Citroen C4 Cactus Kullanıcı Yorumları



Citroen C4 Cactus Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %79 (23)   >Hayır: %21 (6)


Taner <24.09.2014>: Aracı dün bayide inceledik. Resimlerde görüldüğü gibi yüksek ve gösterişli değil, standart bir hatchback ile neredeyse aynı. Full donanımlısı 70 binin üzerinde, bu fiyatlara satmaları çok çok zor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Yüksel <26.09.2014>: Aracı bayide inceledim ve hoşuma gitti. Test aracı yoktu o yüzden kullanımı ile ilgili yorum yapamayacağım. İç hacmi ön ve arkada baya geniş ve ferah. İç mekanı oldukça teknolojik ve işlevsel. Cam tavanın perdesi yok ama bu güneş ışınlarının doğrudan içeriye gireceği manasına gelmiyor çünkü tavandaki camda özel filtre kullanılmış. Ben aracı oldukça beğendim, almayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gökhan <28.09.2014>: C4 cactus 1.6 dizel otomatik versiyonunu ülkemizde ilk test edenlerden biri benim, dizel otomatik ve farklı bir araç arayışım neticesinde denk geldim, bu sitede test sürüşü yazısını okudum, bayide inceledim, test sürüşü esnasında en memnun olduğum nokta düşük yakıt tüketimiydi, şehir içi 5.5 litre ile gezmek yakıt göstergesinin yerinden oynamaması mükemmel. Girdiği her yerde dikkat çeken bir araç, trafikte her görenin dönüp baktığı bir araba. Donanım olarak dolu olması beklentimi karşılıyor. Ufak tefek eksiği yok mu var tabi ancak olumlu yanları olumsuz yanlarından daha fazla almak isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fuat <28.09.2014>: Aracı inceleme fırsatım oldu. Arka koltuk diz mesafesi yetersiz, araba dar, koltuklar çok konforsuz, arka camların kelebek cam olması ticari araç hissi veriyor. Araç gerçekte resimdekinden daha küçük. Cam tavan için en full olanı almanız gerekiyor. Fiyatlar oldukça yüksek.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Anıl <08.10.2014>: Citroen C4 Cactus 1.6 e-HDi Shine ETG6, aracı geçen hafta aldım. Öncelikle araç çok dikkat çekici, tüm ilgileri üzerine çekiyor. Hem iç hem dış dizaynı çok farklıi yenilikçi ve tatmin edici. Performansı fazlasıyla yeterli, araç doluyken ve klima açıkken bile yokuşlarda herhangi bir zorlanma görmedim. İçi cam tavanın da etkisiyle ferah, göstergeler güzel, arka camlar kelebek, kimisi için sorun olabilir kimisi de hiç dert etmeyebilir. Ses yalıtımı tatmin ediyor. Yol tutuşunu başarılı buldum. Koltukları standart modellere göre değişik, kanepe gibi.. Malzeme kalitesi iyi bence. Araç oldukça hafif, bu durum hem performansa olumlu yansımış hem de yakıt tüketimine, aracın en iyi yanı da ekonomik olması. Uzun yolda 3 litre civarı yakıyor. Bence alınabilecek bir araba, memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ufuk <08.10.2014>: Citroen C4 Cactus 1.6 e-HDi Shine ETG6, bu araç ile test sürüşü yaptım. Araç dolu olmasına rağmen dik rampalarda zorlanmadı. Tasarımıyla gerçekten farklı bir araç, kapılardaki air bump'lar güzel olmuş, yakıt olarak da ekonomik bir araç. Fiyat biraz yüksek ama düşeceğini düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Korciano <11.05.2015>: Aracı test etmiştim. Araç sadelik ve ekonomiklik üzerine tasarlanmış, ancak müşteriye fiyat olarak yansıtılmamış kusura bakmasınlar ama o fiyata bu arabadan iki tane verirlerse o zaman düşünürüm..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Cevat <09.06.2015>: Aracı bayide inceledim. Test sürüşüne çıktım. Kesinlikle parasının aracı değil. Ciddi yalıtım eksikliği var. Kalite olarak düşük. Donanımlısı ise 75 bin TL. Bu fiyatlar ile işi çok zor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat <20.11.2015>: Ben full donanımlı dizel modelinden aldım araçtan çok memnunum yakıtı çok düşük tamamen ilgi odağı ses yalıtımı iyi iç konfor duzeyı bence guzel .. Tavsiye ederım
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Özgür <14.01.2016>: Citroen C4 Cactüs 2015. Aracı satın alıp kullanmak bi kenara sadece gittim gördüm yolda gördüm vs. diyerek yoruma başlayıp araç hakkında olumsuz koca sayfa yazı yazabilen yurdum insanlarına aldırış etmeyip sadece kullanıcı yorumlarını incelemem ve aracın istediğim özellikleri karşılıyor olmasının etkisi ile satın alıp üç aydır kullanıpta pişmanlık duymadım ve iyiki almışım seni...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Gökhan <04.03.2016>: Araba almak güzel bişeydir birde ne alacağımızdan emin olursak 2016 cactusüm var 1 ayda 3 bin km bindim göresli çok yüksek bir araç 2. si performansı yüksek vites geçişleri manevra kabiliyeti güzel. suv görünümlü bir otomobil güya hız fabrika çıkışı 182 km de sabitlenmiştir yazıyor. ama 210 km yi güzel bir otobanda yapabiliyor. 1 depoyla 1.000 km bindiğimde kalan yakıt 120 km yazıyordu uzun yolda tabi ama şehir içi tam bir kemirgen performans istiyorsak kesenin ağzını açmalıyız. Allah herkese nasip etsin. öyle konsolda ne işe yaradığını dahi bilmediğimiz saçmasapan tuşlar yok. en güzeli bu...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nihat kutlu <17.05.2016>: 2015. Her şeyiyle mükemmel, güçlü, rahat, az yakıtlı, göreni döndürüp baktıktan bir araç. Süper
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa baybars büyükdeğirmenci <18.06.2016>: 2015. Aracım su anda 40000 klm, su ana kadar en ufak sorun yok (herseyi elektronik göstersin diyenler için tatmin edici olmayabilir ) fakat 1 - 2 eksik dısında, kontrol tablosu ve göstergelerine hayranım arac cok basit ve kullanışlı düsünülmüş, 2 kişiyiz zaten arka cam acılması gereksiz. arkada oturup camı acanlarda çok memnun cünki direk rüzgar vurmuyor. bu aracı sadece yol tutuşu ve sürüş keyfi için bile değişmem. yakıt zaten eşsiz ş.dışı 3.75 şehir içi 4.5 lt/100 tabi dikkatli kullanılırsa. şimdi arabadan memnun olmadığım konusuna gelelim tlf dan sesle arama yapılamıyor bence yol güvenliği için çok gerekli, direksiyondan arama var ama o da yetersiz ve ses yalıtımı bence daha iyi olabilirdi. benim aracıma mahsus olduğunu tahmin ettiğim 130 klm ve rüzgar açısına göre içeri kaval sesi gibi ses giriyor. sesi kayıt ettim bu ara servise sunacağım. açıkçası yakıt ekonomisi, yol tutuşu ve sürüş konforu arayanlar memnun olacaktır.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Musa <04.07.2016>: 2016. İki aydır kullanıyorum. 4500 KM yol yaptım. Yol tutuşu yakıtı sürüş keyfi mükemmel. Uzun yolda hiç yormuyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <11.07.2016>: Selamun aleykum, bayramda kiraladim sifir kilometre ilk ben kullanicisi oldum arac 1.6 dizel otomatik, klimaa acik rampada 140 korkudan gaza basamadim cunku durmuyor muhtesem gidisi var, yakiti 1200 kilometrede 250 tl yakti 130-150 hizla gittim, araci almak isterseniz araci anlatabilirim muhtesem arac.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kadir Erdogan <12.08.2016>: 2015. Ben arabayı kullanırken çok keyif alıyorum benim için tek handikabı arka camların kelebek açılması , bir de benim beceriksizliğim olarak nitelendiricem dik ramparda 2 .vitesten 1.vitese düştüğü zaman araba nerdeyse duruyor gibi ve çok silkeliyor bence araca bir kaç özellik daha ekleselerdi değeri en az fiyatından % 30 daha fazla olurdu kısaca ben mutluyum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Samet küçüker <12.11.2016>: 10 gün aracı kullandım 2000 km yol yaptım 340 tl mazot yaktım genelde hoşuma gitti fakat 1.6 otomatik olan araç vites geçişlerini Çok hissettiriyor. ön far aydınlatma gece yetersiz kalabiliyor, fiyat olarak da fazla gibi geliyor, panoramik Tavan iyi içeri sıcaklık vermiyor ferah bir araç o kadar yol yaptım hiç yormadı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çetin <16.11.2016>: C4 Cactus 2016. Merhabalar 11. ayın 15 inde 2016 da aldım, yorumları okuyorum memnun olanda çok olmayanda çok bende arada kaldım daha araca binemedim inş memnun kalırım bende anlamadım hadi hayırlısı.
Tavsiye eder misiniz?: -


Ahmet <14.12.2016>: Ben 2016 cactus shine dizel kullanıyorum çok memnunum. Kötü olan yorumlara bakıyorum da bence kullanmadan yorum yapıyorlar BENCE. Nissan, Peugeot, hyundai vb. Araçların çok boşlarının fiyatlarınıda görüyoruz ki bu araba full shine model ve fiyatı onlara göre güzel. Yeni araba alan kişilerde bu araç iyi degil denileceğine hayırlı olsun denmesi daha iyi olur niye insanların heveslerini kırıyorsunuz BAZILARI İÇİN. Araba tok , gösterişli, kullanışlı, spor araba olarakta güzel tam bir genç arabası. sürerken bile zevk alıyorum. Yaptığım yoruma karşılık cevap verenlere de aldırış etmicem. Araba GÜZEL
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aysu <09.01.2017>: C4 cactüs dizel 2016. Ben aracı 2 ay önce aldım cactüsü, daha öncesi micra 2011 araç vardı sattım vites geçişleri çok hoşuma gitmedi micra daha iyiydi fakat uzun yolda çok rahat ve çok az yakması beni cezbetti kalıplı, değişik tarz, bir araç genel olarak tavsiye ederim almayı düşünenlere ha bu arada şuan iyide prim yaptı demesi benden;)))
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Hüseyin <18.03.2017>: 2015. ben cıtroen cactüsü 1.19.2016 yılında shıne fuul modelini aldım aracın yakıtı mükemmel, vites geçişlerinde hiç bir sıkıntı yok, ses yalıtımı ve konforu gayet iyi, yol tutuşu ve sürüşü keyif veriyor almak isteyenlere tavsiye ederim, araçımdan cok memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erdem <26.03.2017>: 2016. 1.6 Shine full paket olarak aracı yeni aldım. Öncesinde 2013 model C3 kullanıyordum. Vites geçişlerinde bir rahatsızlık yaşamadım. Ön panel oldukça hoşuma gitti. Henüz hız denemem olmadı ancak 120 KM gibi bir hızda çok fazla ses almadım. Görünüşü hoşuma gidiyor. Arka ve ön koltuklar oldukça rahat. Alacaklara tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Onur <10.05.2017>: 2015. Merhaba, 1.2 benzinli versiyonu kullanıyorum. 5 bin km de 2.el aldım. 2 aydır kullanıyorum. 62.000 Tl ye sıfır diyebileceğim bu cactus ile ilgili tek kelime ile şunu söyleyebilirim. 95.000 tl renault megane a ği bu günlerde cactus bir porche dur, ferraridir:) Toyota rav 4-renault scenic-nissan juke gibi yakın sınıf araçlar kullanmış biri olarak cactus ün sürüş keyfini, konforunu, iç ve dış donanımlarına test ettiğimde bu araçları cactus ün bırakın karşılaştırmayı yanyana bile koymam. Cactus 1.2 motoru bu bahsettiğiniz araçların 1.5 motorlarından daha güçlü. 4*2 olması yokuş kalkış desteğinin gram oynamaması ve uzun yoldaki mükemmel konforu ile bu araç fiyatının çok ama çok üstünde. Kusura bakmayın ama bir wolsvagen golf e sırf sürati için 100 bin tl veren arkadaşlar arka koltukta oturan arkadaşının''koltuğunu biraz öne alsana'' uyarılarını duydukça ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Cactus bir tarz ve sürüş keyfidir. Bunu dışardan bakarak yorum yapan arkadaşlar için özellikle ifade ediyorum. Yaşamayan bilemez cactusü. Şidetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Taner kök <08.06.2017>: Cactüs 1.2 shine. 1.5 yıldır kullanıyorum kullandıkçada keyif aldığım bir araç satmayı hiç aklımdan bile geçirmiyorum arka camlar kelebek diye yorumlar var çocuklu bir aile için mükemmel bir tasarım araç içi çok ferah cam tavan süper bir ferahlık aşırı ve şiddetli tavsiyem evet yakıtı söylemiyorum bile bir tek aydinlatma sıkıntıydi yeni led ampüllerle destekleyince süper oldu 300 tl gibi küçuķ bir masrafla çözüldü ledler zenondan çok daha iyi..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Tolga <15.10.2017>: Bendeki araç siyah renk ve ait bump larda siyah renk çok güzel duruyor. Artıları ve eksileri arasında gidip geliyorum ama artıları çok hoşuma giderken eksileri de bi o kadar canımı sıkıyor.
ARTILARI
1. Yakıt tüketimi. şehir içi yaklaşık 10.000 km lık bilgisayar verisi 5.2 lt ve aracı çok agresif kullanmama rağmen
2. Dizayn. Çift renklileri bana çirkin gelirken siyah kaportaya siyah air bumpla çok yakışıklı duruyor
3. Seri. 92 hp lık motoruna rağmen 1050 kg lık ağırlığıyla atak bi araba
4. Yüksek. Önceki aracım leon fr da yere sürtmeler olurken bunda 20.000 km oldu daha bir kere yere sürtmedi
4. Yol tutuşu. Yüksek bi araç olmasına rağmen yol tutuşu güzel
EKSİLERİ
1. Otomatik vitesi. Sarsması çok az ama özellile yokuşlarda kafa karışıklığı çok oluyor manüel modu da yok
2. Camları. Arka camlar açılmıyor ön camlar tam otomatik değil ve canımı çok sıkıyor cam tavanın perdesi yok yazın fırın gibi oluyor
3. Araç anahtarı. En azından anahtarla aracın camlarını dışarıdan açıp kapatabilsek sıcak yaz günlerinde büyük rahatlık olurdu. Fırın gibi araca binip camları açana kadar veya motoru kapatıp camları kapatana kadar aracın içinde beklediğimiz için ter içinde kalıyorum ve klima sürekli çalıştığı için yakıt tüketimi çok artıyor
Citroenin mühendisleri bunları nasıl görememişler acaba
Tavsiye konusuna gelirse yazları serin geçen bir yerde yaşıyorsanız tavsiye ederim
Ama yazları sıcak gelen bir yerdeyseniz tavsiye etmem ben bu yaz İstanbul da araca özellikle inip binmelerde çok sıkıntı çektim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


