2015 Makyajlı Mercedes A Serisi Görüntülendi

2015 Makyajli Mercedes A Serisi Önümüzdeki sene piyasaya sunulacak olan makyajlı Mercedes A Serisi'nin ilk resimleri ortaya çıktı.


Alman otomotiv devi Mercedes, geçtiğimiz günlerde makyajladığı B Serisini Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtmıştı. Alman üretici şimdi de A Serisi'ni makyajlayıp piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Test sürüşü esnasında görüntülenen aracın sadece ön tamponunda, farlarında ve stop lambalarında bulunan kamuflajdan da görüldüğü kadarıyla A Serisi'ne yapılacak makyaj, B Serisi'nde olduğu gibi küçük dokunuşlardan öteye gitmeyecek.

Casus resimlerde görüntülenen aracın ön ızgarası, aracın büyük ihtimalle A250 Sport versiyonu olduğunu gösteriyor. 2.0 litrelik motora, 7 ileri çift kavrama şanzımana ve 211 hp beygir gücüne sahip bu versiyonun maksimum hızı 240 km/s, 0 km'den 100' km'ye hızlanması ise 6.6 saniye.

Makyajlı 2015 Mercedes A Serisi'nin, önümüzdeki sene Eylül ayında yapılacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenirken, tanıtımın erkene alınıp Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılması da ihtimaller arasında görünüyor.

2015 Makyajli Mercedes A Serisi

2015 Makyajli Mercedes A Serisi

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder