Peugeot 301 Kullanıcı Yorumları


Peugeot 301 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: %88


Akif <03.01.2014>: Dış tasarımı gerçekten çok güzel. Direksiyon ve gaz tepkileri iyi. Yol tutuşu da gayet başarılı, yüksek hızda bizzat denedim savrulma olmadı. Bence rakipleri içinde en iyisi, ikinci elde bu fiyata araç almaktan mantıklı. Ses yalıtımı orta düzeyde, yüksek hızlarda motor sesi duyuluyor sadece. Beklentilerimi karşılayan bir araç, aynı beklentide olanlar için tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Suat <12.02.2014>: Şuana kadar aracı sadece şehiriçi trafiğinde kullandım, yakıtından memnunum rodaj süresinden sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum. Performans konusunda çok iyi, rahat ve normal kullanımda güvenli. Bagaj kapağında döşeme olsa iyi olurmuş.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Taha <19.03.2014>: Aracım 1.2 Active, bir kaç aydır kullanıyorum, arabayı çok agresif kullanan biri değilim, şehiriçi tüketimim 6 litrenin biraz üzerinde. İç hacim olarak çok iyi, geniş. Memnunum aracımdan.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Y. Sarı <10.04.2014>: Alalı bir haftaya yakın olacak neredeyse, donanım olarak en boş olanı bile yeterince dolu bence, iç hacmi baya geniş, her şeyden önemlisi araç çok ekonomik.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <27.04.2014>: Aracımı iki hafta önce aldım. Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi muazzam gerçekten. Oldukça ekonomik bir araç, yakıtından çok memnunum, kullandıkça daha da düşeceğini düşünüyorum. Donanım olarak oldukça zengin, yol bilgisayarı, hız sabitleme, hız sınırlama, esp standart. Bu paraya daha iyisi yok bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Oktay <19.05.2014>: Açıkçası bu markaya karşı ön yargılıydım, çevremde de çok olumsuz yorum yapılıyordu ancak kullandıktan sonra neyin ne olduğunu gördüm. Aracın dış tasarımı gerçekten çok hoş, yakıt tüketimi konusunda oldukça ekonomik. Sağlam bir araç, bu fiyata en güzeli bu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Umut B. <11.06.2014>: Merhaba, yaklaşık 3 hafta önce dizel Allure aldım. Aracın iç hacmi ve bagajı çok geniş. Yakıt tüketimi konusunda tek kelimeyle harika. Performansı oldukça tatmin edici, hızlanması çok iyi, sürüşü çok keyifli. Kullanılan malzeme kalitesi idare eder düzeyde. Fiyatı da bence uygun, olumsuz olarak; karter koruma da standart olmalıydı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serhat <28.06.2014>: Aracım Allure paket dizel manuel vites. Oldukça geniş bir araç. Performansı çok iyi, donanım olarak da yeterli ve sağlam bir araba. Uzun yolda kullandım virajlarda savrulmuyor. Arka kısmın ve bagajın hacmi de çok iyi. Vites geçişleri başarılı, ses yalıtımı konusunda da iyi, dizel olduğu için motor sesi biraz duyuluyor sadece.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


T. Yılmaz <03.07.2014>: Aracı çoğunlukla uzun yolda kullanıyorum. Çok hızlı kullanmama rağmen tüketim 5 litrenin altında. Malzeme kalitesi ne çok iyi ne çok kötü, idare eder. Arabada esp olması iyi. Virajlarda savrulma yok. Çok hafif bir araç olduğu için yüksek hızlara çıkmamak lazım yinede. Rahat konforlu bir araç, bu sınıfta farklı araçlar da kullandım, gerçekten çok iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turgut <15.07.2014>: Araçla test sürüşü yaptım bayide. Donanım olarak zayıf. Fiyat olarak bana çok uygun gelmedi. Aracın liste fiyatıyla bayideki fiyatlar aynı değil, daha yüksek liste fiyatına aldanmayın. Performans konusunda iyi, yakıt tüketimi de başarılı ama malzeme kalitesi kötü, düğme yerleşimleri hiç pratik değil. Bence sınıfındaki rakipleri bir adım önde.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hüseyin <14.05.2015>: 301 alure sahibiyim, 1,6 dizel, Sinifinin en rahat ve konforlu arabasi bence, az yakar cok kacar, gecenlerde linea kullandim berbat otesi, sonra benim arabaya binince mersedes gibi geldi bana.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Harun <26.02.2017>: Araç sınıfının en iyisi kim ne derse desin kullandıktan sonra daha çok seveceksiniz aracı. Bu araçtan (1.6 dizel ) daha az yakan bir araç duymadım ben.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yasin bay <01.05.2017>: 2016. Arkadaşlar merhaba bende aracı almadan önce cok araştırdım iyiki böyle siteler var dedim ve ben de yorum yapma gereği duydum, araba bence sınıfına göre lineya hundai ye fiyat olarak dizel motor seçeneği icin konfor olarak performans olarak yakıt tüketimi olarak mükemmel bir araç, bi tutturmuşlar çarpışma testi yok diye peugeot 301 den önce Renault clio aracım vardı sanki onda cok mu güvenlikli onu da geçtim egea carpısma testlerine bakıyorsun koltuğu kopan arac catır catır satılıyor biraz da insanın ne istediğini bilmesi lazım cok paran varsa volvo al bence aile aracı geniş bagaj geniş az yakan cok iyi giden, ya allah aşkına 1.6 dizel bandında bu arabadan ucuzu var mı, ben de peugeot 301 allure var tavsiye ediyorum cebimde fazla para yoktu dizel en uygun bunu buldum aldım clio dan egeadan bence Bin kat daha iyi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Alper <01.06.2017>: arkadaşlar yaklaşık 6 aydır 2015 model 1.6 dizel active paket 301 kullanıcısıyım. bende sizler gibi alırken bir çok forum da dolaşıp yorumları okudum. şimdi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Öncelikle ; Segmentine göre gayet rahat bir araç, piyasadaki üst segment çoğu araca göre fazlasıyla seri bir araç asla yokuş çıkarken veya araç sollarken sizi üzmez beni seri oluşu çok etkiledi açıkçası. yakıt konusunda uzun yolda ortalama 110 km hız yaparak 4.3 lt ortalamayı tutturdum. olumlu yönleri fazla olan bir araç. olumsuz olarak da; araç kalıbına ve sedan oluşuna göre çok hafif yol tutuşu konusunda çok güven vermiyor ancak esp sistemi virajlarda çok güzel kontrol sağlıyor. yinede yüksek hızda araç güven vermiyor ve virajlara girerken tedirgin ediyor. ayrıca teyp üzerindeki tuşların ışıklandırması yok gece yol giderken sıkıntı yaratıyor. son olarak şunu söyleyebilirim aldığım için pişman değilim hafif oluşu dışında çok büyük eksisi olan bir araç değil. alacak arkadaşlara tavsiye ederim
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turgay <27.07.2017>: 3 gun once aldim 2014 model dizel active modelini.hata yaptigimi arabayi alip yola ciktiktan sonra anladim.lastiklerin sesi icerde. Kulaklik takmak lazim.her yerinden ayri bir ses geliyor.yazik gunah verdigim paraya.sitede araci cok begenen arkadaslar var.demekki daha once arabaya binmemis yada kafadan salliyor.paranizi bosa harcamayin almayin derim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali Demiryöney <01.11.2017>: Peugeot 301 1.6 allure 2016. Tam bir aile arabası. Bu fiyata bundan iyisi yok.(1965 ten buyana araç kullanıyorum) .çok memnunum.servis tende çok memnunum. Ankara ABC . Arkadaşlar çok ilgili ve servis fiyatları da uygun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erhan <06.11.2017>: Daha önce hiç pejo almadım ama 301 birin atikliği rahatlığı az yakişi herşeye değer bence alınacak bir araba
Tavsiye eder misiniz?: Evet


İbrahim <31.12.2017>: 2015. 15 gün önce aldım servise götürdüm esp lambası yanıyordu servisi çok pahalı insanları kazıklıyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Serkan <28.01.2018>: 301 Active. Herkese merhaba ben 2017 yıl sonu kampanyası dan faydalanarak araştırma yaparak en uygun fiyatı veren Ankara abc otomotiv den aracımı aldım aracım 1.6 dizel aracımı hem şehir içi hemde şehir dışı olmak ızeri 2000 km dir kullanıyorum yorumları almadan önce bir çok site den okudum araç da şikayet edilen ses yalıtımı iyleştirilmiş biraz teyp gece ışıklandırılması yapılmış donanım olarak çok iyi diyebilirim emsallerinin opsiyonel sunduğu hız sabitleme,elektırıklı ayna,4 cam otomatik,yol bilgisayarı ve hatta yedek lastik orta paket olmasına rağmen standart uzun yol da 4 kişi ve bagaj da var Kocaeli Marmaris arası 700 km yol yaptım ortalama yakıt 5 lt hızım 100 120 arası aracta motor kaput keçesi yoktu internet den 100 tl ye aldım bu arada beklentim bir focus,megane,Astra,civic,corolla değildi B sedan bir arac aldıgımın farkındayım samimi olarak soyluyorum sahibini uzecek bir araç değil ..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali Demiryöney <06.02.2018>: 301 Allure 2016. Yaşım 74. Özel şöförlükten emekliyim. 2 milyon km.nin üzerinde yol yaptım. Çok araba kullandım (amerikan alman,isveç italyan ve japon.) 301 'in eksiği yok değil, tabiiki var. Fakat bu paraya alınabilecek eniyi araba. Çok memnunum. Bütün kalbimle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Şafak er <06.04.2018>: 301 Allure 2013. peugeot ve fransız arabalarına karşı ön yargılıydım ama 301 kullanınca bu fikrim değişti önceki peugeotlardan çok farklı 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum tam bir aile arabası bagajı ve içi çok geniş şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi çok iyi ses yalıtımı beni çok rahatsız etmiyor rahatsız edici bir ses alımı yok içine.. çok şükür arıza yapmadı şimdiye kadar hiç yolda bırakmadı şuan 70binde yağını ve balatalarını değiştirdim sadece... fiyat olarak çok uygun şimdi tekrar sıfırını alacam
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emrecan <12.04.2018>: Öncelikle merhaba dostlarım. 2017 pejo 301 alure kullaniciyim.. Sizlere bu arac hakkında bilgi verecegim. Öncelikle bir aracı alirken segmentine gore ve fiyatına gore kiyaslayiniz , bu arac B segmenti sedan bir araç , emsalleri şunlar : Renault clio seymbol , Fiat Linea , Daci Sendora , Hyundai Accent blue . Simdi bu arabalar içersinde gerek genişlik gerek yakit gerek performans konusudab en iyisi pejo 301 fiyat olarak Dacia , Seymbol ve Linea ile ayni para bir çok ozelligi bu araçlardan daha iyi en bu segmentte en az yakan Seymbol sonrada pejo 301 kisacasi demek istediğim şu kiyaslama yaparken segmentine göre parasına gore yanıtına gore sağlamlığına gore kiyaslama yapin bunlarin içinde de en iyisi Pejo 301 bu araçlar icersinde kesinlikle tavsiye edecegim bir aractir..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Muammer gõnel <29.05.2018>: 2013. Bir yıldır pejo 301 kullanıyorum şehir içinde kullanımı güzel yakıtı çok çok iyi ben memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Galip <10.07.2019>: 5 aydır şirket aracı olarak kullanıyorum sınıfındaki rakiplerinin hepsini kullanmış biri olarak 301 in iç mekan , görünüş, ve konfor olarak daha iyi oldugunu söyleyebilirim. Yorumlarda yok ses alır, yok yol tutmaz güven vermez diyenler neyle kıyaslamışlar bilmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Peugeot 301 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

13 yorum:

  1. arkadaşlar yaklaşık 6 aydır 2015 model 1.6 dizel active paket 301 kullanıcısıyım. bende sizler gibi alırken bir çok forum da dolaşıp yorumları okudum. şimdi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Öncelikle ; Segmentine göre gayet rahat bir araç, piyasadaki üst segment çoğu araca göre fazlasıyla seri bir araç asla yokuş çıkarken veya araç sollarken sizi üzmez beni seri oluşu çok etkiledi açıkçası. yakıt konusunda uzun yolda ortalama 110 km hız yaparak 4.3 lt ortalamayı tutturdum. olumlu yönleri fazla olan bir araç. olumsuz olarak da; araç kalıbına ve sedan oluşuna göre çok hafif yol tutuşu konusunda çok güven vermiyor ancak esp sistemi virajlarda çok güzel kontrol sağlıyor. yinede yüksek hızda araç güven vermiyor ve virajlara girerken tedirgin ediyor. ayrıca teyp üzerindeki tuşların ışıklandırması yok gece yol giderken sıkıntı yaratıyor. son olarak şunu söyleyebilirim aldığım için pişman değilim hafif oluşu dışında çok büyük eksisi olan bir araç değil. alacak arkadaşlara tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. şu kıyaslamayı yapayım
    özellikle yakıt konusunda ;
    1- fiat albea ( zamanında en az yakan araclarından )
    2-simdi ise zamanın en az yakanı 301...hatta albea dan da ekonomik
    301 için seri, cabuk ivmeleniyor, kapı tok kapanıyor, sedan sonucta ,lastik sesi az da olsa geliyor,,,o da sorun olmamalı...ve 90 binden baslayan dizel araclar oldugunu görüp 2017 kasımda 60 binlere 301 sedan dizel almak bence en karlı, mantıklı secim olacaktır...
    kazasız belasız sürüslere herkese....

    YanıtlaSil
  3. Pazartesi Günü 301 1.6 active 2016 alacağım. Aracı hiç denemedim ama aradığım özellikler seri 1.5 üstü ve 90 beygir üstü az yakan yakışıklı bir ataç. Uzaktan gözlemleidğim aracın dışına göre içi biraz basit kalmış ama verdiğimiz fiyat bu daha güzelini almak için daha fazla para gerekli. Bence ataç ucuz seri az yakan bir araç yıllarca symboll kullandım bundan daha kötü olamaz herhalde. Uçarım şanssızlık yaşamaz sorunsuz kullanıcı olurum herkese saygılar.

    YanıtlaSil
  4. Araçın çok. Salam firenleri. Çokiyi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. 2017 allure paket kullanıyorum.donanım olarak en dolu paket.buna rağmen aynı segmente karşılaştırdığım zaman çok eksikleri var.mesala frenler ön disk arka kampana,cam kumandaları eski sistem orta konsolda,direksiyonda olması gereken kumanda düğmeleri arka kulakçıklarla yapılıyor,kaput ses yalıtım keçesi yok,bagaj kapağı keçesi yok,karter koruma yok.Yok oğlu yok.Her tarafından resmen çalmışlar.Tek olumlu yanı yakıtı oda arabanın hafif oluşundan kaynaklanıyor.Yorumları okuduğumda bu konulara değinen hiç kimseye raslamadım maşallah herkes çok memnunuz diyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum abi araba kuş serisinin yeni versiyonu malzemeden çalmışlar hep millet araba kullandığını sanıyor o parayi aslaa haketmiyor

      Sil
  6. Babamda 3 ay önce 2015 1.6 active aldı yakit konusunda iyi güzel ama motoru çok sesli çalışıyorum cam düğmelerinin yeri çok saçma olmuş gerçekten vites geçişleri felanda çok sert kaputta ve bagajda koruma keçesi koymaya bile üşenmiş fransız üretici bence bu paraya alınmaz bu araba paranıza yazık etmeyin derim

    YanıtlaSil
  7. 2017Aktif aldım servis sorunu mu cozemiyor frene basar basmak araç kayıyor bu insan sağlığı kaç defa aramama rağmen bu aracın prensibi nin böyle olduğunu söylüyorlar bukadar ucuzu insan sagligi

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar en azından yakın rakibi citroen c-elysee gibi savrulmuyor fazla hızda titremiyor yakıtı iyi görüntüsü güzel fiyatı makul temiz kullan hor kullanma sıkıntısız araç biraz motor sesi duyuluyor onada çözüm yok ALLAH kaza bela vermesin diyelim

    YanıtlaSil
  9. dizellerde artık cok yakıyor, akaryakıtlara gelen zamlarla,,,
    devir artık elektrik devri.........
    tabi araca yetecek parayı bulursak :))

    YanıtlaSil
  10. 1.6 benzinli iyi midir yakıtı falan nasıldır

    YanıtlaSil
  11. Selamünaleyküm Peugeot 301 1.6 dizel 100 HP 2018 model araç aldım yorumlara bakıyorum da araçta alakalı kötü yorum yazan arkadaşlar var bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum aracın kasası eski kasaya nazaran neredeyse yüzde seksen oranında değişmiş çok güzel duruyor 1 90 boyundayım aracın içi Muazzam geniş arka koltukta oturanlar bile çok rahatlıkla oturabiliyor yakıt konusunda resmen kokluyor araba eski kasaya nazaran biraz daha ağır buda yol tutuşunu daha da etkiliyor fren mesafesi çok iyi konforu aynı segmentteki araçlara nazaran biraz daha iyi ve çok seri araç icin kötü yorum olarak söyleyebileceğim Active paket olmasına rağmen Çelik jant yok sadece allora pakette var direksiyonunda herhangi bir fonksiyon yok motoruda klasik dizel araçlar gibi sesli çalışması Bunun dışında araca kötü yorum yazan arkadaşlar ya aracı kullanmamıştır ya da üst segment araçlarla kıyasladıklari içindir sizlere tavsiyem hiç düşünmeden alın derim

    YanıtlaSil
  12. 2017 kullanıyorum yol tutuş hiç yok 100den sonra araç sizden cikiyor

    YanıtlaSil