayi sağolsun baya ilgiliydi, test sürüşünde aracı beğendim ve aldım. Daha kaliteli bir malzeme kullanılabilirdi ama aracın fiyatına bakarsak normal aslında. Yakıt tüketimim şuan 5 - 5.5 litre arasında, yoğun trafikte veya belli bir hızın üzerinde kullanırsanız yakıt tüketimi ciddi oranda artıyor, alacak olanlar bunu göz önünde bulundurmalı. Uzun yolda belirli bir hızla gidince ekonomi yapabiliyosunuz. Aracımın yol tutuşu maalesef çok da iyi sayılmaz, virajlara biraz kontrollü girmek gerekir. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim, bu sınıfta daha iyilerini bulabilirsiniz ama verdiğiniz paraya bakınca bu araç fena değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Seyfi <09.03.2014>: 1.2 pop aracımı uzun süredir kullanıyorum. Performansı on numara. Yakıt tüketiminin abartılacak bir tarafı yok bence, evet şehiriçinde sıkışık trafikte tüketim baya bi artıyor. Motoru gayet başarılı, sessiz ve çalışkan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M.Çömez <17.04.2014>: Aracımın performansından özellikle düz yollarda oldukça memnunum ancak yokuşlarda maalesef biraz tıkanabiliyor. Yakıt sarfiyatı özellikle uzun yolda çok çok iyi, sürat yapmadığınız sürece çok ekonomik. Sorunsuz güzel bir araba tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eren B. <17.08.2014>: Punto 1.3 mjet kullanıyorum. Aracın içerisinde kullanılan malzemenin adiliği gerçekten on numara, kalitesiz malzeme kalitesiz işçilikle birleşmiş ortaya harika bir şey çıkmış. Konfor deseniz zaten hiç yok. Yakıt tüketimi hariç olumlu diyebileceğim bir yanı yok ne yazıkki. Tüketimim şehiriçinde 7 litrenin altında, şehirdışında ise 4 - 4.5/100 km civarında.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Sezayi <29.09.2014>: Aracı bir hafta kadar kullanma imkanım oldu. 2012 model ve 37 bindeydi. Araç 2 yaşında ve neredeyse 40 bin olmasına rağmen iç mekanda hiç yıpranma ve ses yoktu. 1.4 motora sahip aracın çekişi ve sessizliği beğenimi kazandı hele birde lpg ile yakıt tüketiminin çok az olduğunu görünce almaya karar verdim ve şu an 1.4 lpgli 2013 modelini aldım herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sentier <28.01.2016>: Punto 1.4 s&s Popstar 2015. ilk aracım 2007 Gp idi satıp sıfır aldım. Seri değil fakat hızını alınca yeterli. Hız için değil ekonomi için yapıldı 4.9 en düşük tüketim değeri ki daha ilk bakıma girmedi sonuç 3 araç arasında kaldım vede bildiğim için punto aldım. Ibiza, fiesta her araç iyi soru şu olmalı hangisi kişi için yeterli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mahmut_Kahveci <23.11.2016>: Aracım 2012 model 1.4 Multiair (benzinli 105 bg) Aracın yol tutuşu, vites geçişleri, performansı, konforu gayet iyi. Sınıfının iyi arabalarından. tabi ki B sınıfı araç olduğu için küçük hacimli ve bagaj malesef yetersiz. Bunların dışında 4,5 yıldır memnuniyetle kullanıyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Harun <24.08.2018>: punto evo 1.4 77 hb fire active 2011. cok dandik bir araba sadece olumlu yonu yakitinin az olmasi iscilik cok berbat.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Özhan <27.11.2018>: Punto easy 2012. Verilen fiyat ve 2. Elinin güçlü olması büyük bir avantaj. .. motoru lpg uyumlu 1.4 fire motorlar için söylüyorum ... direksiyon ve debrijayi kuş gibi ... Şehir içinde ideal bir araç ... 2012 den sonra ki modellerde motor ses yalıtımı ve asfalt yalıtımı baya gelişmiş .... araca ne aksesuar yapsan da yakışıyor ... parçaları ise kendi sinifindaki bir çok araçtan çok daha uygun .... İç genişliği yeterli fakat bagaj baya küçük ... yol tutuşu biraz kötü virajlarda dikkatli olmak gerekiyor ... 130 KLM den sonra araca gelen rüzgar sesi diğer araçlara göre oldukça başarılı bu da sivri burunlu olmasın dan kaynaklanıyor .... sene 2018 son ayları lpg 3.50 çivarlari araç 23 kuruş yakiyor. ... vites geçişleri seri ve sessiz ... frenler fena sayılmaz .... alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Fiat Punto kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterinKullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

2 yorum:

  1. 2007 1.4 benzinli var elimde içi gayet konforlu yılına rağmen temiz motoru 90 bin olmasına rağmen sorunsuz 75 binde aldım hiç sorun çıkarmadı gayet ideal bir aile aracı tek kötü yanı radyo sistemi.

    YanıtlaSil
  2. 2011 sıfır aldım punto evo var bende dizel.yolcu airbagi kendiligin çatladı airbag gözüküyor fiat karşılamadı mahkemeliğiz arka kapılar problemli gacur gucur ötüyor 6 kere değişti yine aynı birde 4 derecenin altında çalışmama sorunu var çok sert bi araba süspansiyon 0 sadece yakıtı az bi depoyla 1000 km yapıyor

    YanıtlaSil