Yeni Ford Focus RS Tanıtıldı



Ford Focus'un; 315 hp güce ve 446 nm maksimum torka sahip, 2.3 litrelik Mustang motorlu (EcoBoost), dört çeker versiyonu Focus RS resmen tanıtıldı.


Yere yakın gövde, geniş hava kanalları, spor ayarlı süspansiyonlar, arka difüzör, iki adet büyük kalibreli egzoz borusu, çift kollu alaşım jantlar ve bagaj kapağı üzerine konumlandırılan spoiler ile agresif bir görüntü sunan Focus RS, kaputunun altındaki Mustang motoru ile de heyecan veriyor. 6 ileri manuel şanzımanın kullanıldığı model, 0'dan 100 km'ye yaklaşık olarak 5 saniyede ulaşabiliyor.

Araçta kullanılan ve 'dinamik tork vectoring' olarak adlandırılan 4 çeker sistemi ile yeni bir sürüş deneyimi ve zevki vadeden RS'de, 19 inç jantlar standart olarak sunulacak.

Aracın iç mekanında ise, Recaro spor koltuklar, geri görüş kamerasının da entegre edildiği 8 inçlik SYNC bilgi-eğlence sistemi, 10 hoparlörlü Sony ses sistemi, düz dipli ve deri kaplı direksiyon simidi, metal pedallar ve orta konsolda yağ sıcaklığı, yağ ve boost basıncı gibi değerleri gösteren gösterge gibi özellikler olacak.

Yeni Ford Focus RS; nitro mavi, buz beyazı, siyah ve stealth gri renklerle sunulacak. Otomobilin tanıtım rengi olan ve daha önce Ford GT'de de kullanılan özel 'likit mavi' (liquid blue) ise renk opsiyonları arasında maalesef olmayacak.











Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder