Yeni İ30 Tüm Detayları ile Karşınızda

İşte Karşınızda Yeni İ30...





Yeni Hyundai i30 üçüncü nesli ile karşınızda.

Yeni i30, sürüş sırasında kullanıcılarına yeni kolaylıklar sunuyor. Telefonların işlevselliğini geliştirmek için şarj imkanı da sunan Apple CarPlay, Android Auto ve kablosuz bağlantı özellikleri ile teknolojiden faydalanmak mümkün. 

Teknolojik donanımların yanı sıra yeni i30’da Acil Fren Sistemi, Akıllı Hız Sabitleyici, Aktif Şerit Takip Sistemi gibi güvenlik donanımları yer alıyor. Sürücü Dikkat Uyarı Sistemi ve Kör Nokta Algılama Sistemi de İ30’un yenilikleri 
arasında.

Hyundai, Yeni i30'da verimliliği ve düşük yakıt tüketimini geliştirmek için düşük hacimli turbo benzinli motorlara yer veriyor. İki benzinli motor ve bir adet 1.6 litre turbo dizel üniteyle sunulan i30, 7 ileri çift kavramalı (DCT) otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabilecek.

Üç silindirli, 998 cc hacme sahip 1.0 T-GDI motor, 120 beygir güç üretirken 171 Nm de maksimum tork değeri sunuyor. Bu motor sadece 6 ileri manuel şanzımanla satışa sunulacak. Daha fazla performans sunabilen 1.4 litrelik benzinli T-GDI ünite ise 6000 devirde 140 beygir güç üretiyor ve tork değeri ise 1500 devirden itibaren 242 Nm. Bu yeni ünite ise 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT ile sunulacak. Hyundai, daha önceki jenerasyonda kullanılan 1.6 litre 136 beygirlik turbo dizel motora da yer veriyor. Bu motor seçeneğinde de 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman görev alıyor.





      



 

 

 

Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum: