Mazda 2 Kullanıcı Yorumları

Mazda 2 inceleme Resimleri
Mazda 2 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %100   >Hayır: %0

Can <20.11.2013>: Aracı alalı bir kaç gün oldu ve araca bayıldım diyebilirim. Performansı iyi, düşük hızlarda çok sessiz, yakıt deposu biraz küçük, en mükemmeli de aracın şanzımanı bence. Geçişler pürüzsüz, kısa ve seri ve gerçekten harika, spor araç hissi veriyor. Süspansiyon biraz sert ama rahatsız etmiyor. İç mekanı da iyi bence, plastik kalitesi çok iyi değil belki ama yeterli. Mazda 2 fiyat, güvenilirlik ve sorunsuzluk konularında rakiplerinden çok çok üstün.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fuat <02.12.2013>: Şuana kadar bir çok araç kullandım, Mazda gerçekten en iyisi diyebilirim. Herkes ikinci elinin olmamasından çekiniyor ama bence bu kaygı gereksiz çünkü zaten aracı uygun fiyata alıyoruz satarken de uygun fiyatlı olacağı için bence satarken bir sorun olmayacaktır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aydın <25.12.2013>: Aracın performansı, yokuşlardaki çekişi gerçekten harika. Motor sesi yok içeride, yüksek hızlarda rüzgar sesi alıyor biraz. Donanım konusunda da oldukça yeterli, arka koltuk diz mesafesi sınıfına göre çok iyi, tek eksisi yakıt tüketimi biraz fazla gibi..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aylin Berk <08.01.2014>:: Bu küçük aracı seviyorum, sürüşü çok eğlenceli. 1,5 motor araç için yeterli. Tek olumsuz yanı yakıt tüketimi, bu ağırlıkta ve boyutlarda bir araç biraz daha az yakabilirdi. Araç şuana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı, çok sorunsuz bir araç, zaten mazda'nın en sorunsuz araç seçilmesi boşuna değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turquazz <28.02.2014>: Genel manada araca diyecek bir şey yok, mazda gerçekten sorunsuz bir marka, sürüşü keyifli, hiç arıza yaşamadım ancak aracın yakıt tüketimi benim için hayal kırıklığı oldu. Çoğunlukla yoğun olmayan trafikte ve sakin kullanmama rağmen tüketim 7.4 litre.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Vedat <17.03.2014>: Eşimle beraber başka bir araç almak için gitmiştik ancak bu aracı görünce incelemek istedim, eşim başta görüntüsünü pek sevmedi ancak test ettikten sonra ikimizde hayran kaldık araca. Görüntüsü, sorunsuzluğu, fiyatıyla alınacak bir araba.. Tavsiye ederim herkese..
Tavsiye eder misiniz?: Evet 


Mert <24.08.2014>: 2010 Mazda 2, Araç gayet başarılı. Yol tutuş mükemmel. Araç virajlarda savrulmuyor. Bu araçta 2 sorun var 1 yüksek hızda rüzgar sesi alması 2 yakıt tüketimi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Mazda 2 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Mazda 2 İncelemesi
Mazda 2 Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder