Fiat Fiorino İncelemesi

Fiat Fiorino inceleme Resimleri
Fiat Fiorino Nasıl Bir Araçtır?

Bugünkü inceleme konumuz Mert Can Civan beyin isteği üzerine Fiat Fiorino.

Fiat'ın küçük ticari aracı olarak doğan Fiorino daha sonra özellikle de aile aracı kimliğiyle de ülkemizde ciddi satış rakamlarına ulaştı. Citroen Nemo ve Peugeot Bipper ile aynı karoser ve altyapıyı kullanan Fiorino, her ne kadar ticari araç olarak ortaya çıksa da sınıfının en sportif modellerinden birisi.

Görüntüsüyle ticari araçtan çok crossover ile küçük SUV arası bir hava estiren Fiorino, hem ticari hem aile otomobili kimliği taşıyor. Dış tasarımıyla bu sınıfı sevmeyenlerin bile takdirini ve beğenisini kazanan Fiorino, ekonomik motoru ile de ülkemiz kullanıcılarına hitap ediyor.

Fiat Fiorino inceleme ResimleriDış tasarımdaki kararsızlık, ön konsolda da kendini gösteriyor, konsol ticari araçtan çok binek otomobili andırıyor. Malzeme kalitesi ise düşük. Orta konsolla bütünleşen vites kolu kullanışlılığı arttırmış. Ön koltukların konforu ise aracın sınıfı göz önüne alınınca tatmin edici düzeyde. Çok sayıda olan eşya gözleri ise kullanışlılığı arttıran başka bir özellik.

Fiat Fiorino inceleme Resimleriİç mekanın genişliği, ön ve arka diz mesafesi yeterli düzeyde, sürgülü kapı ise sınıfın olmazsa olmazlarından. Aracın olumsuz yanlarından bazıları ise, arka camların açılamaması, dik konumlandırılan arka koltukların rahat olmaması ve ses yalıtımı.

3864 mm uzunluğa, 1714 mm genişliği sahip aracın bagaj hacmi ise 356 lt. arka koltuklar kullanılmazsa hacim 2000 lt.ye çıkıyor.

Fiat Fiorino inceleme Resimleri1.3 multijet motorun performansı tatmin edici. İncelediğimiz Fiorino 1.3 Multijet Combi, 75 hp beygir gücüne ve 190 nm maksimum torka sahip. Beygir gücü düşük görünse de performans konusunda kullanıcısını üzmüyor. 156 km maksimum hıza ulaşan aracımızın 0-100 km hızlanması ise 14.9 saniye. Dizel aracımızın ortalama yakıt tüketimi ise fabrika verilerine göre 5.2 lt. olsa da gerçek kullanıcılar için tüketim 6 lt civarında, 90 km hızı geçtikten sonra ise yüketim 7 litreleri görebiliyor.

Fiat Fiorino ülkemizde, Ford Connect ve Fiat Doblo'dan sonra en çok satılan ticari araç ünvanına da sahip.

Aracın fiyat bilgilerine, teknik verilerine ve güvenlik testlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde satışa sunulan modelleri;
- Fiat Fiorino Cargo 1.3 Multijet
- Fiat Fiorino Cargo 1.3 Multijet Plus
- Fiat Fiorino Combi 1.3 Multijet Emotion
- Fiat Fiorino Combi 1.3 Multijet Pop
- Fiat Fiorino Combi 1.3 Multijet Safeline
- Fiat Fiorino Combi 1.4 Pop
- Fiat Fiorino Combimix 1.3 Multijet
- Fiat Fiorino Combimix 1.4
- Fiat Fiorino Panorama 1.3 Multijet Dynamic
- Fiat Fiorino Panorama 1.3 Multijet Emotion
- Fiat Fiorino Trekking 1.3 Multijet
- Fiat Fiorino Trekking 1.3 Multijet Combi

arabainceleme.com©

Performans: <2/5>                   
Fiyat<4/5>   
Tüketim <3/5>
Ses Yalıtımı<2/5>
Kalite<2/5>
Güvenlik<3/5>
İç Mekan<2/5>
Donanım<2/5>  
Notumuz:  2,5/5     




Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder