2015 Hyundai ix35'ten İlk Kareler



3. nesil Hyundai ix35 (Tucson)'e ait ilk resimler ortaya çıktı.


2015 Hyundai ix35, yeni adıyla Hyundai Tucson resmi olarak tanıtıldı. Ağabeyi Santa Fe'den izler taşıyan yeni Hyundai Tucson, altıgen krom ön ızgarası, LED teknolojili şık ön farları ve tasarımıyla mevcut modelden daha modern görünmeyi başarmış.

Yumuşak ve kaliteli malzemelerin ve geniş bir dokunmatik ekranın yer verildiği yeni model; iç mekanda da önceki modelden daha iddalı. Deri kaplı direksiyon ve krom kapı içi kolları, iç mekanda dikkat çeken diğer ayrıntılardan.

Yeni Hyundai Tucson'da, 135 hp gücünde 1.6 litrelik GDI motor 6 ileri manuel, 176 hp gücünde 1.6 litrelik T-GDI motor ise 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile sunulacak. 1.7 litrelik dizel motor ise ülkemizdeki vergi dezavantajı yüzünden Türk kullanıcılar açısından hayal kırıklığı oluşturuyor.

2016 Hyundai Tucson, güvenlik sistemleri ile göz dolduruyor. Yeni modelde; akıllı park asistanı, otonom acil frenleme, şerit takip asistanı, geri geri giderken sağdan veya soldan gelen trafiği kontrol eden arka trafik kontrol sistemi, kör nokta uyarı sistemi, hız sınırlama bilgi fonksiyonu ve önden çarpma durumlarında çarpma etkisini en aza indirmek için kaza esnasında kaputu otomatik olarak yükselten aktif kaput sistemi gibi özellikler bulunuyor.

Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak olan tanıtımının ardından yeni Hyundai Tucson (ix35), 2015'in ikinci yarısında satışa sunulacak. Yeni Hyundai Tucson fiyatlarını, açıklanmasının ardından sitemizden takip edebilirsiniz.

Not: Hyundai ix35, Hyundai Tucson oldu. Yeni model artık Hyundai Tucson adıyla piyasaya sunulacak.






Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder