Chevrolet Cruze Kullanıcı Yorumları



Chevrolet Cruze Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %93 (114)   >Hayır: %7 (8)


Osman <03.11.2013>: Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bu aracı ve yakıt hariç çok memnunum. Sürüşü çok keyifli ve konforlu, uzun yol yaptım bir kaç defa ve hiç yormadı. Dediğim gibi tek sıkıntısı yakıtı, onuda tüp taktırarak çözebilirsiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


CCruze <11.11.2013>: Aracı almak istiyordum ama kararsızdım bayiye gittim test sürüşü yaptım kararımı verdim. Araç herşeyiyle gerçekten mükemmel, fiyatı da uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <27.11.2013>: 1 yıldır 1.6 LS modelini kullanıyorum, tasarıma diyecek yok ama benzini içiyor resmen, şehiriçi km'de 13 lt yakıyor şuan.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mete <09.12.2013>: Yaklaşık bir buçuk yıldır cruze sahibiyim. İlk zamanlar benzinli kullandım kilometrede 10-11 lt tüketimi vardı sonra tüp taktırdım, performansta ciddi bir değişme olmadı, şimdi kmde yaklaşık 10 lt lpg tüketimi var, yakıt konusunda da kafam rahat artık.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar Y. <13.12.2013>: Sene başında aldım aracımı, diğer site ve forumlarda da hep aynı şikayet: yakıt. Bu kadar konforlu, bu kadar donanımlı bu kadar gösterişli ve bu kadar uygun fiyata başka bir araç var mı? Herşeyiyle mükemmel bir araç alıyorsunuz o kadarı da olsun ayrıca tüketimide çok abartılı değil bence, şehir içi dışı karma kullanımda 7,5 lt civarı yakıyor aracım, bence çok değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yunus <20.12.2013>: 1.6 ls plus kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum, iç ve dış tasarımı güzel, performans gerçekten tatmin edici, yakıt şehir içi 10lt civarında.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa <02.01.2014>: Bir ay önce 140 beygir 200 tork olan modelinden aldım, ve aldığıma da hiç pişman olmadım. Şuana kadar hem şehir içi hemde şehirler arası kullandım, şuan tüketim 8 lt civarında. Daha sakin kullanımlarda 5 litreleri bile gördüm. Performansta süper kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Enes <19.01.2014>: Görünüşü olsun, performansı olsun, yol tutuşu olsun, donanımı olsun herşeyiyle alınası bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


MMustafa <03.02.2014>: 2 yıldır otomatik vites cruze kullanıyorum ve çok memnunum. Şanzıman şuana kadar hiç sorun çıkarmadı, donanımı, güvenliği, yol tutuşu süper, fiyatıda zaten ortada, lpg taktırırsanız daha da iyi olur.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Veysel <25.02.2014>: Uzun uzun anlatmayacam, hiçbir şeyine karışmadan sadece chevrolet logosunu çıkarın yerine herhangi bir alman markası logosunu takın 60-70 bin liraya kapış kapış gider...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şef <08.03.2014>: Olumsuz ne yazarım diye düşündüm de aklıma pek bir şey gelmedi :) belki yakıtı bir de 2.el pazarı olabilir, onun dışında olumsuz bir yanı yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aslan Altun <10.04.2014>: Cruze sport plus 2013, 4 ay önce aldım, kısacası görüntüsü, karizması, çizgıleri, vazgeçilmez, yakıt inanın çok değil yeterki adam akıllı kullan. ben 1981 doğumluyum gencim hız yapmam devirde kullanıyorum ve inanın küçük bır beldedeyim bütün gözler arabamın üstünde.inanmıyorsanız 48 U 4716" 05352315510 sorusu olan arasın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <27.04.2014>: Ben daha curuze almadım askerliği bekliyorum malesef ama gelince hemen almayı düşünüyorum ben uzun zamandır bu arabayı inceliyorum görüntüsü hem sportif hemde şık duruyor iç dekarasyonu zaten göz alıcı gennellikle yakıt tüketiminden şikayet geliyor ya aracı devirli kullanın yada lpg taktırın performasta fazla düşüş olmuyor ve ben herkese tavsiye ederim resmen chevrolet bu araçla çağ atlamış
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ferdi <04.04.2014>: Chevrolet cruze 1.6 ls, ben bir ay once aldım ve cok memnunum kötü anlattılar ama iyikide almısım herkes yakıt diyo her güzelin bır kusuru olur be kardesim, şiddetle tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Klaus <05.05.2014>: 2012 Cruze 2.0 d, Arabayı alalı 2 hafta oldu süper bir otomobil bu fiyatlara alınabilecek tek 2.0 litre dizel, gaza dukunduğunda adeta uçuyor ve şehir içi 7 litre yakıyor daha ne olsun otobanda 180 km/h hız da motor sesi diye bir şey yok son hız 220 km/h yi rahat geciyor yani tavsiye edilecek bir LÜKS OTURAKLI ARABA
Tavsiye eder misiniz?: Evet


1. Sayfa  --  2. Sayfa  --  3. Sayfa --  4. Sayfa




Siz de Chevrolet Cruze kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Chevrolet Cruze İncelemesi
Chevrolet Cruze Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

116 yorum:

  1. FerhatEmiroğlu9 Şubat 2014 12:17

    Merhaba Chevrolet Cruze 1.6 LS Plus 2012 Modeli Yarı Otomatik Şanzuman 50bin km'de bi araç buldum.İçi dışı Çok Temiz Genç Bi Arkadaş Kullanmıs Araca Makyaj Yapmış çok tatlı duruyor.aracın kendi özelliklerinin haricinde kullanıcı tarafından yapılmış ekstraları cok sizce 40bin lira uygunmudur bu arac icin tamamen orjinal.

    YanıtlaSil
  2. Bahsettiğiniz aracın ikinci el piyasası 34 bin lira civarında, arkadaşınızın araca eklediği ekstralar 6 bin lira tutar mı bunu hesaplayıp ona göre karar vermelisiniz bence. Eğer araç orjinalse, kazası değişeni boyası yoksa, gerçekten temizse ve o zaman yaptığı ekstralar 4-5 bin liranın altında değilse alınır bence..aradaki 1-2 bin liralık fark temizliği için verilir..

    YanıtlaSil
  3. merhabalar. 2011 MODEL CHEVROLET CRUZE 1.6 OTOMATİK VİTES 83 000 de bir araç buldum. sadece sol taraftan sürttüğünden dolayı local boya var dedi. bunun dışında temiz görünüyor araç. 27 000 tl istiyor.Sizce alım için uygun mudur bu araç ve fiyatı?

    YanıtlaSil
  4. 1.6 motorların fazla yaktığı söyleniyor, ayrıca performanstan şikayet edenler var ama benim fikrim ihtiyacınız ne ise ona göre karar vermeniz, o araçla yarışmayacaksanız performans sorun olmaz, yakıtı da dert etmezseniz bence gayet güzel bir araç.. Ayrıca o araç için acele etmeyin bence, daha az km yapmış Cruze bulabilirsiniz o paraya yakın fiyatlarda. Ya pazarlık yapıp düşürmeye çalışın ya da dediğim gibi biraz daha araştırın, cruze kıymeti bilinmeyen güzel bir araçtır kısacası..

    YanıtlaSil
  5. HAKANS8 chevroletler VE hele cruzelar çok güzel marka ve arabalar.fakat türkiye yönetimi ii yönetemedi bu markayı.ısrarla yazıcam.hemde bu araba primi çok yapabilir.rusyayla birlikte türkiyede dahil bu marka türkiyeden çıkmamalı.çok stratejik başarılı bir yönetim gelmeli,yönetmeli bu markayı.gerçekten diger markalara nal toplatabilirler.reklamı çok önemli.reklamı harika yapılmalı.hiç reklamı falan yokki bu markanın.çaba yok.yazıkkk!!!

    YanıtlaSil
  6. cruze almayı düşünyorum 1.6 wtcc edition pluss yalnız lpg kesinlik le uyumsuz deniliyor doğrumu acaba? ikincisi chevrolet için distribütör sıkıntısı var bi süre servis ve parça problem olacak diyorlar bi bilgisi olan var mi

    YanıtlaSil
  7. Evet lpg sorun çıkarıyor deniyor, servis ve parça sıkıntısı olmaz çünkü opel servisleri var chevroletin arkasında, ve yasal olarak 10 yıl bu hizmeti vermek zorundular, o konuda bir sıkıntı olmaz.

    YanıtlaSil
  8. Cruze hakkında abartılı söyleşilere kulak vermeyin derim ben. Araç benzinde cidden çok yakıyor ama kasası ciddi anlamda ağır. Ben 1.6 LS 124 hp 2011 modelini kullanıyorum. Aracıma tüp taktırdım ve performansta ciddi anlamda bi düşüş yaşanmadı. Yokuşta çok rahat araç sollayabiliyorum. Söylentilere aldanmayın derim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyfendi kilometrede lpg kaç kuruş yakıyor lpgyi kaça taktırdınız

      Sil
  9. Ben 1.6 LS 124 hp 2011 modelini kullanıyorum öncesinde ise 2004 vectra c kullanıyordum. artılarını yukarıda arkadaşlar yazmış zaten yazılmayan bana göre tek eksisi kasislerden ve çukurlardan geçişlerdeki önden gelen ses bu arabayı satarsam tek sebebidir.

    YanıtlaSil
  10. Cruze asla almayın arkadaşlar, hayatınızın hatasını yaparsınız. Bu araçlar Avrupa'ya atılmış bir kazıktır. Chevrolet bu arabalardan çok sattı yok sattı, sonra da istediğimiz rakaöa ulaşamadık diyip çekildi. Ben aldım çok pişmanım, bu dünya tarihinde piyasaya sürülmüş en kötü araç. Araba gitmiyor, kimsenin lafına aldanıp almayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İddaa ediyorum sen bu arabaya sahip değilsin

      Sil
    2. Bende iddaa edeyorum bu arkadaş arabanın yanından bile geçmemiş

      Sil
    3. kesinlikle fazla salladı böyle patavatsızlara inanmayın derim deneyin öyle alın farkı yaşayın

      Sil
    4. Arkadaşar arkadas dogru söyluyor 2010 model cruze ls arabamiz var inanmiycaksiniz araba 1 .cok yakiyor 2.cisi araba elekronik arza üstüne arza cikariyo sürekli sonraa en son otomatik ti bizim arabaaa kesinlikle otomatigini tavsiye etmiyorum ist kastamonuyaa gittik sanzuman uzun yoldaaa sanzuman yagini fazla zorlamadan dolayi fiskirtti vee sanszumandan ses gelemeye basladi sakaryada araba bizi yari yolda birakti cekiyee 650 tl verip ist servise cektik servis 5.000 tl den asagi kesinlikle sanzuman tamiri olmaz dedi vee aracin sanzuman sokuldu tamiri icin biyere gönderildi arabanin sanzumn orda yapilip fiyat velirtilicek dediler 12.000 tl ile 15.000 tl fiyat verdiler dedikleri gibi 12. 000 tl sanzumana para gitti suan araba gelir gelmez saticam kesinlikle tavsiye etmiyorum !!!alan hata yapar 3 . Araba kemikli rampasini herkez bilir bir arabanin dustugu lezirlig araba gitmiyor lpg oldugu halde onuda gectim benzinde bile rampada gitmedi bu yolculukta arabayi siz olsabiz yakarainiz bildiniz kici kirik reno 19 bile rampada solladi o yüzdn benden size tavsiye ben yandim siz yanmayin arkadaslar inanmayan olursa erdemirler beylikduzu yetkili servise sorabilirler alan kisi garibanza helede askeri ucretle vs calisiyosa avsiye etmem.uyku girmez oldu nasi yaptircam.diye dusunmekten :(

      Sil
    5. Arkadaşar arkadas dogru söyluyor 2010 model cruze ls arabamiz var inanmiycaksiniz araba 1 .cok yakiyor 2.cisi araba elekronik arza üstüne arza cikariyo sürekli sonraa en son otomatik ti bizim arabaaa kesinlikle otomatigini tavsiye etmiyorum ist kastamonuyaa gittik sanzuman uzun yoldaaa sanzuman yagini fazla zorlamadan dolayi fiskirtti vee sanszumandan ses gelemeye basladi sakaryada araba bizi yari yolda birakti cekiyee 650 tl verip ist servise cektik servis 5.000 tl den asagi kesinlikle sanzuman tamiri olmaz dedi vee aracin sanzuman sokuldu tamiri icin biyere gönderildi arabanin sanzumn orda yapilip fiyat velirtilicek dediler 12.000 tl ile 15.000 tl fiyat verdiler dedikleri gibi 12. 000 tl sanzumana para gitti suan araba gelir gelmez saticam kesinlikle tavsiye etmiyorum !!!alan hata yapar 3 . Araba kemikli rampasini herkez bilir bir arabanin dustugu lezirlig araba gitmiyor lpg oldugu halde onuda gectim benzinde bile rampada gitmedi bu yolculukta arabayi siz olsabiz yakarainiz bildiniz kici kirik reno 19 bile rampada solladi o yüzdn benden size tavsiye ben yandim siz yanmayin arkadaslar inanmayan olursa erdemirler beylikduzu yetkili servise sorabilirler alan kisi garibanza helede askeri ucretle vs calisiyosa avsiye etmem.uyku girmez oldu nasi yaptircam.diye dusunmekten :(

      Sil
    6. cruze alınmaz diyen arkadaş bence yanlış düşünüyor.. 200 km yi buldum ama araba bana mısın demiyor. bu performabstaki bi arabaya biraz haksızlık olur bence. tek eksiği biraz fazla yakması bana göre

      Sil
    7. Internette bu araba ile ilgili bissürü laf söyleniyor bunlari okuduğum halde giddim curuz 2010 aldım çünkü bütün araç larda internette dedikodu var istediğiniz markayı yazın göreceksiniz daha öncede pek çok marka aracım oldu bu laflara inanmadim ve aldım bu araç la ilgili yazılan tek doğru ben ce yakıt hiç bir çıkamadığım yokuşu bu araçla 130 çıktım ve otobanda çok rahat 200 i geçiyor ve bu hızlarda güven veriyor şu memnunum herkese tavsiye ederim

      Sil
    8. Arkadas hayalimdi bu araba herkez bisy diyo sogudum yemin ederim kime inanacaz

      Sil
    9. Ne yaptın aldın mı şuan senin 1 yıl önce yazdığın durumdayım :)

      Sil
    10. Sen ne yaptın aldın mı yoksa vaz mi geçtin ?

      Sil
  11. 35.000 - 40.000 tl arası varsa daha iyisi onu alın.. bu fiyat aralığında bu konfora laf yok... dedikodulara bakmayın, rakiplerini katlar... tabi isteyen test sürüşü yapıp alsın.. ama lütfen bu fiyat aralığındaki araçlarla kıyaslayın...

    YanıtlaSil
  12. 35-40 bin tl lik araçlarla kıyaslayın diyen arkadaşlara toyotalara bakmalarını tavsiye ederim. 2010-2011 tertemiz auris alınır o fiyata ve arkasında toyota gibi dünyanın en iyi markası var!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. auris mi? yazık hemde çok yaık.. 1.33 auris en düşüğü 40 binden yukarı performans sıfır. gövde büyük,ağırlık fazla hafif bi rampada nefesiniz kesiliyor.nerde kaldı toyota? ha bir de o kadar tutulan bir marka olsaydı fiyatı bir önceki yıl ile aynı tutulmazdı.. tavsiye etmem.. ha cruze mi diyecekseniz onu da bilmiyorum..

      Sil
    2. Dünyanin en iyi markasi araba 120 ile giderken yaptigim kazada airbag açmadi yanit ise kullanici hatasi varin siz belirleyin büyüklüğü

      Sil
  13. Merhabalar. Ben 2011 model 1.6 desing edition plus almak istiyorum ve buldumda. Fakat bu fabrikası kapatıldıgı için ilerde arabayı satarken zorluk cıkarırmı ? 2 3 sene sonra yani ? Birde parca konusunda chevroletlerın servisleri ne zamana kadar durcak yani bakımları veya yedek parcaları için ? Ben daha önce hiç chevrolet kullanmadım ve 2 gündür sadece cruze lara odaklanmıs durumdayım. Özellikle desing edition pluslara :)

    YanıtlaSil
  14. cruz ls 1.6 2010, Su sıralar almak uzereyim ama yakıt sorunundan sıkıntı yasamak istemiyorum yorumları okudum kararirimi verdim alicam. Pequet tepe var 40 krs yakiyo km de ondan daha iyi olmazsa LPG taktiririm :)

    YanıtlaSil
  15. 2013 model kasım ayı trafik çıkışlı,cruze sport plus AT kullanıcısıyım. Araç tüm yönleri ile mükemmel, yol tutuş,çekiş,iç ve dış tasarım,işcilik kalitesi,dizayn çok başarılı olmuş,güvenlik en üst seviyede, 44,400 TL ye sıfır aldım, aynı donanım ayarında bir başka araç yok. Almayanlar biraz üzülecek, artık satılmıyor biliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşlar bu aracın tutulmama nedeni nedir bilen varmı izlediğime göre kolay satımıyor bilgisi olan paylaşsın lütfen almakta kararsızım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araç aslında tutuldu yalnız bu araç yüzünden opel satışlarında ciddi bir düşüş yaşandı sonuçta opel avrupadan kaldirdi böylesi bir araçtan mahrum birakilmamiz çok üzücü,ben 5 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım

      Sil
    2. LPG takılan araçlarda sübopları LPG erittiği ve soğuk havalarda çalışmadığı.. stop ettiği..performans kaybı olduğu ve çelik sibop takılması gerektiği yönünde cruze kullanıcılarının yorumları var..dizel tavsiye ediliyor..veya LPG takilmamis olan

      Sil
  17. Mustafa bey aracın yakıt tüketimi ve Avrupa pazarından çekilmesi dışında olumsuz bir yanı yok.

    YanıtlaSil
  18. 10 numara degilsede bu fiyata 8 numara bir araç.insanları memnun etmek çok zordur.bilmeden konuşur insanlar...

    YanıtlaSil
  19. bir depo 80 liraya doluyor.400 km yol yapıyoor.tüpte yani 20 kuruş +5 lira benzin konfoor ve yol tutuşu mukemmel karizma süper göruntu süper isteyene test sürüşü yapabiliriz.İHTİYAÇDAN SATLIK yardımçı OLURUM...0535 936 16 91

    YanıtlaSil
  20. en üstteki yorumlara baktım da sanırım arabainceleme.com chevroletle ortak bir çalışması var...inanılmaz yorumlar..tabi bu yorumların hayali olduğu kesin...insanları yanıltmak çok yanlış...yukarıda yazılanlarla cruze nin uzaktan yakından alakası yok...yazıktır günahtır..boyle bir vebalin altına nasıl giriyorsunuz.insanlar burada yapılan yorumlara bakarak o araca 25,-30 bin tl para verecekler yazık günah değilmi

    YanıtlaSil
  21. Neden ortaklığı olsun ki bu süreyle.satışları yok adamların ulkemizde

    YanıtlaSil
  22. Chevrolet ülkeden, hatta avrupadan çekildi, satış yapmadığı bir yerde niye bi siteyle anlaşsın ki, 2.el piyasası yükselsin diye adamlar amerikadan para mı gönderiyor yani :)))

    YanıtlaSil
  23. Sayın Adsız (31 Aralık 2014 - 00:03). Sitemizin herhangi bir marka ile anlaşması veya ortak çalışması yoktur. Kullanıcıların eklediği yorumlar arşivimizde saklı tutulmaktadır, iletişim sayfasından tarafımıza e-mail adresinizi gönderirseniz, aklınızda herhangi bir soru işareti kalmaması adına bu arşivi sizinle paylaşmaktan memnun oluruz. Ayrıca bahsi geçen modelin tavsiye oranı an itibariyle % 95'tir. Sitemizde bu orandan daha fazlasına sahip farklı marka ve modeller bulunmaktadır. Bilgilerinize...

    YanıtlaSil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. Bu araci almak istiyorum fakat megan 2 ile onun arasinda gidip geliyorum bana yardimci olun

    YanıtlaSil
  26. Bende 1.6 sport var mukemmel otesi bi araba 2013 daha en ufak bir hatası olmadı kuruş hesabı yapan almasın:))))

    YanıtlaSil
  27. Şehir içi 25 krş şehir dışı 19 krş yakıyor lpg de süper bir araba bence

    YanıtlaSil
  28. İstanbul 'dan tekirdağ 95 km dir kaç para gider mazot ta

    YanıtlaSil
  29. Yaklaşık 2 yıl boyunca 2011 model ls plus kullandım. Aracımın rengi maviydi. Araç çok gösterişliydi tüm bakışların aracın üzerinde olduğunu çok net bir şekilde gözlemliyorsunuz. Araç görüntüsü bakımından muazzam ama gelin görünki herşey görüntü değil. Aracı aldığıma alacağıma bin pişman oldum. Yakıtı cok fazla. Lpg ye kesinlikle uyumlu değil. Aracı 14000 km de aldım 5 bin km yapmadan yakıt masrafı ağır geldiği için lpg taktırdım sonuç tam bir fiyasko. Arac zaten cok hantal ve lpg taktırdığım günden beri sorunları hiç bitmedi. Bunun dışında ikinci el pazarı berbat. Daire almak için arabayı satılığa çıkarmıştım ancak arabayı satabilmek için neredeyse üstüne para verecektim. görüntüsü ve rengi bakımından muazzam olmasına rağmen çok zor sattım. Sattıktan 1 hafta sonra aracı alan arkadaş aradı ve motor üst silindir kapağının ve egsentrik dişlisinin sorun çıkardığını söyledi 4000 tl kadar masraf çıkarmış. Opel Servisinde çalışan bir tanıdığımda bu araçlarda egsentrik dişlisi sorunu olduğunu 40.000 km den sonra bu sıkıntının başgösterebileceğini söyledi. kısacası kesinlikle almak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir ALMAYIN. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arabayı 2010 yılından sonra 3 yıl kullanmamış olsam şu söylediğiniz herşeye inanırdım , bir şeyi yerden yere vurmaya bayılıyorsunuz , arkadasım senin beğenmediğin araba zaten opel mtoru kullanıyor ecotec motor hani kullanmışsın ya sen :) neymiş efem yakıt berbatmmış ulan benzinle bindiğin hangi araba ucuz yakıyor ayrıca lpg konusunda söylediklerinde yalan dolandan ibaret...

      Sil
    2. Cok sagol okadar yorum okudum seniniki cidi geldi son kararim almyom vazgectim hayalimdi ama baskasna konairz artik😅😅

      Sil
  30. 2012 1.6 wtcc edition plus kullanicisiyim. Lpg li kullanıyorum uzun yolda 21 22 kuruş yakıyor şehir içi 26 27 kuruş yakıt konusunda sıkıntı yok. Arkadaş satamadin demiş aracim gümüş gri 33 binde sıfır hata arkadaşlarım arkamda dolaşıyor sat alalım diye. Artık bırakın cruze un yakasını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum arkadasım sana , insanlar gerçekten kulaktan dolma yorumlarla buraya gelip yorum yapıyorlar .

      Sil
  31. 1.5 yıldır 1.6LS cruze sahibiyim
    Araba çok iyi bi sorun var yakıt onuda Lpg taktirirsaniz bize lpg lovato önerdi 1800 taktırdık ama lpg bile araba çok iyi

    YanıtlaSil
  32. Arkadaslar slm. cruz almayi dusunuyorum ama kiminle konustuysam bu arabanin kronik silindir kapagi sibop arizasi var diyorlar 50 bin kmde sibop arizasi veriyormus 2000 tl diyorlar. Lutfen acil bilgi verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu aracı 2010 da aldım lpg taktırdım 70000 km gittim ve sattım verdiğim kişiyi aradan 4 yıl geçti hala görüyorum konuşuyoruz adam çok memnun :) subap dediğin olay her araçta zamanla erir bunun önüne geçmek için çelik subap alıp takacaksın

      Sil
    2. Opel fort hunday dede magnezyum sibop kullanılıyor onlarda eritiyo lpg de 2015 focus da arkadaşim 60 bn km sibop degiştirdi

      Sil
  33. Teşekkürler gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
  34. yav arkadas kımın ne dedıgıne nasıl ınancaz kardesım sonucta bız burda para verıp alıcaz bız burdakı yorumları okuyoruz ama hıc bır sey anlamıyorz kımısı ıyı dıyor kımsı kotu 30 40 bn tl az para degıl lutfen bırısı duzgun bır sekılde yardımcı olursa sevınırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş aynen bende niyetlendım yorumlara bakarak kafa bulandı güzel ve doğru cevap gelirse sevinirim

      Sil
    2. Yorumlara çok aldanmayin arkadaşlar genelde yanli ve ideolojik yorumlar oluyor algi oluşturulmaya çalisiliyor nedense saçma sapan 60000 lik arabalarla kiyasliyorlar madem bu kadar kötü neden muadilleri ayni fiyat arabalarla kiyaslanmiyor anlamiyorum 3yildir cruze kullaniyorum denilen hicbir sıkınti yok nedense lpg de gazin zamli halinde 25 kuruşu geçmiyorum alip almamaniz hic beni ilgilendirmez emin olun ama yanlis ve yanli yorumlara aldanmayin herkesin hakkinda hayirlisi
      Saygilar

      Sil
  35. Bende niyetliyim ama opel servisindeki arkadasim cruze yanasma volsvagene bak dedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşiniz dogru soylemis o fiyata ve o muadilde bir opele yalnizca bakabilirsiniz araci kullanan biriyle konusun söylentilere çok takilmayin

      Sil
    2. bende bu araçtan almayı düşünüyorum internetten araştırıyorum ama arkadaşlarında dediği gibi insanın kafası karışıyor bu aracın hangi modelini 1.6 (Design Edition Plus,LS Plus,LT Plus,Sport Plus, WTCC Edition plus) önerirsiniz ve piyasası nedir kaç lira gözden çıkarmalıyım birde bu aracın kronik sorunu var mı hantallık yokuş çıkamama gibi ?

      Sil
    3. 2010 le plus kullanıyorum mükemmel bir araç bu modelin piyasası 33 bin tl bence mükemmel lpg li kullanım çok güz el ben tüpde 200 ü gördüm bu araçda

      Sil
  36. yazınızı çok beğendik iyi çaşılışmalar dileriz
    konya düğün salonu

    YanıtlaSil
  37. merhaba arkadaslar bence ılk basta bakacagınız sey chevrolenın markasının dıger ulkelerde kullanımda olan aracların abakıp,chevrolet markası sankı bır sahın tofas urun markasıymıs gıbı karalamanın bunca muhendıslerın bunca tasarımcıların ve bu modele emek verenlerın hakkına bır tecavuz degılmıdır
    . bılende konusuyor malesef kııı bılmeyende
    . herkes ısıne baksın bu sekmentle bu fıyata bu dolulukta gıdın bır vosvagene bakın veya toyataya bakın kalıte her zaman taslanır. pıyasaya surulevek orta ayar bır arac amerıkan modellrının daha en bosudur. lutfen yorumlarınızı yazarken chevrolet pıyasasını oldurmeden hayalı bır sanal pıyasa yaratarak ınsanların aklında soru ısaretı bırakarak hızmet ettıgınız ıdeolojının kolesı olursunuz ancak .kalıte her zaman kendını her yerde bellı edceektır. 2012 sport plus kullanısıcı olarak aracımından cok memnumum ve pıyasadakı genel bu rakamlar uzerındekı araclara ve sekmetın uzerındekı araclara her yerde her zaman kafa tutar ve sık gorunumu ıle estetık yapısı ıle burdan selam gonderıyoryum. bos beles ısı gucu olmayan tıpler chevrolet cruzun bıle daha dıreksıyornua oturmamıs kulaktan dolma bılgılerle sacmalamayı kessınller artık. chevrolet markasının dıger araclarına bır goz atın kotu bır arac cıkarma gıbı luksunun olmadıgını goreceksınız .
    saygılarımla .

    YanıtlaSil
  38. Arkadaşlar 2001 cruze ls 40000 istiyorlar sizce uygun mu araç 50000 km de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 2010 otomatik cruze ls var 83bin km de 5 ay önce aldim 37500.tl. Suanki piyasa temiz se 38 40 bin

      Sil
  39. Selam arkadaşlar yaklaşık 1 yil önce 2011 curuze tl plus modeli satın aldım aracim full paket ve araçta yok yok aracın genel olarak yakıtının çok olduğu söyleniyor fakat lpg takıldığı zaman yakıt yarı yarıya düşüyor tabiki sonuçta 1400 kg araç kullanıyorsunuz bu fiyata bu konfor bu güvenlik hiçbir arabada bulamazsınız parça konusunda benimde terettüdlerim vardı fakat araçta opel motoru olduğu için hiçbir sorun yaşamadım

    YanıtlaSil
  40. Full modeli hangisi acaba bende almayı düşünüyorum ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en full olanı sport plus ama gerek yok ona extra navigasyon oluyor ve sunroof bu iki fark için daha ucuk fiyatlar yazıyorlar en kralı wtcc edition al

      Sil
  41. Bende Cruze 1.6 16 valf 2012 WTCC Edition Plus almayı düşünüyorum. sunruf falan herşey var sizce alınır mı ? piyasası 40-48 arası genelde.Ekran,cam filmi,geri görüş kamerası vs herşey var.

    YanıtlaSil
  42. Arkadaslar 2010 cruz almayi dusunuyorum ama kararsizim cogu kisi iyi olaraj met ediyi bicok kisi de parca sikintisinn oldugunu soyluyo tabi ikinci el piyasasi da yokmus yardimci olursaniz sevibirin

    YanıtlaSil
  43. Merhabalar hocam..bende de 2010 cruze 1.6 ls var..öncelikle şunu söyleyeyim. Gönul rahatligiyla alip bineceginiz bir aractir. Size tavsiyem olumsuz yorumlara aldirmayin pek.almadan önce sürme imkaniniz varsa bi kaç saatligine kullanip sürüş ve performansini ölçebilirsiniz.araç kendi segmentinde bu fiyatlara alanibilecek en iyilerinden birisi..parça konusunda da ben en ufak bi sıkıntı yasamadım. Opel servislerinden veya sanayiden parça temin etmede sorun olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakit konusu bu aracin dezavantajidir. Lpg ile telafi edilebilir.. özellikle uzun yola ciktiginizda arabanin performansini gorunce fazla yakmasina hak verirsiniz

      Sil
  44. Arkadaşlar 2011 ls si var bende araç biraz hantal torklu kullanınca hissettirmiyor opel in motor tedarikçisi general motor ve parçaları kullanılmış aracta parçayı alırken opel olarak alabilirsiniz yakıt konunsunuda yakıt kendi sekmentinde biraz fazla önünde LPG ile çözülüyor LPG den önce çelik şubAP uygulayın oysa başınız ağırı pistonlu aleminyum erime yapıyor bu sorun yeni nesil tüm araçlarda var

    YanıtlaSil
  45. Merhaba arkadaşlar, bende 2010 1.6 LS (oto vites), lpg li cruze anlamı düşünüyorum. Aracın hicbir sıkıntısı yok. Arkadaşım 36000 liranın altına düşmüyor. Sizce almalı mıyım . Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa cok sevinirim. Teşekkürler .

    YanıtlaSil
  46. Ben de 2010 1.6 LS oromatik var..performans ve konfor olarak bu fiyata alinabilecek en guzel arabalardan biri. Malum bu aralar araba fiyatlari epey yukseldi..temiz ise ve km si düşük ise alinabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah hocam teşekkürler. Araç 97000 de. Sizce fiyatı ne kadar olmalı

      Sil
    2. Km si normal. Kazasi ve boyasi az ise ve otomatikse tahminen 36000-40000 arasi sanirim..bu aralar otomobil piyasasi epey yukseldi..

      Sil
  47. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  48. Ya bu araçtan almak istiyorum, çok fazla kötülüyorlar. Parça sıkıntısı var diyorlar, motor performansından bahsediyorlar. Kafam karıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye.. hic bulasma :)

      Sil
    2. Parça sorunu yok motoru opel bendede 2010 cruze var otomatik sadece ağır araç Çok yakiyor tüpte 15 litre manueli daha az yakiyo

      Sil
  49. Bende 2010 1.6 ls otomatik var. Yaklasik bir senedir kullaniyorum. Ne parcada ne de performansta en ufak bir problem yasamadim..
    Zaten opel ile ayni malzemeyi kullaniyor chevrolet. Yani bunda parçada sıkıntı yaşayan opel de de sıkıntı yaşar.ki o da çok zor..

    YanıtlaSil
  50. 1 yılı geçti alalı ve hiç arıza çıkartmadı benzinde şehir içi sakin kullanımda 8 litreleri çok rahat görebildim aracım şu an lpgli inanın benzinle arada farkı hemen hemen kimse hissedemez aracım 2011 desing edition alacak aklı karışık herkese tavsiye ederim not olarak bu araçlarda hani şu honda motorlarında öve öve bitiremedikleri vt ec olayı varya değişken sübap zamanlaması biizim araçlardada bu var sakin kullanıp ani refleks istersen gitmiyor evet ama kullanmayı bilip deviri 3500 den aşagı düşürmezseniz sol şeritte size sellektör yapacak nadir araç çıkar saygılar

    YanıtlaSil
  51. Aynen size katiliyorum. 1400 km lik yolda 300 tl lpg aldim.. yani 22 kuruş yakti uzun yolda. Araba ozellikle uzun yolda çok performansli bi araba..
    Benzinde fazla yakar ama lpg ile sorunu cozersiniz ve ayrica performansta da bi dusus olmaz bu aracta..

    YanıtlaSil
  52. beyler 2011 dolu model cruze sahibiyim cruze hakkında menfi yazanlar, hayat boyu dolmuşa binen kardeşlerimiz, lütfen bu aracı kullananların dürüstce yazılarını ciddiye alın bisiklete binmemiş kişiler arac hakkında yorum yazıyor.acırım onlara yazık....cruze konforlu kaliteli parça sorunu olmayan bir araç. sakın cruze ile su veya tüp dağıtımı yapmayın ozaman çok yakar....

    YanıtlaSil
  53. arkadaşlar 2011 desing edition plus cruze sahibiyim. araçtan çok memnunum konforu üst seviyede.tünele giriyorsunuz otomatik farınız yanıyor, yağmur başlıyor otomatik silecekler çalışıyor daha anlatılacak bir sürü konfor.kuvvetli klima ve ısıtma.parça sorunu olmayan ağırlığı ve konforu oranında yakıtı olan yola çok hakim güvenlik testinden 5 yıldız almış konforlu fakat fiyatı makul bir araç.daha önce megan laguna tipo linea punto gibi araçları kullanan bir kişi olarak cruze harika diyebiliyorum.saygılar....çetin...ankara/çankaya

    YanıtlaSil
  54. Merhabalar cruze 2012 sport peket 115binde araba almayı düşünüyorum ama bugün exper yaratırdım araca ful orjinal araba iç dış sıkıntı yok yalnız arabada aklıma takılan %75 motor oranı çıktı bide ufak bi yağ problemi çıktı çünkü ustaya sordum yapılabilcek bişey sıkıntı olmaz diye söyledi.expercide aracın yağ konusunda sıkıntı yok diye bilgi aldım Sizce motor oraninda durum sıkıntı yağ motor bakımından sonra sıkıntı yasarmiyim? Bilgilerinizi sunarsanız sevinirim saygılarımla....

    YanıtlaSil
  55. 4 aydır 2012 cruze kullanıyorum (lpg li)hiç bir sıkıntı yapmadı canavar gibi araba herkese tavsiye ediyorum.
    saygılar..

    YanıtlaSil
  56. parça sıkıntısı vs gibi sorunlardan bahsediyorlar bu arkadaşların internete girip parça satan sitelere bakmasını tavsiye ederim birde alacak arkadaşlar için eğer karar veremiyorlarsa youtube da bu araçla ilgili binlerce video var onları izleyin eminim kararınız olumlu olacaktır

    YanıtlaSil
  57. Bende 2010 otomatik cruze ls var parça sorunu yok hatta daha önce 96 model daewoo 1.8 otomatik vardı ondada opel motoru var zaten chevrolet satın aldı daewoo yu .ona bile her parcayi buldum.

    YanıtlaSil
  58. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  59. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 1 yıldan fazla bir süredir cruze kullaniyorum ancak dediginiz gibi bir ses problemiyle karsilasmadim..gayet normal bir ses duzeyinde calisan bir motoru ve fiyatina ve piyasadaki muadillerine nazaran harika bir ses yalitimi var bence..
      Tavsiye ederim ancak astra serisi eco tec motor var uzerinde. Kullabdiginiz model de astra serisi ise almadan once bi test surusu yalip alin

      Sil
  60. Cruze mu Opelmi ?
    Şuan opelim var”opel vectran c 2004” Allah belasını versin diyorum ön düzeni çok problemli araç çok ses geliyor ön takımından Cruze almayı düşünüyorum siz kullanıcılar ne diyorsunuz ön düzende ses problemi varmı bu araçtada opel zaten pek atik performanslı bi araç değil alışkınım hız sevmeyen biriyim benm için atik olmaması sıkıntı değil genelde yorumlrda bunun için yakınılmış yorumlarınızı bekliyorum benm için çok önemli yorumlarınız🤗🤗🤗

    YanıtlaSil

  61. Orhan Abay <22.02.2018>: Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu aracı ve yakıt hariç çok memnunum. Sürüşü çok keyifli ve konforlu, uzun yol yaptım bir kaç defa ve hiç yormadı. Dediğim gibi tek sıkıntısı yakıtı, onuda tüp taktırarak çözebilirmiyiz bilmiyorum

    YanıtlaSil
  62. 1 yildan fazladir cruze 2010 ls otomatik kullaniyom lpg li. Dediginiz gibi sübap eritme vb en ufak bi problem bile yasamadim..cruze yakit sorunu lpg ile halledilebiliyor. Uzun yolda 22-25 kurus arasi yakiyor. Bazi arabalarda lpg performansi dusuruyor ama cruzda boyle bir sorun asla olmuyor uyumlu lpg takilirsa..lpg de bi harika bir performans sagliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncel yakıt fiyatıyla 25 krş dan fazla yakıyor

      Sil
  63. iyi günler. geçen gün 2010 ls plus cruz aldım. aracı eve zor getirdim. araç yatak sarmış şu an tamirde. 5/6 bin tl gibi bir masrafı var diyorlar. piston ve krank yemiş. benim merak ettiğim aracın tamirden sonraki durumu. kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, bu cruz tamir tutan bir marka mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adnan bey hicbir araç kusursuz degil ancak alirken keske saglam bir ustaya gosterseydiniz veya detayli expertiz yaptirsaydiniz..isinin ehli bir ustadan orjinal parcayla tamiri mumkundur ancak umarim o arizali parcalar baska parcalara da zarar vermemistir. Ben de cruze 2010 ls otomatik kullaniyom çok memnunum..inş probleminiz gönlünüzce hallolur

      Sil
    2. hocam aracı sivastaki ustama götürdüm. motoru iyi dedi. aldım aracı 26 bin tl ye. düzde iyi. yola çıktım tokat üzerinden ordu ya doğru. sivastan ayrılalı 13 km olmuştu ki ilk tatlı yokuşla karşılaştım. araba birden yığıldı. öyle ki yokuşu 2. vites ile zor çıktım. reno concord, spring, toros la bile 4. vitesle çok rahat çıkılan bir yokuştur burası. aradım elemanı gardaşım bu araba yokuşu cıkmıyor dedim. abi olmaz şöyleydi böyleydi deyip durdu. yokuşlarda 2. vitesi zorlaya zorlaya ordu ya zor geldim. yolculuğun bitimine 20 km kala yatak sardı cayırtı koptu.

      Sil
    3. Pistonun birini yemiş yataklar. bu zıkkım takım oluyormuş. pistonlar yenilecenek. yataklar bitmiş biterken krank milini yemiş. krank yenilenecek. tabi yağ motoru da sarmış.
      1000 tl ye yağ motoru mu olur. parçalar çok pahalı.

      Sil
  64. ucuz etin yahnisi olmaz derler..26 bin tl ye cruza fiyat biçilmişse biraz şüpheyle bakmanızda fayda olurdu. nitekim yarı yolda bıraktı sizi. opel-chevrolet parçaları biraz pahalıdır ancak sağlamdır.sağlam bir usta arızaları halleder. tabi can sıkıcı bir durum ancak hayat işte olacağı varsa da oluyor bazen.. sağlık olsun

    YanıtlaSil
  65. yorumları okudum iyi yada kötü yorum yapanlar var ama genellikle iyi yorumlar yapılıyor.ben 2010 model ls modelini alalı 1 6 ay oldu aracı ilk aldığımda bakımlarını yaptırdım brc marka lpg kullanıyorum ve yakıt çok iyi aracı aldığımdan beri sanayiye sadece pasta cila için gittim.aracın konforuna diyecek yok.fiyatının düşük olmasına aldanmayın sevinin.aracımdan çok memnunum herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  66. Piyasada kronik sorunu olmayan araç yok 1 tane olur 3 tane olur eyv ama bu arabanın saymakla bitmiyor malesef dış görünüşüne aldanmayın derim galericiler bile bu aracı alırken 10 kere düşünüyor çok düşük rakam verip aldıktan sonra arabadan anlamayan birine kar payı koyup satıyor

    YanıtlaSil
  67. Ne gibi kronik sorunlari var..ogrenmemiz acisindan orneklendirebilir misiniz

    YanıtlaSil
  68. 2012 Dizel otomatik 2.0 yakıt tasarrufu icin bilgisi olan varmi

    YanıtlaSil
  69. 2011 cruz 1.6 ls modeli 135 bnde 42 istyo sizxe almalımıyım

    YanıtlaSil
  70. Arkadaşlar 2009 ve 2010 113beygir artı lpg uyumu yok ben 2 defa motor yaptırdım 2011 sonrası alınır

    YanıtlaSil
  71. Madem bu arabada böyle sıkıntı lar neden hala 43 den aşagı yok o da bulabilirsen almaya karar verdim soğudum arabadan yakıtıda göze almıştım

    YanıtlaSil
  72. Merhaba arkadaşlar 2010 otomatik lpg li 113hp 1,6 aracı bir ay önce aldım yokuslarda performansı çok düşüyor kamyon sollarken kendimi sağa zor atıyom selektörler kornalar havada uçuşuyor bu normalmi yoksa arabadamı sıkıntı var teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  73. Ben 2011 'le 1.6 kulanıyorum ve çok konforlu ve yakıt konusunda birsikintim yok tavsiyeederim bufiyata burhanında biliniyorsa birarac bulamadınız

    YanıtlaSil
  74. Arkadaşlar.2010 cruze almaya niyetlendim.km 165 binde.46.000 yazmışlar.karar veremedim.biraz pahalımı acaba.acil cvp lütfen.

    YanıtlaSil