Hyundai i10 Kullanıcı Yorumları

Hyundai-i10


Hyundai i10 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2013 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %67 (2)   >Hayır: %33 (1)


Yusuf <17.11.2017> : Sıfır aldım manuel. Çoğunluğu uzun yolda klima açık ve araç doluyken kullandım, biraz da şehir içi kullanımı var, şuan tüketim 5 litrenin altında. Rodaj sonrası daha da düşeceğine inanıyorum. Benzinli bir araca göre yakıtı bence gayet iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Adem <10.06.2018> : Bir yıldan fazla bir süre kullandım, sıfır almıştım. Yakıtından memnundum, sağlam keyifli bir araç. Fiyatı, vergisi, sigortası, yakıtı uygun bir araba. Çok uzun boylu değilseniz ve performans aramıyorsanız oldukça ideal, hele ki bayanlar için çok uygun bir otomobil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert <25.07.2018> : Kiralık araç olarak aldım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Hem iç hem de dış tasarımı çok hoş. İç mekan sade ve kullanışlı, yalıtımı çok başarılı, vites geçişleri sarsıntısız, konforu sınıfına göre baya iyi. Bunlar olumlu yanları. Olumsuz yanları ise, tüketim çok yüksek ve performans yerlerde. Böylesine güzel bir aracın motoru böyle olmamalıydı. Sırf bu 66 beygirlik motor yüzünden tavsiye etmem.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Yeni Hyundai i10 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder