Yeni Hyundai Elantra Kullanıcı Yorumları



Yeni Hyundai Elantra Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2016 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %67 (8) >Hayır: %33 (4)



Mustafa <04.02.2017>: Elentra dizel 2016. Kullanımı çok güzel. Gösterişli bi araç, özellikle motor ve dct şanzuman çok güzel, yüksek süratlarda biraz ses alıyor kabine, bir de böyle elit donanımlı araçta donanım eksikliği dikkatimi çekti. Bazı donanımlar opsiyonlar bile yok. Sanırım Avrupa versiyonlarında var sanırım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <24.02.2017>: 2016. elit plas crdi aracımı bu gün aldım, ama 10 gün önce test sürüşü yapmıştım çok beğenmiştim. şimdi sahibi oldum bağaj kapağını elle açabiliyorsun. bence tek eksiği otomatik kararan dikiz aynası onun dışında 10 numara bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozer75 <30.08.2017>: Sayın kullanıcılar Hyundai 2016 elentra kaza yaptım yaptırmak için Türkiyedeki tüm servislere sordum. Devir Daim Su girişi bakaliti (yok) Radyatör Su dolum boğazı (yok) Gündüz Farı (yok) Hava Filitresi Kutusu (Yok) itici rot kolu (Yok) Servislere Sordum Neden Yok hepsinden alınan Cevap aynı : Araç yeni Model Yedek Parçası Piyasaya sürülmedi 45 Gün süre bekleyeceksiniz. Yan Sanayi olarak aradım (Yok) Parçacılara sordum Neden yok Parçaları piyasaya düşmediğinden daha üretime geçilmedi cevabı aldım. Birde bu yetmiyormuş gibi far etrafında olan ledler araç çalışmadığı zaman normal parklar yanıyor araç çalıştımı ledler Çakar vazifesi alıyor usandım Yıldım 1 Aydır araba Sanayide Hyundai gibi ciddi kuruluş sandığım bunu yaparsa söyleyecek bir şey yok artık.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cengiz <11.09.2017>: Ben aracımı severek aldım yol tutuşu yakıt çok güzel iç mekan ses yalıtım güzel amma bozuk yollarda arkadan lok lok sedler geliyor amatisör körük bakımı yaptım amma daha geliyor sadece kafamı karıştıran tek sorun o tavsiye ediyorum
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eren <13.09.2017>: 2017. Arac vites degıştirmede çok iyi hissetmiyorsun hızlanma yarış arabası gibi harika otomatik vites te s seçenegi yok ekran hd kaliesinde. Tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tayfun <17.11.2017>: 2017. ARAC ICERIYECOK ASFALT SESI ALIYOR KOY ARABASI GIBI BEN ALDIM PISMANIM.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mustafa <27.12.2017>: 2017. Slm ben yeni aldım kayseri into dan arkadaşlar önceki arabamizi da burdan aldım bu sefer ne pastasını ne de anahtarlık verdiler elimizde kalmadı gelince verecek dediler 3 vardım vermediler. saat ayarı olmuyor ayarlıyor kontak kapatıp açınca bozuluyor bir daha noktadan araç almam servis ücrete leri aşırı pahalı gitmesen garanti den çıkar diyorlar nasıl olacak
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İsa göker <17.01.2018>: elantra elit plas dct dizel 2016. ramazan bayramında sıfır aldım şu an 4000kmde çok memnunum bundan sonra bir sorun çıkaracak bılmiyorum yol tutuşu ve yakıtı çok güzel soru sormak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yalcın <11.04.2018>: 2017. arac dısardan feci ses alıyor boya kalıtesı zayıf kullanım halınde yorucu zevk vermıyo koltuk rahat degıl.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


UĞUR <01.06.2018>: 2017. YAKTI IYI AZ AMA RAMPADA CABUK DÜŞÜYOR UZUN VE DIK RAMPADA CEKISI ZAYIF RAMPADA CEKMEYINCE YAKITI ARTIYOR BENZINDE LPG DEDE AYNI BIRDE KAPILAR VE CAMLARDAN KM 120 GELINCE RÜZGÂR SESI YAPIYOR.
Tavsiye eder misiniz?: --


