Opel Mokka Kullanıcı Yorumları - 3

Fehmi <21.09.2015>: 1.6 dizel otomatik tek kelimeyle harika mutlaka deneyin suv araç üstelik otomatik şehir dışı 5.3 şehir içi 5.5 yakıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ogün <30.09.2015>: 1.4 otomatik 1 aydır kullanıyorum. harika kalite bir araç. parasına göre alınacak en iyi suv modeli.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Neco <02.10.2015>: Opel Mokka 2015. 5 ay önce Opel Mokka 1.6 dizel otomatik aldım. öncelikle şehir içi kullanımı ve Yakıt Olarak çok iyi. İçi de gayet ferah bagajı çok sorun etmeyenlere tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yaşar Şahin <08.10.2015>: sıfır aldıgım arabanın sol arka kapısı zor kapanıyor servisi bir süre kullanın sonra tekrar bakarız dedi diger kapılar normal kapanırken bir kapının kapanmaması can sıkıcı heralde garantisi bitene kadar oyalayacaklar sonrada kullanıcı hatası derler artık aklıma bu geliyor genel merkezlerini aradım onlarda aynı şeyleri söylüyor bu yüzden opel aldıgım için çok pişmanım KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Kerem <11.11.2015>: Polo 1.6 dizelden sonra Opel Mokka 1.6 dizel Nasıl olur. yorumlarınızı bekliyorum. opel Mokka test sürüşü yaptım. aracı çok beğendim. dış görünüş ve motor güçlü.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <16.11.2015>: Arkadaşlar merhaba, gördüğüm kadarı ile 1.6 dizel otomatik kullanan arakadaşım çok aranızda. Bende 1.6 Dizel otomatik mokka kullanıcısı olarak bir iki sormak istiyorum size. 1. Yakıt tüketimi ile alakalı çok yoğun İstanbul trafiğinde 6,5 LT yakıt gösteriyor son 3-4 mazot alışımda denedim ekranın gösterdiği ortalama yakıt tüketimi ile arasında Minimum %10 fark var. tam dolu depo ile sıfırlayıp ekranı kontrol ettiğimde 6,5 LT çıkan yakıt tüketimi depoyu tekrar fullleyince 7,79 LT çıkıyor bende. Hani pompa attığında ekstradan doldur ma falan desem bu kadar oynamaz. Birde daha önce DSG vites kullananlar bilir 7 ilerilerinde şanzumandan bir ses gelirdi metal metale çarpıyor gibi. Mokkada gaza basıp bırakınca ya da fren yapınca vites değiştirmesi şart değil bir takırtı geliyor. Bu sorunları yaşanyanlar oldu mu acaba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Huseyin <24.12.2015>: Opel mokkayi oncelikle test ettik, ve aracin suv modellerde sinifinda tek oldugunu gerek forumlarda gerekse binerek tek oldugunu farkettik, daha once insignia vardi bizde ama 1.6 kadirmiyodu cunku 1.5 tonun uzerindeydi ama mokka aldik, 1.6 otomatik dizel, ve sahane cok seri surusu filan mukemmel tek kelimeyle tavsiye ederim, cok seri suvlarda tek gecerim ama cosmo ful+ful olucak bi xenon farlar fln bence harika,allah herkese nasip etsin,o paraya o alinirmi diyolar 115bine quasqayiye veren adam 90bin buna veremicekmi
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Arda <27.12.2015>: Ben hayatımda bu kadar güzel bir araba görmedim biraz dar ama telefon şarj etme yeride var sidi çalıyor ve eski arabamızda opeldi ve doğruyu söylüyorum tam10 yıl dayandı
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Osman <26.01.2016>: Opel Mokka 2015. Arkadaşlar 1.6 otomatik dizel mokka aldım yakıt cok fazla geldi bana çünkü şehir içinde 186 TL ye 600 kilometre götürdü ben cok acaba motor yeni olduğundan çok yakmış olabilirdi bide kayseride eksi 18 derecedeydi sabah arabanın içi sanki kar vargimi camlar buzdu bu normalml acaba olan varmı kapılar biraz zor kapanıyor gimi arabanın konforu performansı çok iyi kısaca bunları servis ilgilenir de giderirse çok iyi tavsiye ederim güzeldir.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aydın <03.02.2016>: 1 ay once 1.6 diesel otomatik aldim. Araba kesinlikle hantal degil kalkislarda falan iyi, ici guzel kesinlikle ses yok, suspansiyon sert o da yol tutusunu arttiyor, bagaji da fena degil ama cosmo paketi yani dolusunu tavsiye ederim. Yakita gelince arkadaslar arabanin ortalama yakiti 6 ile 6.5 arasinda degisir tabi 90 ustune cikmazsan hic yuk atmaz hep tek kisi binersen 5 litreye de iner en yuksek hiza gelince duz ise yol 200 kesinlikle daha fazla gitmez.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <10.02.2016>: Aracın kullanımı son derece zevkli, alacakları pişman etmeyecektir. olumsuz eleştirilebilecek tek yanı bagajın ufaklığı ve arka koltuğa 3 yetişkinin sıkışarak oturması.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <19.05.2016>: Mokka enjoy 1.6 136hp at fwd 2016. Merhaba mokkayi 3 defa test surusunde denedim 2015 de 2 defa bugün 3. defa denedim ve siparşini verdim, inş. aldığında herhangi bir arızası cikmaz, eski aracimida sıfır almistim corsa 1.3 enjoy yağ kaciriyordu, müşürü bozukmuş 13 gün parça beklemiştim, İnş mokkada olmaz. mokkanin yaninda qq ve captur u da denemiştim, asx e baktım epey baktım. Araçlar cok pahalı ama, pahalılık arasında en uygun mokkka ve en donanimli, konforlu, sportif, mokka sinifinin ustunde bir araç çok seri sanki arabayı tutamayacakmissiniz hissi veriyor. donanımı çok iyi, kol dayama yok, start stop yok, yüksek bir suv, arka tarafa 3 kişi rahat oturuyor, elektrik prizi var ama neleri çalıştırıyor tam bilmiyorum, mesela kettle sormam gerek. Mokkami teslim aldıktan kullandiktan sonra da yazicam deneyimlerimi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet
            ↓Cevaplar↓
                             Cem <22.05.2016>: 150 watt'a kadar gereçleri takabilirisiniz. Fazla değil, yani bir elektrik süpürgesi veya kuvvetli bir ketıl takılmaz, elektrik sistemine hasar verirsiniz.


Satilmis kapucu <21.06.2016>: Opel mokka 1.6 136 hp dizel otomatik 2015. Mokkayi 2015te 0 aldim 1 ay sonra bagaj acilmadi. gitgel gitgel servise 10 kere. sabrim kalmadi arizali halen ve noterden ihtarname gonderdim. aracin yenisiyle degisilmesi icin. 1 hafta beklicecem olumsuz cevap gelirse mahkemeye basvuracam. 80bin tl verip bagaj acilmiyorsa. baska ne yapilabilir....
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Kürşad <28.06.2016>: MOKKA 1,6 COSMO OTOMATİK DİZEL. sorunsuz bir suv diğerlerini kullandıktan sonra çok iyi anlıyorsunuz. yakış çok ekonomik. klima açık olarak otobanda ortalama 140 km. ile giderek 229 km.yi 50 tl ile aldık.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cihat <07.07.2016>: 2016 Mokka Enjoy. Arkadaşlar aracı mı 6 ayda aldım henüz 500km.de sıfır aldım ve alırken lpg londerenzo tüp taktırdım, aracından gayet memnun iken motor arza işareti (helikopter) yandı arza merkezini aradım 2 saat içinde arızanın lpg yeteri beklenmiyor diye teşiş koyup lpg firmasına gittim, gerekli ayarları yapıp yola çıktım inanın 150 km yaptıktan sonra aynı arza lambası yine yandı, anlayacağınız dostlar bayramda huzurumuz kaçtı. Nasıl kaçmasını 500 km yaptığın arac ikinci kez servise götürmek zorunda kalacam aynı sorunu yaşıyan varmı yazarsa sevinirim. Umarım düzelirďe bizde araçla ilgili iyi şeyleri yazmak nasip olur.Bu nun dışında gördüğüm kadarı ile güzel bir araç. Arkadan dolayı tasviye edip etmemekte kararsızım.
Tavsiye eder misiniz?: --


Abdullah <29.07.2016>: Mokkayı Türkiye ye gelmeden reklamlarda görüp hemen bayiyi arayıp beyaz cosmos benim dedim. Bayi iki araç kontenjanı olduğunu söyledi. Süper. Güçlü. Ben ona deli dana diyorum, kesinlikle yorgunluk vermez... deli danam. Süper...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <04.08.2016>: Mokka enjoy 1.6 136hp at fwd 2016. Merhaba 19.05.2016 da yazmistim deneyimlerimi yazacagimi, 2,5 ay oldu kullanali, araç tam beklentilerimi karşılıyor,cok şükür herhangi bir arızasi olmadi, yakıt konusunda hiç ama hiç üzmüyor. Bu arada kullandığınız yakıt çok önemli, performans li olan yakitlardan kullanmaniz gerekiyor, yoksa çekişten dusuyor. dag, bayır, camur, toz hiçbir şey dinlemiyor. Alacak olan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum, en önemli tavsiyem aracınıza izolasyon, seramik kaplama, cam filmi yaptırmayı düşünüyorsanız serviste yaptırmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Markalı ve deneyimli yerlere yaptirmanizi tavsiye ediyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Mustafa <20.08.2016>: Opel mokka alacaksanız size tavsiyem cosmo modelini alın araba mükemmel bi makine uçuyor kalkışlarda bazen korkuyorum basmaya öndeki araca gircem diye 😁 Motor ve yakıt konusunda gözünüz arkada kalmasın çok sağlamdır benden söylemesi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <04.09.2016>: Opel mokka cosmo 1.6 dizel otomatik 2016. 6 Agustosta iskenderun anildan 0 km mokka 1.6 dizel otomatik aldim. Agzimla istedigim halde hediye olarak hicbi sey vermediler. simdi 1000 km oldu. mars gec birakiyor ve traktor gibi calisiyor, hareket halindeyken bagaj icerisinden gicirti geliyor sanki 94 model kartala biniyorum. yolun sesi (lastiklerden gelen ses)oldugu gibi icerde arkada oturan soforun sesini duymuyo ugultudan. bayide plakaligi matkapla delerek takmislar hemde yan takilmis. klima motoru cok sık devreye girip cikiyor anormal ses cikariyor. kisacasi cok pismanim aldigima resmen hayal kirikligina ugradim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hilal <09.10.2016>: Mokka cosmo. Aracımı tam 1 ay önce aldım. 1.4 motor 140 beygir her şeyiyle memnunum, arka koltukları ve bagajı da hiç denildiği gibi küçük değil herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erol <20.10.2016>: Mokka 4x4 1.6 tdi 2015. Aracı 2015 6 ayında aldım gayet severek bindim binmeye devam ediyorum fakat sorunlar yaşadım kısın yarısını 4x2 olarak binmişim bir akrabama karda misafirliğe gitdik evin önüne zor zahmet çıktık geri dönüşde yerimden kalkamadım badanaj yapıyordu oğlum dısarda bana bakıyordu dönsünde bineyim diye bana dediki baba bunun arka tekerleri hiç haraket etmiyor dedi oğluma arabaya çıkmasını söyledim ben indim hakiketen arka tekerler hiç devreye girmiyordu servise getdim bunu anlatdım bilgi sayara bağladılar birsey yok dediler fakat yine denemeye gitdim ün tekerler asfaltı deliyor arka haraket yok yine servise yine aynı hikaye ana bayiye sikayet etdim bana bilgi sayarda bir arza