Chevrolet Cruze İncelemesi

Chevrolet Cruze inceleme Resimleri

Chevrolet Cruze Nasıl Bir Araçtır?

Chevrolet Cruze, ülkemizde satışa sunulan modeller arasında belki de en ilginç olanı. İlginç derken hemen açıklayalım, görüntü ve donanımıyla lüks araç izlenimi veren ama performans ve yakıt konusunda hayal kırıklığına uğratan, fiyatıyla B sınıfı çoğu araçtan bile ucuz olan Cruze, araba almak isteyenlerin belki de en çok üzerinde durdukları ama bir türlü karar veremedikleri bir araç olması açısından ilginç.


Chevrolet Cruze inceleme Resimleri
İç mekanı ve dış görüntüsüyle, donanımıyla güvenlik testlerinden aldığı puanlarla arabaseverlerin beğenisini kazanan Cruze, satış fiyatıyla da çok cazip hale gelirken, birçok kullanıcının şikayet ettiği performans ve yakıt konusunda kafalarda soru işareti bırakıyordu. 1.6 cc motorun 124 bg ve 154 nm torku ve şehiriçi 10.3 lt'leri bulan tüketimi, her şeyiyle çok cazip duran Cruze severlerin korkulu rüyasıydı. Bu durumu gören üreticiler Cruze için yeni motor seçenekleri sundu.




Cruze artık 1.4 cc motor hacmine, 140 bg ve 200 nm tork değerlerine sahip. 1.4 cc motorun yanında beygir gücünde ve maksimum torkta yakalanan bu artış yakıt sarfiyatına da olumlu yansımış. Otomatik şanzımanda 10.3 litreyi bulan sarfiyat 8.6 litreye kadar düşürülmüş. Manuel ve otomatik vites seçenekleri olan yeni motorlar şimdilik sadece hatchback versiyonlarda sunuluyor.


Kaliteli ve hoş duran iç mekanı, zengin donanımı, güçlü ve dinamik görüntüsü ve daha düşük yakıt sarfiyatı sunan yeni motoruyla Cruze, makul fiyatıyla da şimdi daha da cazip hale geldi. Ülkemizde daha çok tutulan sedan modelinde ise aynı iyileştirmenin yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

arabainceleme.com ©


Performans: <3/5>                   
Fiyat<4/5>   
Tüketim <3/5>   
Ses Yalıtımı<3/5>
Kalite<3/5>
Güvenlik<5/5
İç Mekan<3/5>
Donanım<4/5>  
Notumuz:   3,5/5     





Chevrolet Cruze inceleme ResimleriChevrolet Cruze inceleme Resimleri


Chevrolet Cruze inceleme ResimleriChevrolet Cruze inceleme Resimleri


Chevrolet Cruze Kullanıcı Yorumları
Chevrolet Cruze Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder