Yeni Seat Ibiza Tanıtıldı

Yeni 2017 Seat Ibiza

Volkswagen çatısı altında üretimlerine devam eden İspanyol marka Seat, Ibiza modelinin beşinci neslini, İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen törenle görücüye çıkardı.

İlk bakışta Leon'u andıran tasarımı ile dikkat çeken Yeni Ibiza, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan Cenevre Otomobil Fuarı ile resmi olarak tanıtıldıktan sonra Haziran ayı itibariyle satışa sunulacak.

Volkswagen'in yeni MQB-A0 platformunda üretilen ilk model olan yeni Ibiza, 3 silindirli 1.0 TSI ve 1.5 TSI benzinli motor ve 95 beygir güce sahip 1.6 TDI dizel motor seçeneklerine sahip olacak.

Arka yaşam alanında baş ve diz mesafesi artan Ibiza'nın iç hacmi, mevcut modele göre 87 mm daha geniş. 355 lt ile yeni Ibiza'nın bagaj hacmi 63 litre arttı ve sınıfının en iddalı bagaj hacmine sahip modellerinden biri konumuna geldi..

En üst donanım paketinde Trafik asistan sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi, anahtarsız çalıştırma sistemi, kablosuz şarj ünitesi, Beats Audio ses sistemi ve 8 inçlik dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi yer alan yeni Seat Ibiza 4 farklı donanım seçeneği sunuyor.

Yeni Ibiza'da, Leon'da olduğu gibi FR seçeneği de bulunacak. Bu donanım seçeneğinde farklı difüzör ve tampon gibi ekstraların yanında sert süspansiyon yapısı ile daha sportif bir görünüm ve sürüş deneyimi de sunulacak.
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder