Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları - 4.Sayfa

Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri / Sayfa-4

Mehmet <11.01.2015>: 1.5 dizel visia 2014 model Nissan gashai satın aldım, japon arabaları sağlam ve iyidir mantığıyla güvendim ama bu paraya göre kullanılan malzemeler çok kalitesiz, tavanın çok düşük olması kötü, motoru Dacia olması ayrı bir olay. Bilmiyorum sizce bu parayı eder mi iyi düşünün.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Adem Sezer <14.01.2015>: 2014 Black Edition. Alalı bir ay oldu genel anlamda memnunum. Süspansiyonu zayıf. Şu haliyle yakıt fena değil. 2000-3000 km den sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Dizel olmasına rağmen oldukça sessiz. 2000 devirde 140 a çıkıyor olmasıda bana iyi gibi geliyor. Nihayetinde 1.5 motor var. Hem üst düzeyde performans hemde az yakıt olmuyor işte. Sanırım 225/45 R19 lastik bulmak biraz sıkıntılı olacak gibi. Ama bu lastklerde arabada güzel duruyor. Navigasyondan şikayet ediliyor ama ben uşakta yaşıyorum. Çok fazla kullanmadım. Fakat geçenlerde yemek için gittiğimiz bir yerde navigasyon açık kalmış iki ay önce açılan lokantanın yerini gösteriyordu. Bana başarılı geldi.Aracı izmirden artkıy dan satınaldım. Oldukça ilgiliydiler. Umarım bu ilgi hep davam eder. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nizamettin <31.01.2015>: 2014. Aracımdan her yönü ile memnundum. Ama 2014 yeni qasqahilerde araç 75-120 km arasında ve yokuşta silkelenme titreme yapıyor bu şanzıman hatası. Şu an serviste yazıyorum. 100 bin tl sıfır araç alıyorsun hatalı çıkıyor sadece benimki değil birkaç kişide de aynı hatalı araç var. Bilginize sunarım. Aracın şanzımanı güncelliyorlar sonucu daha sonra duyuracağım şu an için tavsiye edemem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Gürbüz <01.02.2015>: Merhabalar. Yaklaşık 4 aydır nissan qasqhai 1.6 dci xtronic kullanıyorum. Aslında alırken önemsemedim ancak 400 litre bagaj hacmi küçük arabalardan farksız. İç mekanda çok fazla trim yani plastik sesi var. ciddi anlamda rahatsız oluyorum. aracımın ilanını verdim almak isteyenlere tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa Yılmaz <19.02.2015>: 1.2 visia skypack 2014. Arkadaşlar orta yaş sürücüler için çok rahat ve kullanışlı araba, 1 aydır biniyorum özellikler gayet güzel, motor sesi hiç yok, ön malzeme biraz kalitesiz, çekiş ve hızlanma motora göre gayet iyi, fiyatı iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şahin Gedik <22.02.2015>: 17.01.2015 de Kayseri in otodan 2014 model skypek modelini aldım, aracın duruşu iç genişliği iç estetiği gerçekten mükemmel performansı yol tutuşu cok iyi, şuan 6.2 tüketim gözüküyor anlatılanların aksine içi bayagı geniş, yüksek olması ayrı bir avantaj şuan çok memnunum araç mükemmel. Ayrıca bu yorumları daha önce 2000 motor Chevrolet Captiva binicisi olarak yazıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat Üstüntaş <29.03.2015>: 2015 yeni kasayi 1 ay olmadi daha alali. Arabanın sacmaliklarini aşağıda yaziyorum.

1. Sinyal verirken lamba ayari çok degisiyor. Yani lamba ayarlari soldaki kolda dönerek yapiliyor. Sinyalda ileri geri tabii. Mesela sağa sinyal vereceksin. Ileri iterken lamba dönüyor. O kadar dandik yapmışlar.

2. Ön koltuk yolcu ağırlık sensörü kafasina gore bir çalışıyor, bir calismiyor. (emniyet kemeri icin)

3. Radyo calismazsa bluetooth telefon calismiyor.

4. Son aramalardan birini bulmak icin radyo panelinden arama yapiyorsun. Direksiyonda yok.

5. Otomatik radyo frekansi bulmuyor.

6. Katlanir ayna açıp kapama kumandadan calismiyor. İçeride bir düğmeden calisiyor.

7. Bagajda yerde 2 parça birsey var. Onlari kaldirinca alan artiyormus. Bugun actim onlari. Geri kapatamadim. (Ondan sonra satmaya karar verdim) Zaten onlari neden yaparsin. Direk genis olsa olmuyor mu bagaj.

8. Araba 5,5 lt yakiyor diyorlar. 8 lt yakiyor. 5,5 yakmasini beklemiyorum zaten de hadi 6,5 yaksin. En az 8. Bazen normal basarsan 10 yakiyor. Aradim niye boyle diye. Biraz daha bekle diyolar. Böyle bir cevap varmi yaa.

9. Direksiyonun solundaki yolculuk 1, yolculuk 2 zirvaliklarini silemiyorsun. Hadi diyelim sileceksinde matematik problemi gibidir herhalde. Bulamadim. Bulmak icin kullanma kilavuzu acmalisin. Benim oyle bir vaktm yok.

10. Bak en önemli madde daha yeni aklima geldi. Start stop ozelligi de kafasina göre. Bir çalışıyor, bir calismiyor.( Klima felan acik degil calismadiginda)

11. Eco modunun bir caciga yaradigini gormedim.

12. Yakit acma dugmesi elimde kalacak diye korkuyorum.

13. Arka plakayi bir sallayin ya da bagaj kapagini kapatin bakalim. El arabasina plaka takılmış hissi veriyor.

14. Vites topuzu, keser sapina benziyor.

1 ayda kesfettigim sacmaliklar bu kadar. Ama su anda bunlari yazmadan once satma karari aldim. Yazik gunah. Yorum yapanlar a baktimda millet memnun bu arabadan. Bu arabayi tavsiye edenler fiat Renault a gore kiyasliyorlardir kesin. Bes para etmez bu araba. Neyinden hoslandiniz anlamadim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yüksel <01.04.2015>: Qashqai 2015, Platinum premium 1.5cc. Arkadaslar 2 ay araştırdım. Yorumları okudum. Uzun süre Peugeot 3008 ile gashgai arasında gidip geldim.yorumlarda 2 araç içinde olumlu olumsuz yazılan vardı. En son 2 3 yıldır qashqai kullanan arkadaşların tavsiyesiyle 1.5 dizel üst donanım aracını aldım.yokusta yigiliyor vitesli arası geçişte ses yapıyor diyorlardı ama aksine rampalar sararken babamızın demiyor vitesli yağ gibi geçiyor. Motor ve asfalt sesini içeri almıyor. Sadece 120 den sonra hafif yan aynalardan rüzgar sesi alıyor oda rahatsız etmiyor.eger ileride sorun çıkarmaz ise iyiki almışım diyorum bu donanıma marka başka bir arac en az 150 160 bin arti 2000 cc .her yönden ekonomik. Tek eksiği sunrof u yok. O da olsa 10 üzerinden 10 numara araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozz <02.04.2015>: Tekna 2014, *120 den sonra ses alıyor.
*kalkışı ve yol tutuşu iyi.
*dış görünüş iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


RMZ <13.04.2015>: 2014 1.5 Tekna. Aralık 2014 ayından beri kullanıyorum. Evet bir takım eksiklikler var, bazı malzemelerin kalitesi düşük ve can sıkıyor ancak çokta kötülenecek bir araç değil diye düşünüyorum. Bazı yorumlarda aracı kaldırıp atmışlar fakat haksızlık yaptıklarını düşünüyorum. Bu aracın en önemli faktörü diesel oluşu. Hepimiz onun için almadık mı? Şu an yakıt performansından oldukça memnunum. Değerler şu an biraz yüksek ancak benzinli bir araçla kıyaslanınca çok iyi. Yüksek performans bekleyenler bir zahmet 2.0 bir araç düşünsün. Hem ekonomi hem performans bir arada olmuyor. 120'nin üzerine çıkınca rüzgar sesi iyiden iyiye hissediliyor. Verilen paraya değermi derseniz evet değer ancak çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Elifcan <16.04.2015>: Ben de beş gün önce aldım, araç gayet güzel ama birazcık sesi içeri çok gelmiyor ama dışarıya fena :) kullanışı güzel tavsiye ederim şehir içi 5.8 gösteriyor başta dedim araç şehir dışından geldi o yüzdendir diye ama hala aynı şaşırtıcı bir durum nasıl becerdiler o kasaya 1.5 motor koy ve 6 litre mazot yaktır şehir içi helal olsun !
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selim Ay <05.05.2015>: Qashqai 1.6 platınıum 2015. Murat bey olacak arkadaş sen hayatında ne arabalarına bindin mercedes kullandım onun bile ayna düğmesi içerdeydi, sen ne anlarsın arabadan alın diyorum başka bişey demiyorum sözde memnun değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat Üstüntaş <24.06.2015>: Selim ay olacak kişi, Daha once bindigim arabalar Peugeot 407, vw polo ve bmw 3.20 ayrica dugunumde mercedes kiraladim. Ayna kapama dugmesi içeride olur zaten. Ama kumanda da olur. Bunda sadece iceriden. 2015 model arabada kumandada olmali. 99 bin verdigim arabada olmali.
Yukarida yazdığım yorumlara ek olarak yeni kesfettigim sacmaliklar asagida.
15 - 16 adet sacmaliga ek olarak
Yağmur sensörü inanilmaz kalitesiz. Çok yagmur yagdiginda devreye geç giriyor, az yagdiginda hemen giriyor. Zaten şiddet ayarı olmasından belli dandik olduğu. Dandik olmasa yağmur şiddetine göre kendi ayarlamali.
Yakit i 8lt demiştim. Yanlış. 11 litre yakıyor. Hem de normal kullanimda. az yakiyor diyenlerde Renault motoru varmış zaten. Ben yeni nesil arabadan bahsediyorum. 2015 benimki.
Frenlerinden korktum. 2 defa ani fren yapmak zorunda kaldim. Araba güven vermiyor.
On park sensörü normal yolda giderken otuyor arada. Ruzgardan etkileniyor. Buda kalitesizlik alameti.
Bluetooth bazen telefonu okumuyor. Silip tekrar eklemek zorunda kaliyorum. Zaten radyo kapaliyken calismadigini soylemistim.
Servise götürdüm tabiki arabayi bu kadar sacmalik olunca. Servisteki usta biz bize kalinca, bu kadar elektronik fazla geldi diye itiraf etti. Satmadan once demiyorlar tabii s....sizler
Benim daha önceki yorumumda da simdiki yazdığım yorumlarda arabadaki kalitesizlik zaten. Siz memnunsaniz Renault, linea, Şahin ve Doğan a gore kiyasliyorsunuzdur. Kardesim ben 99 bin verdim bi arabaya. Bu kadar edecek bir kalite yok bu arabada. Bu kadar basit. Volkswagen Tiguan da bu fiyatta. Kiyaslanmaz bile. Bilsem 10-20 daha verip avrupa bir araba alirdim. Bu araba bu fiyat etmezzzzzzzz.
Ayrica bu arabayla alakali yakinda bir video cekip ibreti alem icin izlettiricem millete. Bu araba bes para edecek bir araba degil. Dokuluyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Kürşat <08.07.2015>: Qasqhai 2015 dizel 1.5 110 beygir. Bence kesinlikle test sürüşü yapmadan almayın arkadaşlar. büyük bir hevesle gittim test sürüşü yaptım. yıllardır benzinli araç kullanırım. işim sebebi ile dizel araçlara da cok bindim. Motor sesine razı olarak gittim fakat motor sesinin haricinde araç içinde uğultu şeklinde rahatsız eden bir ses var. soğudum arabadan. adanada yaşıyorum aydın didimde bir araç vardı onu almaya gidecektim. ilk önce test sürüşü yaptığım için şanslı hissediyorum kendimi. 100 bin tl verilen araçta bu olmaması gerekir. nacizane kendi fikrim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



1. Sayfa  --  2. Sayfa  --  3. Sayfa  --  4. Sayfa -- 5. Sayfa




Siz de Nissan Qashqai kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Nissan Qashqai Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

2 yorum:

  1. Kaşkai 2011, 1.6 benzinli yokuşa geldiğinde bayılıyor araba biraz kasıyor normal mi?

    YanıtlaSil
  2. 1 haftadır kullanıyorum , sıfır 2016 1.5 black edition,
    araç bu fiyata tr şartlarında alınabilecek en iyi araç. sıfır opel astra dizele 120 bin tl istenen bir ortamda bu araç harika. eksileri tabi ki var ancak onları da istemiyorsanız 160-170 bin tl verip bir üst markaya geçeceksiniz.

    YanıtlaSil