Audi A3 Kullanıcı Yorumları



Audi A3 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: %70


Ahmet: Aracı yeni aldım. Hb dendimi audi kesinlikle 1 numara. Kasa çok sağlam ve performans harika.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Ali Canpolat: Kullandığım bir çok araç içerisinde a3'ün yeri bambaşka. Çok rahat, sürüşü keyifli, konforlu, yol tutuşu mükemmel. İçi de dışı da tasarım olarak çok hoş bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ümit: Baz donanımında hiç bir donanım yok, sırf markaya 80 bin lira vermek akıllıca değil bence.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mehmet: Araç iyi güzel hoş ama fiyatlar gerçekten uçmuş. Bu fiyatlara alınmaz.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Hakan: Eşime 1.6 otomatik dizelini aldık, aracından çok memnun.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selin: Araç güzel ama donanım zayıf bence, golf ile a3 arasında kaldık, golf ağır basıyor, siz ne tavsiye edersiniz? Bence bu fiyata değmez gibi..
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Murat: 2013 A3 sedan aldım konfor yakıt kalite 10 numara ilk etapta fiyatı yüksek gibi diyodum ama kullandıktan sonra parasının hakkını verdiğine kanaat getirdim....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Halil Özsen: Audi A3 2013. Araçta mekanik ve ses anlamında bazı problemler yaşadım. Servise gittiğimde hiçbirine çözüm getiremediler. Servis önerisi üzerine aldığım yeni lastiklerden dolayı lastik sesine mi , benzin göstergesinin çeyrek depoda taklması ve sizin sorununuz denmesine mi ve bu sorunları araştırırken yeni arızalar ( ortalama yakıt 8.3 de takılı kaldı) oluşturmalarına mı yanayım bilemedim. 30-40 aşağısındaki Seat leon bile emin olun ki bazı yönlerden daha başarılı. Bir de servis şikayetleri ve yedek parça fiyatlarına dikkat edin derim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Uğur: S3 quattro 2015. Ben 2 yıldır bu arabayı kullaniyorum honda S2000, seat cupra, ferrari berlintayi dağıtıyor çok süratli ve az yakıyor fiyatı da uygun bence 88.000$ tek fark AUDI al yoluna bak..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serkan: A3 sedan. arac gayet guzel yenı aldım ıkıncı el ama dsg konforu daha bı baska vıtes duduslerınde ıtme gelıyor dsgde bır sonrakı vıtesı hazırladıgı ıcın buna alısmak bıraz güç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa: A3 sportback. Arkadaslar bende 2013 1.6 tdi s-tronic a3 sportback ambition paketi var.ben her haliyle memnunum.butceniz yeterli ise alin derim.mercedes a180 ve bmw1.16 dan daha keyifli sıkintisiz ve estetik bana gore.yakiti bir dizel corolla veya fluance gibi degil 1 tık daha fazla ama serilik olarak yaktiginin karsiligini veriyo.kisacasi keyif alirsiniz arabaya bindiginizi anlarsiniz.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Burhan: A3 sedan. piyasadaki muadili araçlara göre yol tutuşu ve dizayn ı ile rakiplerine fark atan bi araç..yaklaşık 2 ay oldu alalı ve çok memnunum..ülkemizdeki vergi sorunları yüzünden evt fiyat uçmuş görünüyo ancak aracın fiyatı standart devletin cebine koyduğu para fazla oldugu için öyle geliyo..ben çok memnunum araçtan....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ali Haydar Yalçındağ: Araç sorunsuz biraz rüzgar sesi alıyor. Üç yıldır kullanıyorum. Şimdiki fiyatı 200 bin lira iyi bir araç ama bu paranın aracı değil.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Sevim: Tek kelimeyle harika bi arac.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Emir: a3 sedan ambition tdi 2013. aracı ikinci el aldim 47000de şuan 2015 leonda kullandım 2014 passatimda oldu ama kesinlikle audi başka bişey suratı severim agresif kullanırım radar takintim yok araca kesinlikle ama kesinlikle kusur bulamıyorum rahatlığını hiç bişeyde bulamadım bütçeniz yeterliyse siz de deneyin.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ömür: A3 sportback 2017. 2017 A3 Sportback tfsı sahibiyim. Kasa çok sağlam. Dışardan ses asla almıyor. çok rahat. sürüş çok keyifli. turbo motor olduğu için gaza dokunur dokunmaz roket misali fırlıyor. iyiki Audi almışım.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Audi: 2013 A3 sedan kullanıcısı olarak araçtan çok memnunum sadece kavrama sorunu olmasaydı keske.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Audi A3 kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

16 yorum:

  1. Aracın sedan versiyonunu aldim kullanim keyfi olarak harika diyebilirim herkese tavsiye etmiyorum cunku cok guzel bir arac sadece bende olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten kendinizi bir alman arabasında hissediyorsunuz. Ağırlıktan dolayı kapıyı kapatmakta bile zorlanabiliyorsunuz. Almanlar A3 küçük modeldir aman ne uğraşıcaz dememişler her köşesine özen göstermişler. Ve o yüzden de pahalı haliyle.

    8 aydır kullanıyorum. En sevdiğim özelliği havalı ön amortisörler. sanki arabanın altında yastık var. 9 yaşında araç ancak her köşesi sıfır gibi. Hiç eskime yok. Balatasını yağını değiştir ne sunroof bozuluyor ne başka birşey. İnsanlar bu arabalardan neden korkuyorlar anlamıyorum. Ben her zaman dandik arabanın yenisinin alınması yerine, Sağlam arabaların TEMİZİ BULUNURSA eskisinin alınmasından yanayım.

    Arka koltuklar 5 kapı olmasına rağmen dar. Özellikle tavan ve arka üst köşeler alçak olduğu için uzun boylulara eziyet olabiliyor.

    Ancak hem iç malzemesiyle hem dış malzemesiyle verdiğiniz parayı hakediyor. Parçalar pahalı ama bir fransız veya dandik bir uzakdoğu arabasıyla ikide bir uğraşacağınıza böyle bir arabanın keyfini sürmek bence daha ekonomik ve mantıklı.

    Herşeyden önemlisi audi anahtarı taşıyorsunuz ve gözünüz dışarıda olmuyor.

    bendeki 1.6 benzinli triptonik. 102 beygir ve 1300 kilo araç fazla hantal oluyor. Hele bir de BRC Lpg taktırdım %10 da o etkiledi performansı. Ama ben sıkıntı etmiyorum bu arabaya değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende 1.6 benzinli dusunuyorum ama hantalligi kafama takiliyor

      Sil
  3. Alman aracı her konuda kalitesini ispatlamıştır güvenlik kullanım rahatlığı frenleme YAKIT sarfiyatı .

    YanıtlaSil
  4. Alayımmı yani.düşünüyordum

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. 2000 model 1.6 ambiante 225000 km de araç satın almayı düşünüyorum önerirmisiniz?

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum vosvogen tiguanmı audi a 3 mü karar veremedik

    YanıtlaSil
  8. Araç yol tutuşu yalıtımı hızlanması harika yakıtta ideal sağlam bı araç keyif ve güven veriyor insana alman araçları gerçek anlamda farklı yaa

    YanıtlaSil
  9. Hayır almayın.benden söylemesi.

    YanıtlaSil
  10. A3 sportback aracımla zeytinburnu sahil yolu üzerinde diğer sürücüler 130-140km.hızla seyrettiği yolda en sol ikinci şeritte 110 km.hızla seyir halindeyken şanzıman arızası gösterdi ve birden kapattı kendini akıllı telefonların donma hali gibi dondu araç gaz kesti şok oldum.zor olsa da o an ki kalan hızımı kullanıp en sağa çekebildim.tecrübeli sürücü olmasam ölmüştüm şu an..hasta hasta gecenin 9 unda yolda kaldım.tedavi için gidiyordum istanbula.8gün tamiri sürdü ve halen peşpeşe arızalar çıkartıyor.çok yakıt yakıyor..Almanya fabrikasına ve doğuş otomotive durumu bilirsem de MALINA SAHİP ÇIKMADI audi.iyi niyetine karşılık hiçbir şekilde tam anlamıyla ilgilenmediler..üstelik garantisinin bittiği sıralarda bu arızaların olması da ayrıca dikkat çekici..
    ..ölmek için audi almayın derim..
    Bu kadar parayı ölmek için mi ödedim.
    Hala korkuyorum ne zaman yolda bırakır diye..
    Hatayı kabul etmek de bir onurdur ama audi asla MALINA SAHİP ÇIKMADI..değişim teklifimi reddetti.vicdanen satamıyorum da aracı..ne yapacağım bilmiyorum..yazıklar olsun doğuşa ve temsilciliğini yaptığı audiye..
    Pişmanım audi aldığım için..
    HATALI MALINI geri alsaydı daha onurlu olurdu..onlar müşteriyi kaybetmeyi tercih ettiler..HAYIR audi almayın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu samzoman yorumlarini okudukca almamalimiyim diyorum
      Bazi yorumlarda 2014 sonrasi modellerde iyilestirildi yaziyor

      Sil
  11. Bende a3 düşünüyorum yorumlara bakılırsa doğru bir karar gibi

    YanıtlaSil