Seat Toledo Kullanıcı Yorumları


Seat Toledo Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %100 (11) >Hayır: %0 (0)


Doğan <27.12.2013>: Seat Toledo 1.2 tsi style kullanıcısıyım. Yakıt tüketimi beni memnun etti, ekonomik bir araba. Konforlu, hızlı, geniş iç ve bagaj hacimi var. Gayet memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Y.Emre <19.01.2014>: 1.2 tsi style aracımı 6 ay önce aldım. Hem şehir içinde hem de şehir dışında kullanma imkanım oldu. Yol tutuşu başarılı, hızlanması gayet tatminkar, görünüşü çok güzel, yakıt tüketiminden de oldukça memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit <21.02.2014>: 1.2 tsi style aracımla şuana kadar birkaç bin km yol yaptım, hem şehiriçi hem de uzun yol var bunun içinde ama şehiriçi daha ağırlıklı, şimdiye kadarki yakıt ortalamam 7 litrenin biraz altında. Bu şartlarda aracımdan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tayfuun <03.04.2014>: Aracım 1.2 tsi style, alalı bir ay oldu. Araç şuana kadar memnun edici. Ses yalıtımı gerçekten başarılı, hızlanması çok iyi, yakıt tüketimi de gayet iyi, araç açıldıkça düşeceğini de düşünüyorum, benzinli bir araç olduğunu düşünürsek bence yeterince ekonomik.. Hayli geniş bir bagaj hacmi sunuyor. Fiyatına göre sunduğu donanımlar gayet iyi. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Faithful <29.05.2014>: Herkese merhaba, 1.4 TSI DSG araç sahibiyim. Şuana kadar toplamdaki yakıt tüketim ortalamam 6.1 lt/100 km. Yol tutuşu olarak pek fazla güven vermese de genel anlamda araçtan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fırat <05.07.2014>: Toledo 1.6 TDI Style, aracı uzun bir süredir kullanıyorum. Direksiyon tepkileri oldukça başarılı. Performansı çok iyi baya seri bir araba. B sınıfı bir araç olmasına rağmen yeterli bir hacim sunuyor. Dış tasarımı zaten çok güzel bence, çok diri görünüyor. Yakıt tüketimi de oldukça düşük. Kol dayama ile el freni konumlandırılması biraz yanlış olmuş gibi..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selçuk A. <24.08.2014>: 1.6 TDI Style sahibi olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Performans konusunda üzmedi beni, o konuda memnunum. Yakıt tüketiminde de oldukça ekonomik bir araba. Aracın içi geniş, bagajı da aynı şekilde. Dış görünüşü çok güzel, malzeme kalitesi idare eder. Arka camları açma kapama butonlarının sürücü kontrolünde olmaması büyük eksiklik olmuş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar <11.04.2016>: Toledo 1.2 TSI 90hp. ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor donanım olarak bana yeterli geldi. yakıt olarak şikayetim yok değer oldukça makul (ort.en fazla 7 lt) konfor gayet güzel bu fiyata daha ne olsun 2.el fiyatına sıfır araç alıyorsun. :-))))
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan <29.03.2017>: Toledo 2013. Alalı 2 yıl oldu çok memnunum mükemmel bir araç, benimki reference arka camlar Manuel tek kusuru bence bu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <15.04.2017>: Toledo 2013. Merhaba bende seat toledo kullanicisiyim ancak yakit tuketimi fabrika verilerine gore 7.4 hiç ama hiç değil şu an 10.1 seviyelerinde gerçekten yakit diğer kullanicilarda boyle mi yoksa araçta vs bi sorun yani gostermem gereken bi şeyi olabilir mi
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hasan <01.12.2017>: Toledo 2013. Araç çok güzel fakat bu güzelliği arka camların manuel oluşu bozmuş vw ye bunu yakıştıramadım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Seat Toledo kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterinKullanıcı Yorumu Ekle

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

5 yorum:

  1. Seat toledo 1.2 tsı 2016 model almayı düşünüyorum bu aracı kullanan varsa araç hakkında bilgi verir mi her kafadan bir ses cıkıyor cekiş hızlanma nasıl cevap için yazabilirsiniz
    hickmet_@msn.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.2 arkadaşımda var kulandım cok seri ve atak yakıta güzel aynanalar geri fiteste yeri otomatik ayarlıyor hızsabıtleyicide yavaşlama ve hızlanma kendi kendine yapıyor kısacası süper

      Sil
  2. Seat 1.4 TDI 90 HP Manuel kullanan arkadaslar konfor ve yakit tuketimi Hakkinda bilgi verebilir misiniz?
    1.4 TDI nin Manuel ve Dsg sanzimani yakit tuketimi karsilastirmasi yapabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. 3.5 yıldır kullanıyorum beni üzen tarafı olmadı

    YanıtlaSil