VW Golf Sportsvan Detayları Belli Oldu

Alman üretici Volkswagen, yeni Golf Sportsvan modelinin detaylarını ve ayrıntılı resimlerini yayınladı.


Volkswagen, ilk olarak üç motor seçeneği ile Ocak ayında duyurduğu Golf Sportsvan modelinin, detaylı resim galerisini yayınladı. Diğer motor seçenekleri de detaylanan yeni Golf Sportsvan'da, 1.2 ve 1.4 litrelik benzinli TSI motorların yanında, 1.6 ve 2.0 litrelik dizel TDI motor seçenekleri sunulacak. 85 hp güç üreten 1.2 litrelik TSI motor Sportsvan'da sadece 5 ileri manuel şanzıman ile sunulurken, 110 hp'lik versiyon, hem 6 ileri manuel hem de 7 ileri DSG şanzıman ile sunuluyor. Benzinli cephesinde yer alan diğer seçenek olan 1.4 TSI ise, 125 hp ve 150 hp güç çıkışlarıyla hem 6 ileri manuel hem de 7 ileri DSG şanzıman ile tercih edilebilecek.

Dizelde yer alan en dikkat çekici seçenek olan 1.6 TDI ise 110 hp güç üretecek. 5 ileri manuel şanzıman ve 7 ileri DSG şanzıman ile tercih edilebilecek 1.6 TDI motorlu Sportsvan'ın, Bluemotion versiyonu ise 6 ileri manuel şanzıman ile sunulacak. Sportsvan'da sunulacak en güçlü dizel ise 150 hp güç üreten 2.0 litrelik TDI olacak. Bu versiyon, 6 ileri manuel veya DSG şanzıman ile alınabilecek.





Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

1 yorum:

  1. Dizayn harika tam benim tarzım dizel 1.6 motor 130hp seçeneğide olsa harika olurdu malum 2.0 olunca turkiyede mtv ikiye katlanıyor

    YanıtlaSil