Nk <29.06.2018>: Hyundai elentra araç alacaklara çok kesin bilgiler vereceğim, söyle ki, bu güne kadar Honda civic, opel astra, audi a3, Toyota auris, bmw 320d,Fiat linea, wolkswagen bora, nissan qashqai ye sahip oldum ve kullandım, ayrıca sahip olmadan kullandığım, yeni passat, c180 gibi arabalarda var.
Hyundai elentra 2016 dizel dct elite paket araca yedi aydır binmekteyim. 20bin km yaptım, yarısı soğuk asfalt üzerinde gitmisimdir. Aracın tasarımı güzel bana göre, iç mekan kalitesi idare eder, arka ve ön oturma mesafeleri iyi, koltuklar çok yumuşak değil ama uzun yolda da rahatsız etmiyor, güzel sarıyor, bagajn şekli, hacmi ve yükleme eşiği güzel, kullanımı uygun,
Sürüş keyfi güzel ama direksiyonu hissiz, direk cevapları tam alamıyorsunuz, ancak soft bir sürüş isteyenler için direksiyon yumuşak konforlu hissi var, derisi güzel, boyutu küçük, üzerine konulan düğmeler kullanışlı,
Aracın darbe sonumlemesi güzel, kabin içine aşırı rahatsız edici sarsıntılar gelmiyor ama yolda birbirini takip eden küçük göçükler var ise bunları iyi absorbe edimiyor.
Aracın yol tutuşu bir jetta, focus veya astra gibi değil ama ben bu güne kadar çok zorlamama rağmen dengesiz bir şekilde hiç kendinsini bırakmadı,
Aracın yakıt tüketimi çok çok iyi şehir dışı 120 km ile gidiş dönüş yaparsanız ortalama 4.7-4.8 oluyor, şehir içi İstanbul da 7.5-8.0 civarı en sıkışık trafikte, dur kalk gidip gelmeyi saymıyorum o bence bir ölçü değil, zaten auto stop özelliği var, uzun süreli durmuşlar çok olumsuz etkilemez,
Aracın yalıtımına gelirsek sanırım tek eksik burada gibi, maalesef araç 100 km den sonra rüzgar sesini alıyor, yol sesini, sıcak asfaltta 80-90 dan sonra, soğuk asfaltta ise 50 den sonra almaya başlıyor, soğuk asfaltta 120 km ile giderken müzik açmazsaniz rahatsız olursunuz. Bir süre sonra kulaklarınızda uğultu oluşuyor, ama focusa bir kaç defa binsemde ondan daha az yol sesi aldığını söyleyebilirim, sıcak asfaltta ise 150-160 a kadar rahatsız eden bir yol sesi yok, ama rüzgar dediğim gibi 120 den sonra ciddi ciddi geliyor, hele birde dışarıda rüzgar varsa, müziği açmanız iyi olabilir.
Dct sanzuman idare eder aşırı sikistirmazsaniz sizi üzmez, geçişler güzel, kararsız kalmıyor, biraz tepkimesi yavaş ama sport moda alınca idare eder seviyeye geliyor.
Daha bir çok yazacak deneyim edindim ama lüzumlu olanlar bunlar. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim çünkü fiyatı uygun, uzun yıllar sorunsuz binilebilir..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cavit <19.07.2018>: 2016. Yeni elentra aracı beğenmeyen varsa ya arabadan anlamıyor yada parası çok Mercedes istiyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sertan <19.10.2019>: C segment arabalar içinde en iyisi tip harika vites geçişi çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de yeni Hyundai Elantra kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle


Yeni Hyundai Elantra kullananlar, Elantra nasıl bir araç, Elantra görüşler, şikayetler
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. 2016 sonu ful fırtıa gırisi aldım ve çok menun kaldım fiyatına göre süper bir araba içi yeterince geniş bagajı geniş araç kililiyken bagajın yanına yaklaşınca sinyal sesiyle beraber 5 saniye sonra atamatik açılıyor sürüşü çok güzel ve yolda çok akışkan ve seri araç

    YanıtlaSil