Volkswagen Golf Kullanıcı Yorumları

Volkswagen Golf 7 Resimleri

Volkswagen Golf Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %61 (11)   >Hayır: %39 (7)


Adanalı <14.12.2013>: Golf 1.2 comfortline aracımı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 6-6.5 litre yakıt tüketimi var. Performansı iyi, çekişi çok iyi bence. Araçta hız yaptığınızı anlamıyorsunuz. Satın aldığım yerdeki elemanların tavırları hariç olumsuz bir durumla karşılaşmadım..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali <25.12.2013>: Bir hafta önce teslim aldım aracımı, araç beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Ses yalıtımı, vites geçişleri, çekişi çok başarılı, sürüşü çok keyifli. Aracım 1.2 motor ama beklentilerimi karşıladı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <28.12.2013>: Araçla 3 haftamı doldurdum, çekişi uzun yolda gerçekten mükemmel, şehiriçi performansı da çok iyi, konforlu bir araç. Yakıt tüketimi de iyi, uzun yolda 5 buçuk litre civarında, şehiriçinde ise 6 buçuk litrelerde.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emre <05.02.2014>: Volkswagen kalitesini tartışmak yersiz ancak bu araç bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Donanım olarak çok yetersizler, bu fiyat politikası değişmedikçe almam kimseye de tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Fatih <21.02.2014>: Malzeme kalitesi iyi, ses yalıtımı ve performansı başarılı ama DSG şanzımana güvenemiyorum, manuel tercih edilebilir. Fiyatlar çok yüksek, C sınıfı araçlar 90 bin lira olmamalı. DSG ve fiyat hariç araç iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Esra <09.03.2014>:Sehir icinde tavsan gibi ziplamak istiyosan golf derim ama uzun yoluda var. Audide olup golfte olmayan audi magnetic ride. Amotisorlerin sertligini surus durumuna gore ayarliyor. Daha konforlu ve daha sportif kullanmak icin iki secenegi var. 122 ile 140 hp arasinda pek fark yok gecersin ama aynadan silemezsin
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Soner B. <28.09.2014>:Ben yaklaşık 20 aydır kullanıyorum. 1.2 dsg aracımda otomatik vites gayet güzel şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Yakıt diğer benzinli araçlara göre çok çok iyi. Şehir içi ve dışı ortalamada 6, 2 lt. Yıllık vergisi çok iyi 540 tl civarı yani 270+270 tl 1.6 dizelle kıyaslayınca performans aynı yılda ortalama 10.000 km kullanan biri için yıllık vergi ve yakıt tüketimi baz alırsak dizele hiç gerek yok diyebilirim. Comfortline donanım biraz cılız kalmış gibi. En büyük eksik hız sabitleme yok. Yalıtım gayet iyi, içi diğer hb modellere göre gayet geniş. Tek sıkıntısı fiyatı diyebilirim. Dizel mi 1.2 benzin mi derseniz yillik 15 bin km ye kadar kullananlara kesinlikle 1.2 motor derim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cenoege <20.11.2014>:1,4 TSİ 122 BG.Bir yıldır Ankara'da kısmen akıcı trafikte kullanmaktayım. Yazın 6 lt, kışın vakumlu lastikle 6,8 lt ortalama ile dolaşıyorum, konfor ve güvenlik on numara, yakıt-performans oranı bence süper. Dsg şanzıman olsa yakıtın daha da düşeceğini düşünüyorum. Uzun yol performasını anlatmaya hiç gerek yok. Ort. 110 km ile klima açık halde 5,4 lt ile Ankara-Side yazın yaptım. Biraz daha yavaş gidip klima kapatsan 5 lt altına rahat iner. Yalnız sert kullanmaya başlarsanız benzini içmeye başlar. Mecbur kalmazsanız yetkili servise gitmeyin (doğuş oto) adamlar resmen  köküne kadar .....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Batu <19.02.2015>: 2013 1.6 tdi comfortline bluemotion 105 HP dizel manuel golf kullanıyorum. Sadece alın ve kullanın. Farkı hissedeceksiniz. Loto bile çıksa zengin de olsam asla bu arabayı bırakmam. O kadar keyifli ki anlatamam. Gelelim yakıt tüketimine, performanstan ödün vermeyen golf uzun yolda ortalama yakıt tüketimi 2.9'u gördü. 170 liraya fulledigim depo ile 1270 km yol katettim. Normal sehir içi bir depo ile 850 km'nin altına inmedi... Biraz pahalı alıyorsunuz ama farkı hissediyorsunuz. Koltuğuna oturmanız yeterli. Ses sistemi sanki modifiye aracı gibi. Tek eksisi ufak ayrıntıların olmayışı. Bunlar: elektrikli yan aynalar, USB girişi yok, farlar comfortline da halojen, hız sabitleyici yok, her biri ayrı para. Bunlar ekstra para...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tolga <05.03.2015>: Almanyada "halk arabasi" diye hitap edilen performansi cok iyi olmayan donanim yoksulu ve tasarim konusunda kendini gelistiremeyen ve dsg adinda sikintili sanzimani olan kalitesiz gereksiz bir arac. O fiyatlari kesinlikle haketmiyor. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Kadir <28.04.2015>: Golf 2015. Dsg şanzıman araba aldım, 20 günlük arabada her zaman olmuyor ama arada sallamalar oluyor, sıfır aldım araç bu şekilde bilginiz olsun servis sorunu bulamıyor gine biz tüketiciye kaldı ihale.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Tayfunbulut <20.01.2016>: Arkadaslar aracim 15 günlük iken seyir halinde elektrik aksami ekran da kararma oluyor 3 kez servise gittim bulamiyorlar bu araci aldigima pisman oldum hic bir sekilde firma ve servis yetkilisi geri dönü$ yapilmadi hersey araci satana kadar vosvagen umdugum gibi cikmadi.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Barış <07.02.2016>: Golf 1,6 TDİ 2015. Dizel olmasına rağmen şehir içinde fazla yakıyor. 2000 devirde vites yükseltmeniz lazım. Rölantide bile araç 1000 devirde çalışıyor. Yakıt tüketimi umduğum gibi değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Osman <18.02.2016>: Golf 2013. Aracı sıfır olarak aldım. Çekişte rampada her hangi bir sıkıntı yok. yakıtı dizel araçları aratmamakta. yıllık vergisi de çok düşük. yalıtımı çok iyi değil, ilk kalkış esnasında turbo dan hafif ses gelmekte hareket edince ses kesilmekte.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tarık <24.06.2016>: Vw 1,2 golf tsi 110 bg. Aracımı mayıs 2016 da aldım şuanda 650 km oldu birçok marka ve model araç kullandım ama golf gerçekten çok farklı bir araç ilk olarak araçtaki yalıtım ve sessizlik mükemmel elektronik el freni ve star stop çok kullanışlı ve çok stabil sorunsuz çalışıyor büyük rahatlık ses sistemi mükemmel diyebilirim 8 hoparlör kesinlikle yeterli Bluetooth da problemsiz olması gerektiği gibi kısacası ben henüz 1 ay oldu kullanalım çok memnunum yoğun trafik şehir içi full 7 lt yakıyor şehir dışında ise 5.5 lt gibi buda benzinli bir araç için süper daha ne olsun senede 10000 15000 arası yol yapanlar (benim gibi ) ler için ideal bir araç vergi ve bakım masrafı da cabasi
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bekir <30.08.2017>: 1.6 TDI. Sadece ön yolcu ve söför tarafında kalite var onun dışında kalite yok,VW amlemine o kadar para verilmez.. yol tutuşu Fiat Bravo ve alfa gulietta dan geride.. serviside çok pahalı.. adamlar okadar simarikki yüzüne bile bakmıyorlar zaten satılıyor cünkü.. o para o arabaya yazık!
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ayşe özgü <13.09.2017>: 2017. Kuzenim bi araba aldı woswagenden bugün sürme fırsatı buldum bende astra hb 2017 model dinamik paket kullanıyorum ve arabamda yok yok nerdeyse, araba orta paket ve bomboş ses yalıtımı fena ve motor sesi çok içerde niye bu arabayı aldın diye sordum woswagen dedi başlarım woswagenine bu enayilikten başka hiç bişey değil boş ve gürültülü bi araba tavsiye etmem astrayı kesinlikle deneyin derim fiyat anlamında uygun donanımı çok güçlü performans yol tutuş mükemmel tek geçerim astra hb DENEYİNN mutlaka.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cagri cetin <03.03.2018>: 2014. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, sürekli sorun sürekli bı arıza bıktım.. aman golf şöyle golf böyle diyenlere inanmayın.. sırf piyasa arabası diye millet bişey sanıyor.. markaya para veriyoruz o kadar kesinlikle etmez.. bundan önceki aracım 2008 1.6 Multijet Bravo idi 5 yıl kullanmıştım, çok pişmanım o arabayı sattığıma.. şimdi bunu satıp yine Bravo almayı düşünüyorum..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Volkswagen Golf kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Volkswagen Golf Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

24 yorum:

  1. Golf midline plus hakkinda bana öneri gidmiyo ve cok yakıyor diyolar 1.2 motor 05454724451

    YanıtlaSil
  2. Yolda giderken golf ile clionun kaza yapmis halini gordum. Guvenlik ve saglamlik konularinda elestirilere maruz kalan reno clio bile golfden daha az hasar vardi. Siz golfun durumunu dusunun artik. Kaza halinde kurabiye gibi dagiliyor bu arabalar. Almanyanin en adi arabasi opel ve vw

    YanıtlaSil
  3. golf olayını anlamanız biraz zor. golf takım tutmak gibidir. ama sınıfındaki diğer arabalara da bindim , kullandım ama aynı güveni hissetmek çok zor. 1.6 TDİ motorun gerçekten 1.6 litrelik diğer motorlar kadar yaktığını görüp, diğer markaların 1.6 aracından bu araca geçince ayağınızdan gelecek komutla burnunu kaldıran bu canavarı sürmek çok keyifli bir kere. siz bir golf sever'in r line a ya da gti a hayran bakışını parası olsa 190.000 lirayı acımadan vereceğini falan anlayamazsınız. mesela bir golf severin en büyük tutkusunun mk i'den son çıkan versiyona kadar garajına almakla ilgili gördüğü rüyaları bilemezsiniz. bindokuzyüz bilmem kaç model rabit size bana göründüğü gibi görünmez.

    siz "efsaneler asla ölmez, sadece şekil değiştirir" dediklerinde ne demek istediklerini anlamazsınız. zaten emin olun onlar da size demiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygularıma tercüman oldunuz, gözlerim doldu,yüreğinize sağlık.(Bi gün benimde olur inşallah.

      Sil
  4. tek kelimeyle MÜTHİŞŞŞŞ...

    YanıtlaSil
  5. VW arabaları kesinlikle tartışmasız en iyi araç kategorilerinden yerini almış. Tek hayalim ve gerçeğim VW GOLF...

    YanıtlaSil
  6. Ben Golf olarak bu aracı geç tanıdım daha öncesinde jetta kullanmaktaydim Golf güzel ancak bir Mercedes değil fiyati Mercedes e eş nerdeyse

    YanıtlaSil
  7. GOLF İLK AŞK GİBİDİR. ZAMANLA BAŞKALARINI SEVSEN DE HEP İLK AŞKINDAKİ ÖZELLİKLERİ ARARSIN. UNUTAMAZSIN

    YanıtlaSil
  8. çok iyi ama küçücük parçaları çok pahalı herhalde dolar ve euro çıkmasıyla alakalıdır zannederim

    YanıtlaSil
  9. Bu saatden sonra hicbir alnan arabasi bedava verseler almam islam dusmani irkci almanlara param gitmesin dostumz japon araclari var tavsiyem herkeze

    YanıtlaSil
  10. Bu saatden sonra hicbir alnan arabasi bedava verseler almam islam dusmani irkci almanlara param gitmesin dostumz japon araclari var tavsiyem herkeze

    YanıtlaSil
  11. Bu saatden sonra hicbir alnan arabasi bedava verseler almam islam dusmani irkci almanlara param gitmesin dostumz japon araclari var tavsiyem herkeze

    YanıtlaSil
  12. 58 bv 851 Plakalı 2010 Model Golf 1.6 tdı Araç için Pazarlık ettik 133.000 km de 1 parça boyalı telefonda yeminler ederek arabanın başka bir şeyi olmadığını söyledi 500 TL kapora gönderdk cumartesi pazara denk geldi diye. Neyse Diğer gün zorlada olsa ruhsatın resmini gönderdi aracı araştırdığımızda, araç 2013 yılında 145.000 de bakıma girdiği görüldü. Durumu anlattım haklısın kusura bakma dedi bizde araştırmadan aldık kapora gönderelim dedi. Gün içinde tekrar aradım senin kaporan yandı kardeş arabamı sabaha kadar bağladın dedi. Ve kapora mı yatırmadı bir de gel buraya alabiliyosan al gibi cümleler kurdu. Allah böylelerinin eline düşürmesin. Bana ders oldu Galeriden artık araba bakmıyorum.

    YanıtlaSil
  13. HERKESE MERHABA
    UC KEZ GOLF ALDIM MIDLINE COMFORTLINE HIGHLINE HEPSINIDE UZULEREK EV KREDI BORCUMDAN DOLAYI UZULEREK SATTIM SUAN 2018 YENI GOLFLER COK PAHALI VERGILER VS ALTERNATIF ARABA BAKTIM AMA NE YAZIKKI BU GOLFUN YERINI TUTACAK BIR ARABA BULAMADIM.GELGELIM DONANIM EKSIKLERINI EN SON ALDIGIM HIGH LINEDE MEVCUT DONANIMLARIN COGUNU KULLANMADIM MESELA CRUZ CONTRAL COK SACMA OTAMATIK KLIMA HALA FARKINI ANLAMADIM OLMASADA OLUR.EN GUZEL YANI XENON FARLAR VE KATLANABILIR AYNALAR GERISI FISS..BANA GORE BU YORUM YANI MANUEL BI COMFORTLINE MIDLINE BILE FAZLASIYLA YETER .GUCUM YETERSE YINE GOLF ALACAGIM HERKESE TAVSIYE ETIYORUM LUX AMA BENCE GOLF BIR TUTKU

    YanıtlaSil
  14. Arabam 19000 km de daha iki yıllık vites mekanızması ve elektronik park freninin düğmesi garantiden değişti arabadan memnunum ama sağlamlık konusunda hiç güven vermiyor.

    YanıtlaSil
  15. merhaba arkadaşlar golf 7 1.4.bezinli ile 1.6.dizel arasında kararsız kaldım yılda ortalama 8000.9000.yol yapıyorum benzinlimi avantajlı olur dizelmi kulanan arkadaşlar fikir verirmisiniz teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba arkadaşlar golf 4 2001 model otomatik vites araç almayı düşünüyorum ama bugün biraz araştırma yaptım şanzıman sıkıntısı oluyormuş konu hakkında bilgisi olan varmı alipta hüsrana uğramak istemiyorum teşekürler

    YanıtlaSil
  18. Soxun içivizə. Golf poxdu

    YanıtlaSil
  19. Bende bi vw golf bide polo var malzeme kalitesi sinif standartlarinda 1.6 tdi hizida basarili ses sisteminin kalitesi ic ambiansi sana dogru donuk olan ekrani olsun herkezi mest etmeye yeter golf evlere senlik

    YanıtlaSil
  20. 2008 golf, sürüşü konforu güzel ama çok masraf açıyor.

    YanıtlaSil
  21. Golf almakdan vazgeçtim yorumlardan dolayi

    YanıtlaSil
  22. Bende vazgectim yorumlardan dolayi

    YanıtlaSil
  23. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. O paraları asla hak etmeyen, son derece sorunlu ve kalitesiz bir araba Golf 7. İnsanlar sadece marka ve Alman kalitesi diye iyidir diye alıyor ama baştan sona kalitesiz göz boyayan bir araba.

    Ne DSG' si, ne yalıtımı, ne malzeme kalitesi ne de donanımı hiç bir şekilde o paraların arabası değil.

    Bozuk yollarda şıkırdayan DSG'si, yoğun trafikte kafası karışan mekatronisi, sessiz yollarda çıtırdı, lokurtu, kasislerde kavramanın lok lok sesi, ne ararsanız DSG'de. Servise göre ise bu normal, "kuru kavrama bu ses, arada boşluk var, onun sesi, yapar bu araba normal bana göre bu araç pıtır pıtır çok iyi" demek ile geçiyor.

    Tutturmuşlar bir iyi niyet garantisi, bozuk ve mühendislik hatası dolu bir yapıyı insanlara iyi niyet kapsamı diye kısmen ücretli olarak yapıyor ve kullanıcılara güven telkin ediyor.

    DSG' li bir Golf'ün gaz tepkisi inanılmaz kötü, yakıt tüketimi optimizasyonu ve tasarruf yapacağız derken gaz tepkisini yapamamışlar. Gaza 5-6 santimetre basıyorsunuz araba 2-3 saniye sonra kalkıyor, sebebi kesinlikle DSG'ye yük bindirmemek ve kavramayı aşındırmamak. Amaç yüksek tork kazanımında kavramaları bozmamak. Yani yine ticari.

    3 yıllık arabanın ses gelmeyen yeri yok, camlardan ses alıyor, kapı içleri sesi yapıyor, cam fitilleri zamanla sertleşiyor ve zamanla kapılar ilk günkü tok sesi kaybediyor. Sorunu ise kullanıcıya bağlıyorlar. Ne yapalım arabaya işe girerken branda mı yapalım, dönüşte brandayı mı çıkaralım dediğimiz zaman "zamanla fitiller sertleşiyor, bunları 3 yılda bir yenilemek gerekiyor" cevabını alıyorum.

    Ayrıca DSG' li araçlardan insanlar korktuğu için yetkili servise gitmeyi zorunlu kılıyorlar ve yetkili servisler inanılmaz pahallı.

    Aynı segmentteki, üstelik bir sedan olan Opel Astra'yı ikame araç olarak kullandım, kimin kullandığı belli olmayan ayda onlarca kişinin kullandığı Astra, üstelik sedan, çok ama çok daha kaliteli. Gerek motor, gerek şanzıman gerekse malzeme çok daha iyi. Motor, şanzıman, gaz tepkisi, donanım, malzeme, yalıtım bence Golf 7 de çok çok daha üstün.

    Golf 6 için yukarıda yazdıklarımın hiç birisini diyemiyorum, ikisine de 3 er sene bindim, Golf 6 daki kalite Golf 7 de yok, her anlamda tamamı ile ticari olarak düşünülen bir araba Golf 7.

    Ön taraf Golf, arka taraf polo bu arabanın. Aynı durum Passat B8 içinde geçerli, B7 ile B8 arasında dağlar kadar fark var.

    Golf yerine Peugeot 308 yada Opel Astra çok daha iyi bir seçim olur, hem malzeme hem kalite hem motor hem de şanzıman, Golf 7 çok çok üstün araçlar.

    YanıtlaSil