Yeni Peugeot 308 Kullanıcı Yorumları

Yeni Peugeot 308 Resimleri

Yeni Peugeot 308 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %87 (28)  >Hayır: %13 (4)


Özkan <17.02.2014>: Bayide aracı inceledim, test ettim. Gerçekten çok estetik, iç mekanda kullanılan malzeme çok yumuşak ve çok kaliteli. Kapılar tok sesli, Golf gibi :) Süspansiyon harika, ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Bagajı da çok geniş, tek olumsuz yanı arka koltuk diz mesafesi bagaja feda edilmiş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ersin Özer T.<18.02.2014>: Aracı inceledim, eski kasa 308'den tamamen farklı. Daha kompakt bir görüntüsü var. Dış tasarım çok hoş, özellikle krom kaplamalar aracı çok şık gösteriyor. Jantlar fevkalade güzel, araca yakışıyor ve bambaşka bir hava katmış. Çok beğendim aracı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Karahanlı <19.02.2014>: Ben de bayide inceledim. Dış tasarım çok hoş gerçekten. Krom çıtalar ve kaplamalar aracı çok hoş gösteriyor, dinamik bir yapısı var aracın. Kapılar çok hafif, özellikle bagaj kapısı. Çok rahat kapanıyor. İçi çok sade, hatta baya sade hiç tuş yok neredeyse ve kaliteli malzeme kullanılmış.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <19.02.2014>: Aracı showroomda inceledim. İç mekanı çok kaliteli ama bir o kadar da sade. Sadece alt taraflarda sert plastik var. Direksiyon çok küçük, alışmak gerek sanırım. Göstergelere bakmak için gözü yoldan ayırmaya gerek kalmıyor, değişik bir tasarım olmuş iç mekan da. Dışında biraz golf, biraz a3 havası var sanki ama çok şık görünüyor. İşçilik gayet iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sedat <20.02.2014>:Aracı inceledim, test sürüşüne çıktım. Öncelikle iç mekan kaliteli, sade ve sunrooflu olan çok ferah. Arka diz mesafesi biraz dar gibi. SMEG ekran üzerinden müzik, navigasyon, geri görüş kamerası ve klima kontrol ediliyor. Dokunmatiği gayet güzel. Koltuklar baya konforlu, deri koltuk olursa daha da memnun kalırsınız.

Performansı gayet yeterli, hızlanması iyi, çok hafif bir kasası var. Yakıt tüketimi konusunda da çok iddalı görünüyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mert A. <21.02.2014>: Araçla test sürüşü yaptım. iç dış tasarım yeterince anlatılmış, ben sürüş ve performans kısmını anlatayım. Araç konforlu, keesinlikle yormuyor. Vites aralıkları uzun tutulmuş ve geçişler çok yumuşak. Ses yalıtımı çok başarılı olmuş. Yüksek devirlerde çok hafif bir motor sesi var ama o da gayeet normal. Süspansiyonlar fevkaladenin de fevkinde :) Darbeleri çok iyi emiyorlar ve sessizler gerçekten. Yol tutuşu da başarılı olmuş, virajlarda güven veriyordu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ayhan <22.02.2014>: Test sürüşü izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Dış tasarımı güzel, iç tasarımını pek beğenmedim, çok sade. Klimanın bile ekrandan değiştirilmesi hoş olmamış bence, sürüş esnasında dikkat dağıtabilir. Performans yeterli, küçük motorlar soru işareti olabilir ama kasa çok hafifletilmiş. Sürüş keyfi harika. Süspansiyonlar gayet iyi. Virajları gayet iyi alıyor. Kesinlikle çok güvenli bir araç. Yakıt konusunda zirveye yerleşecek gibi görünüyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sercan <23.02.2014>: Dış tasarımı gerçekten çok hoş ama içi bir o kadar kötü olmuş bence. Sadeliği baya abartmışlar, direksiyon oyuncak gibi, çok tuhaf bir görüntüsü var kokpitin, belki de alışkanlık meselesi olduğu için. Bir de devir saati ters. Malzeme kalitesi çok iyi. En olumsuz yanı ise fiyatları, iyi bir fiyatla müthiş satış rakamları yakalayabilecekken bu fiyatlarla zor gibi..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Kasım <25.02.2014>: Allure donanım 75000 bayide opsiyoneller var dedi active donanım boş accent ise görmeyin daha iyi bu fiyata bu donanım satarsa büyük basari olur 1,2 motorun beygir gücü yüksek olanı getirmeliler, 82 beygir olması yetersiz rakibi (golf 102 beygir) active metrenk+parksensorlu 55,800 bayide 1,2 aracı test ettirmiyorlar active donanım kuş serisi gibi bombos manuel elfreni var vazgeçtim almadım..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Azmi <25.02.2014>: Aracı test etmeye showroma gittim benzinli test aracı yok satıcıya 1,2 82 beygir cekermi diye sordum 90 lı yıllarda boyleydi araçlar dedi ne bekliyelim bu araçtan.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İsmail <25.05.2014>: Herkes birşeyler yazmış kaç tanesi kullanmış bu arabaları, yıllarca peugeot arabalarına fiyasko dediler Türkiye'de özellikle de hiç kullanmıyan kişiler wolksvagen arabalarını övdüler yıllarca, ben yedek parçacıyım hangisinin parça fiyatı daha pahalı biiliyor musunuz, kolay arıza vermez denilen almanları da gördük insanın ocağını batırır arabaları, peugeot araçları hem doluluk hem kalite bakımından hem fiyat bakımından herkesin ulaşabileceği araçlar, ben yıllarca kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim yani türkiyede diyolar ya kronik arzaları var onu diyenler halt etmişler adam gibi kullan yıllarca kullanılabilecek araçlar ve de dizaynı tamamen genç sürücülere göre tasarlanan araçlar, euro ncap tan 5 yıldızla geçen araçlar ben seviyorum bu arabaları birçok farklı markaları kullandığım halde iç hacmi sınıfına göre çok geniş araçlar.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <25.09.2014>: Peugeot 308 Premium Auto6R. Aracı bayide inceleme fırsatım oldu, tasarım değişen kasası önceki modellerine göre çok farklı ve şık olmus, Dizel 308 kullanan birisi olarak düşük yakıt tüketimi en başta olmak üzere kesinlikle binilecek bir araba, Açıkcası fiyatın biraz yüksek olması tek dezavantajı..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


P.A <30.09.2014>: Aracı yeni aldım. Dış görünüş çok güzel zaten, ben dış donanım olarak sedefli beyaz, cam tavan, 18" jant ile allure modelini aldım. İç donanım olarak ise navigasyon, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş, deneon ses sistemi. İç mekan kalitesi gerçekten çok iyi dizel arabaya göre sessiz bir araba ve çok ferah bagaj çok iyi. Önceki aracım yeni leon du ve leondan 2 gömlek üstün bu araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sinan Korkmaz <09.10.2014>: Aracı Bursa Nilkar dan satın aldım. İlk Başlarda biraz tereddütlüydüm. Çünki uzun zaman önce 307 kullanmıştım. Sadece yakıt konusunda memnun kaldım. Servisler Araçtaki arızayı tespit edemediler. Bu nedenle sattım. Alan kisi arızayı tespit ettirmiş(Fransa Peugeot da faal olarak çalışan bir arkadaşına) Tekerlekte mevcut 2 sensörlerden 1 tanesi çamur yüzünden arızalanarak görev yapmıyormuş) Servis Ağı yetersiz. Ancak aracı kullanmaya başlar başlamaz tüm tereddütlerim ortadan kalktı. Bir kere yol tutuşu çok harika 6 ileri vitesli dizel araç 140 km hızda devir saati 2000 devirin altında kalıyor. Hem hızlı hem yakıt düşük. Nasıl yol olursa olsun ne motor sesi ne de lastik seslerini içeriye almıyor. Bu güne kadar kullandığım araçların en seri olanı diyebilirim.(opel astra-İnsignia Honda CRV-Renault Fluence ve audi a3). Araç iç dizaynıda çok güzel ve kaliteli yapılmış. Koltuk döşemeleri kokpit ve ön konsol dokunmakla değil bakmakla bile kalitesi anlaşılıyor. Dış dizayn A3 ü anımsatıyor. Kullandığım süre içerisinde hiç bir sıkıntı görmedim. Sadece süspansiyonu biraz sert yapılmış bozuk yollarda süspansiyon takır tukur ediyor. Bozuk yola girmediğiniz sürece sorun yok. Zaten bozuk yola girmektense yolu uzatayım daha fazla sürüş keyfi alayım diyecek olan sizlersiniz. Diğer bir kusuru ekran dokunmatik. Araçla bütün olmuş. Örneğin sonradan geri görüş kamerası isteseniz ya da navigasyon takalım deseniz böyle bir imkanınız olmuyor. Ancak aracı opsiyonlamışlar alırken 3 üne beşine bakmadan en dolusunu almak gerekiyor. Ayrıca yakıt konusunda hani derler ya bu kitap verileri asla tutmaz. Peugeot 308 de böyle bir durum sözkonusu değil. Şehir içi yakıt 4,5 litre Şehir içi dışı karısık 3,8 litre uzun yolda ise 3,2 litre. Bu veriler kendi kullandığım araca aittir. Üstelik araç 9.000 km de olup km arttıkça bu veriler %5-10 arasında düşecektir. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ozan Karagül <20.12.2014>: Fiyati yuksek ancak hic pisman olmadim siddetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şükrü <20.02.2015>: Yeni 308 Allure. Kim ne derse desin arkadaşlar, ben test sürüşünü yaptım ve hemen kararımı verdim ve satın aldım. En çok hoşuma giden direksiyonun sportif ve küçük olması, ön konsol ve birde göstergeleri oldu. Dış görünüş on numara iç mekan malzeme çok kaliteli, içi çok ferah arka koltuk mesafesi ve bagaj hacmi diğer heçbek araçlara göre daha geniş. fiyatı da diğer rakiplerine göre daha uygun. Dizel 1.6 ve 115 beygir olmasına rağmen hızlanması çok iyi, yakıt cimrisi bir araba. Yol tutuşu güzel, motor sesi dizel arabaya göre çok az. konforlu ve yol sesi kabine alması rakiplerine göre daha az. Zaten 2014 te yılın otomobili seçilmiş bir arabadan bahsediyoruz uzun lafa gerek yok. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Zafer <25.03.2015>: 1999 yılından bu güne kadar şirket olarak Peugeot kullanıyoruz, 26 adet araba aldık kullandık ve bu güne kadar bu firma ile ilgili sorun yaşamadık, adam gitmiş arabaya dışardan bakmış beğenmedim diyor, vw ve ford yıllarca bu milleti iyi söğüşledi, ancak standartlar değişti artık herkes kalitenin peşinde, 2015 308 kullanıyorum son derece rahat ve konforlu, herkese kazassız belasız günler..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Pelit <17.04.2015>: 308 Allure. Arkadaslar iki aydir kullaniyorum ilk ufak motorlu arabam sadece 3 silindir olmasina ragmen kasa hafifliginden(tabi turboda)acinca herhangi dort veya alti sinindirli arabalara kafa tutar. tabi basarsaniz yakit ortalamasi 10-12 litre arasi ben sadece sehir icinde kullanmama ragmen 52 litre 780 klm yaptim diger kullandigim arabalarin yaninda cok makul 1,6 herhangi gazli arabadan daha az yakip daha cok kactigi kesin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Salih Otuzaltı <28.05.2015>: 308 Allure. Selam düşüncemde 5 araba var idi, en son peuğeo gittim 308 içine binip konforuna hayran olmamak içten değil, yakıt çok iyi işçilik çok güzel, fiyatı biraz oranla yüksek diğer markalarla baz alırsak sınıfının en iyisi diyebilirim...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ergin <20.07.2015>: Mayıs 2015 tarihinde aldım. Aracım 82 beygir gücünde yakıt konusunda ekonomik işçilik ve donanım harika yaygın servis ağı güven veriyor ancak gelin görün ki aracı aldıktan 28 gün sonra kaza yaptık ters yönden gelen araçtan kaçmak için kaldırıma çıktık kaportada sadece tampon arızalı ancak alttan darbe olduğundan mekanik aksamda hasar var. Değerli arkadaşlar araçlar çok yeni olduğundan servislerde parçaların hiç birisi yok Fransa'dan parça bekleniyor fakat gelmek bilmiyor tek sıkıntı bu aracı almanızı kesinlikle tavsiye ederim ancak kaza durumunda vay halinize eğer eşiniz kullanacaksa otomatik olanını alın ben 130 beygir olanını da test ettim ancak 82 beygirde karar kıldım nedeni diğer aracın fazla seri olması ve yakıt tüketiminin fazla olması ülkede yol durumu ortada her yer radar eds benzin fiyatları hergün alıp başını gidiyor vergiler ortada bu nedenle güçlü bir araç bütçenize zaradan başka bir şey değildir. Diesel modellere gelince şehir içi yakıt tüketimleri benzinli araçtan çok farklı değil özellikle şehir içi kullanacak arkadaşlar 1.2 benzinli 82 beygir aracın neredeyse diesel araçlar ile aynı yakıtı tükettiğini göz ardı etmesin şehir dışı için bir şey diyemem tabi ki diesel tercih edilmeli. Showroomlarda fiyatlar sürekli değişiyor bir başka sorun da bu.Ancak bu da Peugeot'nun pazarlama stratejisinden kaynaklanıyor araç üzerindeki yapılacak kampanyalar rakiplerin kampanyaları belli olmadan satış ekiplerine bildirilmiyor aradaki boşluklarda araç fiyatları yüksek gözüküyor bu donanım ve kaliteye kampanyalı fiyatlar ekonomik arkadaşlar bunu unutmayın özellikle Alman rakipleri ile karşılaştırınca fiyatların uygun olduğunu göreceksiniz size tavsiyem kampanyaları kovalayın. aracı tavsiye eder miyim ekonomi ve konforu bir arada arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Malkın <27.10.2015>: Ben yeni 308 i alalı 1 sene oldu 1.2 active modelini Sedef renk, 17 inç can, navigasyon,ön ve arka park sensörleri ile 71000 TL Ye aldım. şimdi bu opsiyonları bayi fiyatı 80000 TL araç 130 hp en çok beğendiğim yönü kırmızı ışıkta arkada kalan araçlara nal toplanması, küçük direksiyon simidi çok hisli sürüş zevki çok iyi. Yakıt tüketimi 8500 km şehir içi yol yaptım 6.5 lt, uzun yolda 4,5 , 5 lt arası. arabayı almadan toyota Corolla ,honda Civic, kia ceed, ve golf ü test ettim , golf hariç diğer marka araçlar asfalt ve motor sesi içeri alıyor. 308 ve golf de bu ses yok. 308 ve golf arasında kaldım, yakıt tüketimi, bagaj hacmi sürüş keyfi, sadelik bakımından 308 beni cezbetti pişman değilim, kullandıklça daha bir bağımlılık yapıyor, şiddetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Deniz <07.02.2016>: Önceki aracımda pegeout olduğu için yenisini alırkende ilk baktığım yer oldu. Aracı görür görmez işte bu dedim, herşeyi ile harika bir araç. Almadan önce çok araştırma yaptım, aynı klasmandaki modelleri de epey inceledim. Doğrusu A3 mü 308 mi diye kararsızdım, ama 308 dizel otomatikğin en full özelliklerine karşın Fiyatı ile A3 de aynı özelliklere vereceğim parayı karşılaştırınca 308 çok daha cazip.üstelik servis ve parça ücretleri çok makul,sürüş keyfi harika, yakıt kullanımındaki ekonomiyi daha 2. Veya 3. Depoda fark ediyorsunuz. Sağlamlık konusunda kaza yaşayarak test etmenizi tabiki tavsiye etmem ama kesinlikle emsallerini geride bırakır. İç mekan çok kullanışlı özelliklede sunroofu diğer markalara göre çokdaha geniş,tavanın tümü cam bu nedenle arkada oturanlarda sürücü kadar o ambiyansı yaşıyor. Arka koltuk mesafesi biraz dar ama rahatsız edecek kadar değil. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hikmet kurtuldu <10.05.2016>: 308 dizel active. Araç müthiş tam otomatik olması ve ses izolasyonunun başarılı olması dikkat çekici bu araç ayarında diğer bilinen markalara 25-30 bin tl fazla ödemek akılcılık değil
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yaşar <02.10.2016>: 2015. Dış ve iç dizaynı güzel. Otomatik olduğundan biraz fazla yakıyor gibi geldi bana. Cam açma düğmeleri biraz geri konmuş, ön cam biraz dik olduğundan silecek sildikten sonra su damlaları akmaya başlıyor. Ayrıca sinyal kolu da çok az yukarıda kalmış. Yol tutuş ve performans olarak tatmin edici. Bundan iyisi can sağlığı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit <06.02.2017>: 2015. Ben de alure otomatik dizel kullanıyorum ve çok memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <20.04.2017>: 2015. 308 allure full arabam, her sey cok guzel, fakat yakit muazzam yuksek. sehir ici 10 - 10,5 lt. sehir disi 8 lt civari.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mstdl <28.04.2017>: 5 aydır kullanıyorum Classic Edition Plus arabamdan her anlamda memnunum. kalite, konfor, yol tutuş, ses izolasyonu, yakıt tüketimi değerleri mükemmele yakın. hem iç hem de dış tasarımını çok beğeniyorum. bagaj hacmi benim için önemli ve bagajı ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak genişlikte ve kullanışlı. kısacası aldığım günden şu ana kadar arabamda beğenmedim hiç bir durumla karşılaşmadım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <22.05.2017>: 2014. Merhaba. İlk aracım 207 di ve beni hiç yolda bırakmadı ve arıza vermedi.(Söylenenler ve ön yargılara rağmen)
2. aracımıda bu yüzden peugeoth olarak karar verdim. 1,6 hdi allure denon ses sistemli fulle yakın bir araç. bazı şanssızlıklar yaşadım. göze geldi aracım herhalde.
*performans çok iyi gaz pedalına dokunmanız yeterli motor tepkisini hemen veriyor.
*iç dizayn çok hoş ve sade göz yormuyor.
*süspansiyon sert ama güzel .
* virajlarda araç savurmuyor güven verici.
*ses yalıtımı sınıfına göre iyi (lastik sesi alıyor)
*yakıt mükemmel 1 depo ile yaklaşık şehir içi 750 km yol yapıyorum (sarı ışık yanmadan) agresif kullanımda
*bagaj büyük kullanışlı
*arka koltuklarda biraz sıkıntı var diz mesafesi yüzenden. (bagaja hacim verildiğinden)
yalnız bu aracı hor kullanmamanız gerekiyor. hor kullanıldığında her araçta olduğu gibi bazı sesler duymak mümkündür. aracım 95.000 km aracımda iç mekandan bir ses duymadım.
Aracınızı sadece götürdüğünüz servise dikkat etmeniz gerekiyor. arabayı tanımıyorlarsa yanlış teşhisde bulunup sizi üzüyorlar. BİR BAŞKASINA TAVSİYE EDER MİYİM . EVET.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burak <17.12.2017>: PEUGEOT 308 ACTİVE. Mükemmel mükemmel mükemmel kim yapıp piyasa sokmuşsa ellerine sağlık. Ses sistemi, izolasyon, süspansüyon, yol tutuş, gazı basdığınızda anında tepki vermesi...ve bir çok daha sayamadığım özelliklerinden dolayı kesinlikle yeni kasa aslan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ahmet <03.06.2018>: pejo 308 active benzinli otomatik 2017. 308 in başka sitelerde yakıt tüketimiyle ilgili kullanıcı yorumlarını okuyorum ve hayretler içinde kalıyorum. şehir içinde istanbulda yoğun trafikte 3 defa ölçüm yaptım. aracı fulledim 100 km yol yaptım tekrar fulledim yani en hatasız ölçüm sistemini kullandım. işte sonuçlar;1.ölçüm=11 litre 2.ölçüm=8.4 litre 3.ölçüm=10.1 litre . ama araba seri pire gibi kaçıyor. 130 hp tork 230 tavsiye eder miyim. tüketim açısından hayır diğer bütün açılardan evet.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selçuk <02.08.2018>: 308 1.6 bluehdi eat6. 308 1.6 bluehdi eat6 aracımla İstanbul eyüp ten çıkmadan önce depoyu doldurdum ve yola çıktım, ankara pusraklara geldim tekrar depoyu doldurdum. mesafe 460 km, 19.7 litre yani 20 litre yaktı. 120-125 arası hızla geldi köprü civarında biraz trafikte kaldım, gişelerden sonra ankaraya kadar hız sabitleiyci ile 120-125 arası seyrettim ve 4 saatte geldim. bagaj full dolu, klima açık, 2 yetişkin 1 çocuk, ortalama 4.3 litre yaktı. yani yakıt konusunda mükemmel... çekişi çok iyi hiçbir zaman yokuşta sollamadan çekinmezsiniz, sürüşü zevkli... daha önce peugeot a karşı ön yargılıydım peugeot a para vermem diyorum, büyük konuştum ve aldım :) ama gerçeği gördüm ki peugeot artık gerçekten güzel arabalar üretiyor. Kesinlikle tavsiye ederim, ön yargıları kırmak lazımmış. Babamda ford focus 2014 dizel var, fordun yol tutuşu kesinlikle daha iyi. hatta sınıfındaki en iyilerden biri, ama yol tutuş hariç olmak üzere, 308 yakıt ekonomisi ve çekiş gücü-tork konularında focus tan önde... ayrıca hatchbak olduğuna bakmayın bagaj konusunda sedan kadar kullanışlı ve geniş hacmi var dikdörtgen ve geniş ağızlı olması sebebi ile birçok sedandan daha çok mazleme alıyor, bagaj konusuna önem verip hatchback düşünenler varsa bu konuda sınıfının en iyilerinden...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İhsan <24.08.2018>: 2017. 9 AY ÖNCE SIFIR ALDIM....308 ACTİVE 115 BG....ÇOK MEMNUNUM ÖZELLİKLEDE SES YALITIMI YOL TUTUŞU....
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Yeni Peugeot 308 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Yeni Peugeot 308 Donanım Paketleri
Yeni Peugeot 308 İncelemesi
Yeni Peugeot 308 Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

22 yorum:

  1. Ben 2elini aldim kullanis olarak sehir ici cok guzel yalitim iyi motor sesi dizel olmasina ragmen iyi yakit tuketimi mukemmel performans iyi 92bglik bu arada. Pejoya karsi olumsuz dusuncelerim artik yok herkese kazasiz surusler..

    YanıtlaSil
  2. Araç güzel ama fiyatının 55 bin falan olması gerekirken 70 80 bin olması abartılı satış yapabileceğini sanmıyorum,o paraya adam passat yada mercedes c 180 alır..

    YanıtlaSil
  3. Ben yeni 308 i alalı 1 sene oldu 1.2 active modelini Sedef renk ,17 inç can ,navigasyon,ön ve arka park sensörleri ile 71000 TL Ye aldım .şimdi bu opsiyonları bayi fiyatı 80000 TL araç 130 hp en çok beğendiğim yönü kırmızı ışıkta arkada kalan araçlara nal toplanması, küçük direksiyon simidi çok hisli sürüş zevki çok iyi. Yakıt tüketimi 8500 km şehir içi yol yaptım 6.5 lt ,uzun yolda 4,5 , 5 lt arası .arabayı almadan toyota Corolla ,honda Civic, kia ceed, ve golf ü test ettim , golf hariç diğer marka araçlar asfalt ve motor sesi içeri alıyor.308 ve golf de bu ses yok .308 ve golf arasında kaldım ,yakıt tüketimi , bagaj hacmi sürüş keyfi ,sadelik bakımından 308 beni cezbetti pişman değilim ,kullandıklça daha bir bağımlılık yapıyor ,şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ben yeni 308 1.2 130hp otom.active pk. Alali
    5 ay oldu aractaki konfor ve kullanim rahatligindan dolayi inmek istemeyeceksiniz.donanim olarakta c segment bir araca gore bence yeterli.sadece tek sıkıntısı bozuk yollarda servisinde sebebini bulamadigi takir tukur sesler ... 70.000tl verip aracin farkli yerlerinden ses gelmesi insani ister istemez tahatsiz ediyor...

    YanıtlaSil
  5. 1.6 BlueHDI dizel otomatik 308 aldım. Aracı alalı 15 ay oldu. 32000 km yol yaptım. Araç başarılı. Küçük direksiyon çok başarılı ve keyifli. 120 bg motor gayet yeterli. 300 Nm tork gaza basıldığında hemen hissediliyor. Otomatik vites yeni bir tasarım. vites geçişleri hissedilmiyor ve çok hızlı geçiş oluyor. Olumsuz yönleri 15 000 km bakımı için gittiğimde arka torsiyon değişti, ön amortisör değişti. Ön taraftan ses gelmeye devam ediyor. Ön amortisör takozu değişecekmiş. Ses sorunu giderilemedi ancak servis ürünün arkasında olduğunu ve ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

    YanıtlaSil
  6. Classic Edition Plus, Tek sözcükle: Müthiş.

    YanıtlaSil
  7. 308 sahibym memnunum aracımdan .yalniz arabam da ufak birprobemle karşi karşiyayom (hararet güstergesi)arabayi çaliştidiğimda 10 dakikanin içerisinde güstergebastan sona geliyor kirmizi lamba ikaz veriyor .kulanicilarin basina böyle bir şey gelmişse lutfen bigilendrmisiniz tel 0546 6525536 saygilar

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar 10 subat 2017 de Peugeot 308 1.6 HDI 92 HP 230 mm access giriş paket aldım şuan 650 km de ve çok memnunum gerçekten Özellikle yakıtı süper bazıları renk da felan yazmış 17 krs şehir içi diyor lan fabrika verisi 5.4 fluencesin Ben aracı her gün kullanıyorum suan fabrika verisi s.ici 4.3 şu an bende 5.2 civarı yani 23 krs felan.Bilgilerinize.Bi şey sormak isteyen yazsın arkadaşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honda cıvıc 2016 mı 308 mi sizce

      Sil
    2. 120 bu dizel otomatik düşünüyorum ne dersiniz

      Sil
  9. Honda sedan benzin LPG li
    308 de benzin ve dizel seçeneği var ama hb ihtiyacınıza göre mantikli olan neyse ona bakın derim 2.300 km aracım ve çok memnunum ekonomik araç

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar şuan sıfır olarak 2016 active ön arka park sensörü ve geri görüş kameralı beyaz renk düşünüyorum �� ne dersiniz

    YanıtlaSil
  11. arac cok güzel, tip, malzeme kalitesi ,
    sürüs ,performans, görüş açıları ...
    ama klimanın vb. anlık kullanım gerektiren uygulamaların smeg ekrana entegre edilmesi sürüs sırasında kazalara davetiye cıkartabilir...
    not: güvenliği düsünen araclarda bu asla degistirilmiyor...mesela volvo da...

    YanıtlaSil
  12. Şikayet var sitesinde otomobil markalarının şikayet sayıları ve ve memnuniyet oranları veriliyor. Bu verilere göre memnuniyet oranı en yüksek olan marka % 76 ile Peugeot, onu % 46 ile Renault takip ediyor. Yine toplam otomobil sayılarına oranla en az şikayet alan marka da Peugeot markası.
    Şimdi bu verilere baktığımızda burada ki verilerle ülkemizde ki algılar arasında ters bir orantı var. Ülkemizde Fransız arabalarına ve özellikle de Peugeot arabalarına karşı olumsuz bir algı var. Şikayetvar sitesi ise gerçek kullanıcıların şikayetlerini ve memnuniyetlerini objektif bir şekilde ortaya koyuyor ve algıların doğru olmadığını gösteriyor.

    YanıtlaSil
  13. peugeot 308 kullanıcısıyın araç gayet mükemmmel hızlanma süper audi a3 ile yarıştım tozda bıraktı a 3 ü tavsiye ederim adamlar yapöıi 1.6 120 hp eat6

    YanıtlaSil
  14. araç gayet iyi hızlanması var bundan onceki araban qaşqai 2015 ti 120 bin tl ye almıştım ama araç performans açısından 0 klimayı açınca kalkmıyor du peugeot 308 aldım memnun um tek sıkıntısı arka amasörler biraz takırtılı çalışıyor birde kliması geç ısıtıyor ta motor ısınana kadar

    YanıtlaSil
  15. arkadaişar pende 2016 peugeot 308 var 120 hp eat6 araç sürekli patinaj çekiyor normal zeminde ne yapmamı önerirsiniz

    YanıtlaSil
  16. Peugeot 308 almayın 45000km sonra sıkıntılar başlıyor servis berbat bizdeki müşteri memnuniyeti satana kadar sonra Allah a emanet biz aldık siz almayın 2015 model benzinli Bi de dizel olsa siz düşünün kesinlikle almayın

    YanıtlaSil
  17. MERHABALAR, PEUGEOT 308 T9 2015 kullanıcısıyım.  1.6 dizel 92 hp motor. ortalama 5 lt yakit tuketimine sahibim (18 jant) araç cok seri bir arac, kalkislardaher arabayakafatutar, sollamalarda endisesiz sollatır, gidip arabanin yaninda nezaman gecem diye beklemezsiniz ayaginiz gazin sonunda kalip 😁 ayrica konfor hiç saymiyorum, uzun yol cok kullanirim, uykunuzu bastirtacak kadar konforlu araç, yol sesi 140 da sonra mir miktar aliyor rahatsiz edici degil, motor sesi dizeller arasinda en sessizi ( lique molly 4300) serisi motor yağı kullanın tavsiyem. pahalidir ama motorunu sevene tavsiyemdir. araç piyasaları ortada arkadaşlar, sahsi fikrim, 308 t9 parasina gidip clio, fluence, i20, vs B segment arac almak akıl karı degildir. 308 T9 a bunlarla emsal fiyatlara ulasirsiniz ama kiyaslamayi megane,focus, golf, leon ile yaparsiniz.. cunki onlara emsal bir aractir. kullanmayana hikaye anlatiyorum gelir. ama kullanan bu mesajima kesinlikle der. saglamlik denilince sanayiye ugramadim bakim disi, sizde ugricaginizi sanmam. saglam sorunsuz bir arac. yol tutusunagelince yilan gibi kivriliyor, harika.. ic hacmine gelince, hiçbir c segmentte gormedigim kadar genis bir iç hacim sunuyor, 420 lt bagaj ve genis iç mekan gibi. bi aractan daha ne bekleyebilirsinizki? bence pejo kendini aşmış arkdaslar 2013 den sonra... 

    YanıtlaSil