Yeni Hyundai i20 Kullanıcı Yorumları



2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 Hyundai i20 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri (Üretim Yılı: 2014 / Devam Ediyor)

Tavsiye Oranı: >Evet: %75 (37)  >Hayır: %25 (12)


Semih <30.11.2014>: 1.2 Style model ile test sürüşüne çıktım. Yokuşlarda gayet iyi, şehiriçi kullanım için ideal bir araç. Elite paket için anlaştık bayiyle.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


T. Mert <03.12.2014>: Style modelini satın aldım almadan önce test ettim, C sınıfı araç konforunda, hızlanması oldukça iyi, harika bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Çevlik <04.12.2014>: Ben de aracı test ettim bayide. Hızlanması gerçekten iyi, oldukça seri. Yokuşlarda da başarılı, kesinlikle hız kesilmesi gibi bir durum olmadı. Ses yalıtımı da aynı şekilde başarılı olmuş. Sürüşü çok iyi. Arka diz mesafesi yeterli hatta sınıfının en iyisi diyebilirim. Bence tam bir fiyat/performans aracı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bülent <06.12.2014>: Yeni Hyundai i20 kullanıcısıyım, aracımı yaklaşık bir buçuk hafta önce aldım. Ses izolasyonu başarılı, hızlanması ve çekişi iyi, kullanımı zevkli, içi oldukça ferah, araçtan memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


M. Sarı <07.12.2014>: İki hafta önce i20 Style aldım. Araçtan oldukça memnunum herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Fatih <09.12.2014>: 1.2 Style i20 aracımı sunroof opsiyonuyla beraber iki gün önce aldım. Diğer arkadaşların da söylediği gibi ses yalıtımı gerçekten harika. Sürüşü oldukça iyi, malzeme kalitesi gayet tatminkar, üst sınıf model havası veriyor. Alınabilecek bir araba.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Cem <09.12.2014>: Herkese merhaba, Hyundai i20 Style aracımı 3 hafta önce aldım. Tasarımı çok güzel, yol tutuşu çok iyi. Gerçekten markanın yüz akı olabilecek bir model.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <10.12.2014>: 1.2 style donanım + sunroof. Aracımı bugün itibariyle almış bulunuyorum. İçi ve dışıyla harika, donanımları çok iyi, motor sessiz, performansı düşük hacimli motora rağmen gayet iyi. Bu fiyata bundan iyisi kesinlikle yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Onur <12.12.2014>: Yeni Hyundai i20 kullananlar, ben de aranıza katıldım :) Araç sessiz, yol tutuş 10 numara, içi geniş ferah. Henüz araç yeni olmasına rağmen şehiriçinde yaklaşık 7 litre tüketimi var. Araç tek kelimeyle muhteşem.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mahmut <13.12.2014>: Yeni i20 1.4 Elite otomatik ile test sürüşü yapma imkanı buldum. Aracın tasarımı ve fiyatı oldukça cezbedici lakin otomatiğin 4 ileri vites olması yakışmamış bu araca. Bu durum yakıt tüketimini doğal olarak olumsuz yansımış, fabrika verilerine aldanmamak gerek. Almadan önce muhakkak test sürüşü yapın.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat S. <14.12.2014>: Birkaç gün önce Yeni i20 1.4 CRDi test ettim, test aracı style donanım paketiydi. Malzeme kalitesini beğendim. Bagaj hacmi muazzam, arka diz mesafesi ve sunduğu genişlik ile sınıf lideri konumunda. Ses yalıtımı da önceki kasaya göre gayet iyi. Motor da oldukça sessiz. Yol tutuşu da başarılı düzeyde.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Batuhan <09.03.2015>: 1.2 i20 Elite Blue Pan. Merhaba ben aracı 1 ay önce aldım. Gayet konforlu bir araç. Yol tutuşu çok iyi. Araba 'C' segmenti konforunu sunan bir araçtır. Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yunus <01.10.2015>: Hyundai i20 2015. Araci 21 mayista aldım, gerçekten harika 1 arac yapmışlar yol tutuşu ve segtmentine gore konforu cok iyi uzun yolda 140-160 km hız aralığında 6.8 litre benzin yaktı.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Reis <13.06.2016>: S.a arkadaşlar aracı ocak 2016 da aldım, otomatik sürüşü fena değil fakat aracın yokuşta performansı çok kötü ve 4 vites olması da hiç olmamış, yakıt en küçük rampada ikiye katlıyor, sivas servis te berbat araçların beyaz renkleri leke kapıyor ve çıkmıyor da araçla ilgili bir arıza sormak için gittim umurlarında değil bu kadar sorumsuz bir serviste görmedim görüntüye aldanıp almayın, ayrıca o rampada araç iyi diyenler de yalan söylüyor çünki rampada kötü ve araç 110 u geçince bağırmaya başlıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Gürcan <14.08.2016>: 15.06.2016 sıfır i 20 aldım yukarıda reis in yazdıgı olumsuzluklar az bile hayatımın hatasını yaptıgımı sonra anladım anormal benzin yakıyor ve yokuşta bisiklet geçiyor otomatik benzinli alırmısınız bir daha deseler bedava almam, iyi diyenler yalan söylüyorlar.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


İlhan <14.09.2016>: 1.2 jump kullaniyorun 4 aydir 2016 model. Yakıt değerlerinden cok memnunum. S.dişi 4.6, s.içi 5.4 (samsun) gibi değerler... Tasarım ve donanim bu sinifa gore çok iyi. Yokuslarda biraz yetersiz ama ciddi boyutta değil. Önceden de b siniri araç kullaniyordum bu iç hacim acisindan çok daha geniş. Fiyat donanim vs.. Düşününce kesinlikle
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ağacan <30.10.2016>: Hyundai i20 1.4 Style otamatik 2016. Yokuşta bisiklet bile geciyo diyen arkadaş ya hiç bisiklet sürmedin yada yokuş çıkmadın bu araba uçak deyil on numara araba yokuşlarda hiçte zorlanmıyor birde Ankaranın Dikmen gibi bir yerinde on numara konfor on numara araç
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yunus <26.11.2016>: Yeni Hyundai i20 Style otamatik. Sayın arkadaşlar araç rampada çekmiyor diyorsunuz, peki rampada gazı kökleyip roketliyor musunuz? Bi deneyin sonra yorum yapın.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Eren <06.12.2016>: i20 1.2 style 2016 model aracımı yeni aldım 7 litreden aşağı yakmıyor. Motor daha açılmadı benzinin 5 tl yi geçtiği bir ortamda bu şekilde yakarsa lpg şart olacak. Araç fiyatına göre konforlu yokuşlarda sıkıntı yaşamadım. Daha önce 1.6 aracım vardı onunla kıyas yaparsam tabi sıkıntı kalır ama alırken zaten beklentim düşüktü buna göre aldım. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kenan <06.12.2016>: İ20 1.2 stile 2016. Az yakıyo diye yorum atan ***lar kaçla gidiyosunuz, size güvenip aldık, yakmıyo yutuyo 80- 100 le gidersen belki 38kr ama üstüne çıkarsanız 50krş... tek iyi yünü tasarım.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır

 1. Sayfa  2. Sayfa
 3. Sayfa     


Siz de Yeni Hyundai i20 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

44 yorum:

  1. Hyundai son zamanlarda alman araclarini taklit ediyor. Ama araclarinda kalite yok yinede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi bitmedi şu alman hayranlığınız, adamlar teneke satıyor hala alman da alman..

      Sil
  2. Mercedes cla ya teneke diyen adam kördür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alman derken hyundai mercedesi mi taklit ediyor :) Alman derken vw kastediliyor ve son zamanlarda vw teneke satıyor.

      Sil
  3. Alman milleti her alanda çalışan, disiplinli bir millet. Bu insanlar iğneden ipliğe her şeyi en iyi şekilde yapıyorlar. Ben Mercedes , BMW, Audi ,Volkswagen gibi iyi araba görmedim. Keşke biz de antin kuntin gereksiz işlerle uğraşmayıpta Almanlar gibi dünya çapında satılan , kalitesi tartışılmayan , arabalar yapsak. Bu da bana göre zor görünüyor. Zaten böyle araçlar yapamayan , bilimde, teknolojide geri kalanlarda Alman arabalarını beğenmezler. Biz ilk önce bu arabalara rakip
    arabalar çıkaralımda daha sonra bu arabaları eleştirme hakkını kendimizde bulalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madem araba üretmeden eleştiri hakkımız yok o zaman hyundai de eleştirmeyeceksiniz.

      Sil
  4. Birincisi şu; alman derken bütün markaları kapsar, ikincisi volkswagen in teneke sattığı falan yok eğer teneke satsaydı bu satış rakamlarına ulaşamazdı ve satış sayılarıda sarsılmaz derecede yüksek üçüncüsü ise Hyundai de eleştiren yok ben bütün çalışkan milletlerden imreniyorum hyundainin yapımcısı güney korelilerde bunlardan bir tanesi.

    YanıtlaSil
  5. i20 yaklaşık 5 aydır kullanıyorum izmir antalyaya gittim.Hiçbir sorun yaşamadım.1000 km yaptım 180 lirayla km 18 kuruş yaktı.5 yıl garanti veriyorlar zaten araca.Alacaksanız dizel 1.4 kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Hyundai almayı düşünüyorum i20 1.2 jup yorumlarinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. almayı düşündüğünüz arabayı kullanıyorum 4 aydır. gayet memnunum. Yüksek performans düşünüyorsanız araç sizi memnun etmeye bilir. ancak benim gibi sakin bir kullanıcı iseniz sizi gayet memnun edecektir. ben samsun ş.içi (biraz karmaya yakın sayılır) 5.2 ve 5.7 arası ş.dışı (iniş çıkışlı virajlı bir yolda) 4.6 lt yaktım. DİK yokuşlarda çok güçlü değil ama sonuçta 1.2 araç. devirli girildiğinde ciddi bir sıkıntı yaratmıyor. Ses yalıtımı çok iyi, bazen çalıştığını unutup kontak çeviriyorm. İç hacim ve bagaj c sınıfı gibi. B segmentindeki diğer araçlarla kıyaslandığında çok iyi. Jumpın sade tasarımı ve konsol dizaynı sadelikten hoşlanıyorsanız sizi memnun eder. ben 1.4 otomatikte düşünmüştüm ama yakıt değerleri çok kötü onun. bundan önce 1. 6 araç kullanıyordum 1.2 ye gçerken tereddüt ettim ama neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Klima çok iyi aracı düşürmüyor. fiyatına göre hayli donanımlı aksiyon sahnelerindeki gibi bir test sürüşünden sonra aldım. ESP, HAC vs... tüm özellikleri bizzat test ettim. zor kazanıp tasarruflu harcayan insanlar için bence gayet iyi... tavsiye ederim. (Bu arada alırsan antene sahip çıkın benimkini eskisi ile biri değiştirmiş.)

      Sil
  8. almayı düşündüğünüz aracı kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  9. HUNDAİ 20 1.4 BENZİN OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. KULLANANLAR YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asagida yorum yaptim uzun bi yorum oku kardesim bence...

      Sil
  10. İ20 1.4 dizel elit almayı düşünüyorum kullananlar yorum ve tavsiye bulunabilir mi

    YanıtlaSil
  11. İnanılmaz benzin yakıyor yokuş çıkmıyor Hundai hayal kırıklığı aldığıma pişmanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok yakıyor diyorum ama yatmaz diyorlar

      Sil
  12. bir wolswagen kullanıcısı olarak passat dışında bütün arabalarının tam ***. O nasıl bi dizel motor sesi, hyundai güzel sessiz oda kağıt gibi gardaşım ha sunu da soyleyım bizim milletimizin aklına yerleşmiş wolsvagen abi bi markaya bu kadar pirim vermeyin kalite dersen audi mercedes bmw paran varsa bu yoksa özellik hangisinde ona yönel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sallamışsınız resmen. dizel golf 7 manuel kullanıcısıyım ve önceki arabamda benzinli polo idi. poloya 7 yıl bindim, bir kere bile arıza vermedi (tüm bakımlarını servise yaptırdım). golf dizeldeki yalıtım aynı segmentteki hiç bir arabada yok. ha paran varsa bmw ya da mercedes.. audi lere o para değmez.

      Sil
  13. İ20 stil sıfır aldım almadan önce yorumlara baktım yakıt iyi diyen mallara gvendim şimdi sövüyorum. Eğer 1.6 ve östü araç kulandıysanız hayal kırıklığına uğrarsınız tatmin edici değil.

    YanıtlaSil
  14. deniz atasever i20 2015 aracı sıfır aldım bu kış paslanma meydana geldi 50 kere aradım yardımcı olmadılar dış etkenler diyip basından savdılar numaram 05067282751 inanmayan gelsin baksın görsün arac isteyene watsapptan atabilirim sakın almayın arkadaşlar yemin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10 yıl paslanmazlık garantisi vermişler nasıl olurda pas tutar bu araç aklım almıyor?

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. bizimki niye paslanmıyo 3 yıldır

      Sil
  15. Dizel style pan aldim cok memnunum ve bu siniftaki en sessiz aracin bu okdugunubda idda ediyorum...

    YanıtlaSil
  16. Aralık 19 da aldım 1.2 manuel styl pan nikelaj paket gayet memnunum perforsmanslı kullanırsanız yakıyor fakat normal kullanımda dizele 15 bin tl fark verip almadıgım icin her seferinde kendimle gurur duyuyorum

    YanıtlaSil
  17. i20 otomatik 1.4 elit 2016 sunrof ve geri görüş kameralı aldm manueli bilmem ama i20 otomatik şehir içinde ortalama 45 kurus yakıyor km de. Tüp için hyundai 4000 tl dedi. Kullanması bence zevkli 1.4 modeli gidişi beni tatmin etti güzel bence. Sunrof olayını güzel yapmışlar elit modeli alın jump falan almayın en kötü style alın, aradaki farka değer elit, ben ötvsiz aldım babama. Bana elit farkı o yüzden pek yüksek gelmedi. İyiki eliti secmişim. Gaz fren ve direksiyon dengesi ideal, özellikle yeni araba kullanacaklar için iyi. 4 oto vites değilde keske 6 olsa yada en kötü 5 vites olsaydı :) 4-5 kişi çok rahat biner gezer ama 6 kişi için ideal araba değil. Genel anlamda 10 üzerinden 8 veririm ve şu anda severek biniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %98 rapora 1.2 motor 140 bygr elit 2017 model en full u 67 Bn tl ötv ile 45 Bn tl ye geldi sizce nasil

      Sil
    2. %98 rapora 1.2 motor 140 bygr elit 2017 model en full u 67 Bn tl ötv ile 45 Bn tl ye geldi sizce nasil

      Sil
  18. Otoban da 1.4 otomatik hafif rampa da dip gaz 100 ü geçemedi. Öyle kaldı araba

    YanıtlaSil
  19. Hunday i20 almak ostiyorum ikinci el tavsiye edermisiniz

    YanıtlaSil
  20. s.a bende i20 12 mpı style 2015 manüel benzinli almayı düşünüyorum okudum yorumları ama boya muhabbeti canımı sıktı kalkıyo falan diye herkes bu sorunu yaşıyor mu

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşlar karar aşamasımdayım lütfen her bişey söyleyin i 20 nasıl alim Mi...

    YanıtlaSil
  22. çoğu insan hız sabitlemeyi bilmiyor.hız sabitleyin de bakın bilhassa yokuşlarda iddaa ediyorum önünde hangi araç duruyor deneyin.

    YanıtlaSil
  23. Slm 185/60/R15 jantlar temiz lastikler temiz isteyene resim yollarım hantlar orjinal hantları i20 nin araca celik jant ve lastik aldığım icin değiştirdim fiyatı jant ve lastik 900 tl gelen alır istanbul yeşilpınar alibeyköy tarafındayım

    YanıtlaSil
  24. 15.02.2018 tarihinde bandırma baştaş hyundai servisine aracımın önlastiginden ses geliyor diye götürdüm servise bana 1100 tl fiyat çıkardılar baskıbalata difransiyel yagı balata birkaç işlem daha söylediler aracımı başka bi tamirciye fiyat için götürdügümde sadece balatalarımın bitmiş oldugunu söylediler aracım 52binde 2012 model araçta nasıl olurda baskı balata sorunu çıkar insanlardan para koparmaya çalışmayın ve burada yaşayan insanları başka yerlerden araba almak zorunda bırakmayın kolay kazanılmıyor para biraz insaf böyle insanları çalıştırıyorlar soguyorum hyundaiden aracımı degiştiriyorum teşekkür ederim baştaş bandırma hyundai bayi

    YanıtlaSil
  25. arkadaşlar i20 style 2016 paketi var araçta titreme var rahatsız edici şekilde birde benzin kapağından ses geliyor bu tür sorun yaşayan varmı

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. İ20 stil aldım dizel sıfır geçen sene araç iyi ama fren sistemi Hyundai ye yakıştıramadım seri araç ama şahsen 120 beygir olması gerekliarac1300 kilo kasa ağır yakıtı iyi sıkıntısı uzun yolda çok az yakıyor birde direksiyon biraz sert

    YanıtlaSil
  28. Şimdi alalım mi almayim mi

    YanıtlaSil
  29. Arkadaşlar hundai ı 20 araca sahibin ama aldığıma pişmanın 5 yıl garanti veriyorlar ama ariza oldugunda ve kullandıkları kalitesiz parçalarda aşınma olduğunda kesinlikle garanti den yapmıyorlar. Araç alırken bunları göz önünde bulundurun benim başına gelen sizin başınıza gelmesin.paramizla yapacaksak garantili ürün demesinler.Bizleri kandırmasınlar.

    YanıtlaSil