ÖZLEM <21.10.2017>: CACTUS 1,6 DİZEL. 5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle mükemmel bir araç hem gösterişli hem yüksek ayrıca araç çok ferah cam tavana çocuklarım bayılıyor, oldukça büyük bir araba bagaj hacmi de iyi. Yakıt tüketimi çok az uzun yolda ise çok rahat arka camların kelebek olması çocukların güvenliği açısından çok iyi. Fiyatı da full donanımlı bir araba için oldukça uygundu.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selda özer <16.01.2018>: 2017 shine dizel otomatik. Uzun araştırmalarım sonucunda herkesin alma dediği cactüsü aldım, ve insanların yorumunu kedinin ulaşamadığı ciğere mındar demesine benzettim. benzer sorularımı belki 10 kez sormama karşı yılmayıp, sabırla beni dinleyen, sorularıma cevap veren naif, sakin, anlayışlı satış danışmanı NURDAN hanıma çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. Arabayı kullanmayan lütfen yorum yapmasın. zevk meselesi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ONUR <15.02.2018>: cactus 1.6 e-hdi shine. 2015 model kırmızı cactus aracımdan oldukça memnunun.. arkadaşlar arabayı alacaklar için lütfen negatigf yorumlara aldanmayın arabayı test bile etmemiş bırakın içine bile binmemiş insanlar yorum yazıp insanların kafasını karıştırıyolar. Araç hiç yakmıyo desem yeridir. Birkere benzinciye girmeyi unutturan bir araç.. performans olarak otobanda 170-180 gidebiliyorum. hiçbir sıkıntısı yok.. vites geçişlerine takılmayın bence çünkü aracı kullandığınızda 1-2 gün içerisinde siz araca, araçta size alışıyor. Hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. görsel olarak ben zaten çok beğeniyorum. Bende kırmızı rengi var ve görselde çok hoşuma gidiyor. Bir kere herkesden farklısınız daha ne olsun.. :) gidipte boş clio, fiesta, polo, mini,.. vb araçlar alacağınıza aynı fiyatta ağzına kadar dolu shine modelini alabiliyorsunuz. Kısacası: özellik, doluluk, performans, yakıt tüketimi, görsellik düşünüldüğünde çok başarılı bir araçtır. Kesinlikle tavsiye ediyorum. ;)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kaan <23.02.2018>: Dizel shine 2017. Araç mükemmele yakın , kasım ayında aldım , eğer aracı seri kullanıyorsanız ona göre kendini ayarlıyor , seri kullanmıyorsanız eğer kalkışta yığılma yapıyor , 3 ayda durumu çözdüm alıştım ve artık yığılma yapmıyor , aracın ön ve arka koltuk oturum ve diz mesafeleri çok rahat , kendi dengi hiçbir araba bu kadar rahat edemezsiniz ancak arkaya 3 büyük insan koymaya kalktığınızda sorun kesinlikle . Bagaj biraz küçük ana yeterli eğer bavullarınız bağaj ölçülerine uygun olursa çok rahat edersiniz , dizel tüketimi mükemmel , üst cam kesinlikle ısı geçirmiyor .
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Seferoğlu Suphi <27.10.2021>: Cactus 1,6 Dizel Otomatik. Otomatik şanzumanı çok başarısız. Şimdiye kadar en az 15 farklı otomatik araç kullandım en kötü şanzuman buydu. Vites geçişleri çok hissettiriyor aracın performansını çok kötü etkiliyor. Otomatiğini hiç tavsiye etmiyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır



Siz de Citroen C4 Cactus kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Citroen C4 Cactus İncelemesi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

17 yorum:

  1. Yakıt tüketimi çok çok az konfor bakımından 10 üzerinden10 donanım da mükemmel tek kötü yanı var oda cok önemli degil arka camlar kelebek olmasaydı daha iyi olurdu

    YanıtlaSil
  2. aracın 1.2 benzinli modelini kullanıyorum. 4 ay oldu yakıt ve performans konusunda çok memnunum. türkiye olarak artık fiat reno kafasından çıkmamız lazım. markaya endexli millet olduk.

    YanıtlaSil
  3. 2015 model, 1.2 benzinli, otomatik, sarı renkli feel modelini kullanıyorum. Düşük yakıt tüketimi, uygun performanslı, yüksek ve dikkat çeken bir araç olması gibi nedenlerle Cactus'ümden çok memnunum.

    YanıtlaSil
  4. HASAN DEĞIRMENCI26 Aralık 2016 10:42

    Aracı bugün test ettim fakat daha almadım alan arkadaşlar olumsuz birşey söylememekte haklılar. Aracın olumlu ve olumsuz yönleri var aracın tavanında tente yok ve güneş ışığı rahatsız eder mi diye düşünüyordum güneşli havada test ettim tavandan güneşe rahatlıkla bakılabiliyor yani güneş sıkıntı oluşturmuyor, özel bir camdan yapılmış ve güneş ışınlarını içeriye almıyor. Umarım yaz günlerinde İzmir gibi sıcak bir şehirde sıkıntı yaşamam aldığımda , içine baktığımızda rakiplerinin bir tık altında olduğunu söyleyebilirim fakat bu klasmanda ki bi SUV için gayet iyi , koltukları oldukça rahat ve geniş , bir diğer sıkıntısı vitesin tuşlu olması ve çocuklarınızın meraklanmamasını sağlayın çünkü sehir halindeyken herhangi bir yaramazın dokunuşu istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Dışardan araç benim fikrim koyu renkler daha şık duruyor , retro bir tasarımı var ve benide çeken bu , ne zaman görsem incelemek istiyorum , araca her baktığımda yeni birşeyler keşfedecekmiş gibiyim , sonuç olarak aracı çok beğendim. Aracın 2.el piyasası çok iyi ve alıcam. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Dizel Otomatik olanda ayağınızı frenden çektiğinizde; hafif rampada iken ileri viteste geriye, hafif yokuşta iken geri viteste ileriye kaçırma yapan araca rastlayan var mıdır?

    YanıtlaSil
  6. Seyfettin karademir22 Şubat 2017 19:18

    Almayi dusunuyorum. insaallah nasip olur.

    YanıtlaSil
  7. Panoramik Cam Tavan açılıyormu

    YanıtlaSil
  8. dizelin vergisi daha fazla dizelmi benzinlimi önerirsiniz araç sahipleri yorum yapsın lütfen

    YanıtlaSil
  9. Ticari taksi isletmecisiyim cactus dusunuyorum sadece bagaj hacmini merak ediyorum yapilan yorumlarda bilgi verebilen kimse varmi acab aarkadaslar

    YanıtlaSil
  10. Arabayı 2016 Da Aldık 1.6 Dizel ETG6 Ileri Bir Şanzımanı Var Arabada Sıkıntı Motor Ve Sanzıman Uyumsuz Geçisleri Hisetiriyor Fakat Teknolojik Bakımdan Oldukca Dolu Cam Tavan Park Yardım Hersey Mevcut Ve Oldukca Az Yakıyor Denizli Akyaka Arasi 150 Km De 40 Liralik Bi Yakitla Gittik Ve Oldukca Keyifli Bir Araba C Segment Bir Araba Segmentini Goze Alirsak Fiyati Biraz Fazla Oldugu Soylenebilir Ama Araba Hakkediyor Motor Ve Sanzimani Halledersek Hersey Normal Bu Araba Icin Koltuklar Oldukca Rahat Ev Tipi Bagaja Gelirsek 358 Litre Bir Aile Arabasi Degil Uzun Yollarda Sıkıntı Cekebilirsiniz Benim Gozumde 2 Yetiskin Ve Maksimum 2 Cocugun Seyhat Edebilecegi Bir Araba

    YanıtlaSil
  11. Cactus'ü üstün özellikleri yanı sıra en çok yakıtının az olmasından dolayı tercih ettim.2016 model 25 bin km de 75000 TL te aldım.Yıllık yol ve akar
    Yakıt hesaplamamda diğer araçlarla arada 5 bin TL tasarruf sağlıyorum.Daha ne olsun.Memnunuz.Shine paket Tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Benzinli modeli ne kadar yakar 100 km de yardiyar olursanız sevinirim birde çekişi nasıl 1.2 motor var aracta çünkü

    YanıtlaSil