çıkmıyorsa birsey yokdur yanıtı geldi çıdırdım 4x4 biniyorum fakat normal bir aracın çık dıgı karlı yolda bende çokıyorum normal bir arabanın kaldığı yerde bende kalıyorum bayiye gitdim arkadaş bu aracı alın neyaparsanız yapın dedim baya atıştık müdürü aldım karda teste getirdim bir bayırda indirdim izletdim öntekerler asfaltı yararcasına çalışıyor arkalarda tık yok birde kendisi kullandı müdür haklısın abi dedi servise döndük yine ana bayiile yazışma yine bilgisayarda arza yokdiyorsa arza yokdur dediler çıldırmak elde değil 98 milyon para vermişsin 4x4 diye almışsın üstelik kış arabayı bayiye bırakıp neyaparsanız yapın diye kavga ederken servisden izinden gelmiş bir usta abi birde ben konrol edeyim dedi ve saftın bağlantılarını sökdü bilyalar döküldü arzayı buldu fakat biz bir kısın yarısını 4x2 olarak sıkıntı çekerek yaşadım. egerakdenizde yaşamış olsaydım 4x4 biniyorum sanaçakdım şimdi ise sorundüzeldi  bunun dışında aracım 4 dörlük tavsiye ederim.sehir içinde 6.7 yakıyor sehirler arasında 6.5 gayet memnunum karda çamurda takılaçam diye korkunuz olmasın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bülent A <20.10.2016>: Mokka x. 15 senelik opel kullanıcısıyım corsa dan başladım astra h kasa ve şimdide mokka x 1.6 dizel otomatik excellence kullanıyorum araba gerçekten çok iyi kullanması çok zevkli. Benim için kullanıcı yorumları çok faydalı oldu. Özellikle mokka değerlendirmelerini tek tek okudum bagaj küçük diyenlere cevabım ya ticari yada sedan araba alsınlar. Sorun yaşayanlar ise inanın her araba markasında benzer sorunlar yaşanıyor bende yaşadım ama iyi ustalarla o işlerde oluyor. Önemli olan kalite ve fiyat bazı markalar gerçekten aşırı pahalı bazıları ucuz ama sık sık sorun yaşatıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Volkan <29.10.2016>: Opel Mokka X 1.6 A/T 136 BG Excellence. Arabamı 5 gün önce sıfır aldım... İnanılmaz çok memnunum...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömer <08.11.2016>: Mokka 1.6 Dizel otomatik. Aralık 2015 te mokka dizel otomatik aldım, hemen hemen tüm markaları test ettim, performans olarak en iyisi fiyat donanım olarak da en makul seçenekti bana göre, bir de tam otomatik vites olası ASR olsaydı QQ düşünebilirdim genel olarak memnunun, bir sorun çıkarmadı eksileri kapı sistemi hoş değil kapanması kapıların plastik aksamı gıcırtı yapıyor slikonda sıkıldı ama bir süre sonra yine yapıyor. diğer bir husus servisinin pahalı olması daha gitmedim ama 800-900 arası dendi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yüksel <26.12.2016>: 2015 opel mokka 1.4 cosmo at kullanıyorum. uzun yolda 100 km. de 8.5 litre lpg. şehiriçi 11,5 litre lpg. yakmıştır. 2016 sonu itibari ile lpg. 2.4 tl/litre hesabından ortalama 24 kuruş yakmaktadır. ayrıca yolda performansı süper. bastınmı gidiyor. konfor-gösteriş var. daha ne olsun. fiyat iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet

 1. Sayfa  2. Sayfa  3. Sayfa  4. Sayfa


Siz de Opel Mokka kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder