Mitsubishi ASX Kullanıcı Yorumları

Mitsubishi ASX inceleme Resimleri
Mitsubishi ASX Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

Tavsiye Oranı: >Evet: %92 (35)   >Hayır: %8 (3)


Turgay <21.11.2013>: Yaklaşık 3 aydır ASX kullanıyorum. Yakıt tüketimi şehiriçi 8 litre, şehir dışı 5 litre civarında. Güvenlik sistemleri açısından dolu bir araç, görüntüsü sade ve hoş. Yüksek hızlarda içeri ses alıyor maalesef. Sürüş keyfi, performansı ve yakıt tüketiminde rakiplerinden önde bir araç bence.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Selçuk <29.11.2013>: Aracı alalı kısa bir süre oldu ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye. Dışarıda olan tüm sesler olduğu gibi içeride, özellikle bozuk yollarda yol tutuşu çok kötü. Performansı da berbat, ikinci eli zaten yok.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Mitsu <11.12.2013>: İki gün önce aracımı teslim aldım. Şeihir içi 8 -8,5 litre civarında yakıt tüketimim var. Sürüş keyfi gerçekten çok iyi, zevkle biniyorum. Performans konusunda da gayet başarılı. Sürüş pozisyonu da çok iyi. Şuana kadar onlarca araç sahibi oldum içlerinde en iyisi bu diyebilirim, lpg uyumu konusunda da bir sıkıntısı yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ncmi <14.12.2013>: ASX'i uzun zamandır kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi değil. Performans konusunda idare eder ama arazi aracı performansı beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. Camların tek tuşla açılıp kapanmaması biraz sinir bozucu. Ses yalıtımının da başarılı olduğunu söyleyemem. Koltuklarda kullanılan deri de pek kaliteli değil. Aynalar çok büyük. Aracın olumlu yanları da var tabiki ben olumsuzları belirttim.
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Ali G. <24.12.2013>: İki aya yakındır Mitsubishi ASX kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım, rekiplerini de inceledim, örneğin qashqai'de düşünüyordum onu da test ettim, qq pek güvenli gelmedi bana kalitesi de iyi değildi o yüzden onu eledim. Sonuç olarak asx'e karar verdim ve aldım. Aracımı şehir içi ve dışında kullandım, öncelikle belirteyim asx arazi aracı değil ancak performansı başarılı. Şehiriçi yakıt tüketimi ortalama 7 litre civarında. Araç çok konforlu, aynaların büyük olması eleştirilmiş ancak bu durum arka kısmı çok net görmeyi sağlamış, olumsuz değil bence. Deri koltuklar da çok kötü değil şuana kadar sıkıntı çıkarmadı. Konsolda yumuşak malzeme kullanılmış, arka koltuk diz mesafesi başarılı. Yol tutuşu, virajlardaki performansı başarılı, esp nin olması büyük bir avantaj.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Orhan <04.01.2014>: Aracımı bir ay önce aldım, çok güven veren bir araç olduğunu söyleyebilirim, kullanımı çok zevkli. Yakıt tüketimi konusunda da bence çok başarılı sınıfına göre. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


xyz <11.01.2014>: Üç aydır kullanıyorum, aracım yni olmasına rağmen yakıt tüketimim 6 - 6 buçuk litre civarında, daha da düşeceğine inanıyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet <20.02.2014>: Aracı kullanalı neredeyse 3 ay olacak ve gayet memnunum, aracım makyajlı kasa, ses izolasyonu konusunda sıkıntı yok, motor veya yol sesini içeri almıyor, önceki kasada böyle bir sorun olabilir ama bunda yok.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Serdar <16.03.2014>: Uzun bir süre nissan qashqai kullandım, sonra asx'e geçtim. Yol tutuşu qqya göre iyi, deri koltukların kalitesi de rakibine göre başarılı, konfor konusunda da asx derim, ses sitemi tatmin edici, qq'ya göre eksileri ise, qq'nun performansı daha iyi, içeri daha az ses alıyor. Sonuç olarak tavsiye edilebilecek bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


BERKANT <18.08.2014>: Invite 2011. 2012 yılından beri asx kullanıyorum. Çocuk olunca değerini daha da anladım. Güvenlik hat safhada çok az yakıyor, uzun yolda hiç yormaz. Ankara kışında kaymaz. Aks genişiliği çok olduğu için yola oturur. İkinci eli de var, yok değil.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yaman <21.08.2014>: 1 yıldır kullanıyorum. qashqai ve tiguan araştırdım. Bu aracın özellikle yakıtından dolayı aldım. Yakıtı inanılmaz az. Sürüş ve konforu gayet iyi. Sınıfında bir tek bu araçta bulunan diz hava yastığı var. Ben almanızı öneririm.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Aker <10.10.2014>: 2012 sonrası makyajlı kasa için söylüyorum sürmesi çok keyif veren bir araç, yol tutuşu çok harika, frenler süper, bence içeri ses mes aldığı yok. mivec motor teknolojisi ile ister bir ev kedisi isterseniz vahşi bir arslana dönüyor ne kadar az yaktığını size anlatamam görmeniz lazım. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Turgut <05.02.2015>: Araç yakıt ve konfor olarak çok iyi, güvenlik süper, fren sistemi müthiş, gösterişli gücü sınıfına göre çok tatmin edici.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


F.Polat <13.03.2015>: ASX 2013. Yaklaşık 17 aydır kullanıyorum, araç 13 binde inanın ilk aldığımda çekiş performansı beni üzüyordu. 10 bini geçince adeta motor hacmi arttı galiba canavar gibi çekmeye başladı. İyiki almışım. İkinci eli düşükmüş ben 1. el binmek için alyorum dedim ve aldım. Ses alma konusunda benimde şikayetim var emsallerini bilmiyorum ama içeri biraz ses aldığı kanısındayım. Araştırdım Ankarada ses izolasyonu yapılıyormuş 1000 tl civarıymış. Yaptıracağım. Tavsiye ederim inanın samimiyim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kamil Torlak <03.04.2015>: ASX 2011. Sağlam, az yakıyor, yol tutuş oldukça iyi, bakımları ekonomik, parça bulamama sorunu yok, temsa servislerde her parçası bulunuyor, ikinci el tutulmaya başladı, gerçi alanlar pek satmıyor, donanım iyi, 7 hava yastığı var, diz hava yastığı bile var, bilinen bilinmyen tüm 3 - 4 harfli güvenlik ve sürüş sistemleri var.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ejderugur <06.04.2015>: 2013 model asx arabam var. 24 binde debriyaj balatası bitti. Yedek parçası çok pahalı bir araç. Sürüş esnasinda içeri çok ses alıyor. Araç hemen hız kazanmıyor. Kasaya göre motoru yetersiz
Tavsiye eder misiniz?: Hayır


Levent akbay <20.07.2015>: 2013. Ben de alali bir seneyi gecti aracim 16000 km de. Debriyaj balatasinin gittigini soylediler, ben yillardir arac kullanirim ilk defa basima geldi garanti disi diyorlar servis sahip cikmiyor, arkadaslar hepiniz ayaginiz debriyaj uzerinde mi gidiyor yorumlarinizi bekliyorum . ayrica servislerin de bakim neden bu kadar pahali.
Tavsiye eder misiniz?: -


Nilhan AYSUİL <31.07.2015>: Mitsubishi markasını güvenli bulduğum için Daha önce yeni kasa 2008 model Lancer kullandım ,Evimizde birde 2012 model colt kullanılmakta. 2010 modeli ile 65000 km yaptıktan sonra 2013 yılında 2013 model ile değiştirdim.2013 modeli 2010 modeline göre izolasyonda ve virajlarda arkadan hafif kayma hareketi sona ermiş.yakıt sarfiyatı sınıfına göre çok daha iyi. ASX lerdeki erken aşınan debriyaj baskı balata sorununa katılıyorum 2010 modelinin debriyajını değiştirdikten sonra 2013 modelle değiştirdim şimdi 54000 km daha önce her model araba kullandım ama bu aracı oldukça sevdim.yeni çikacak modeli ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Erdem Koyuncu <01.09.2015>: 2014 intense. Hafif arazi kosullarinda(rampa yukari 10-20 cm camur, 40-50 cm su birikintisi) kullanmam gerekti. Soran herkese bu bir arazi araci degil, yerden yukseltilmis bir otomobil diyordum. Sozumu geri aldim, arac buzda, camurda, yarim metre suda sanki asfalt uzerinde gibi stabil ve duraksamadan gidebiliyor. Asla keyif icin araziye sokulacak bir arac olmamakla birlikte mecbur kaldiginizda sizi camura, suya, kara saplanmadan duze cikartacak bir aractir. Uzun yolda arkamdaki Nissan Juke ile inatlasip 150 km hizla yokus asagi sert bir viraja girdim. Yoldan cikip kaza yapacagimi hissettim ama arac yolda cikma egilimi gostermeyip hafif bir frenle viraji seridin icinde donmeyi basardi. Umarim bir daha ihtiyacim olmaz ama aracin limitleri asfaltta da, arazide de gorundugunden daha basarili. 9 ayda 19bin km yaptim, hem ekonomik hem de guven ve konforu sunusuyla bir sonraki secimim yine asx olur. Begenmedigim yonleriyse kucuk bagajina ailece esyalarimiz sigmiyor, on konsol çok sade, içi simsiyah ve benim gibi iç mekanda acık tonları seven bir Kullanıcı için kasvetli geliyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kadir Kaya <09.11.2015>: Mitsubishi ASX 2015. '' Bu otomobil söylendiği gibi az yakan bir araç değil '' . Ben bu otomobili 2012 yılından beri takip ediyorum, hatta o yıl aracı alma arefesinden döndüm. Bunda bir kaç sebep vardı, bunlar; otomatik vites olmayışı, bayilerde test aracının bulunmayışı, piyasada aracın pek tanınmadığından tutulmaması idi. Ben de rakibi sportage bakmak için kia bayiine gittim. Test sürüşünde aracı yolda beğenmedim. Bunda daha kötüsü o aracı da almayıp gittim kia ceed aldım. Kötü araba mı idi hayır, donanımı süperdi. Ancak yolda her hareketi her donanımı yapay, yol tutuş yapay, direksiyon tepkileri yapay, yakıtı dizel olmasına rağmen çok, ağır bir araç olduğundan hızlanma çok kötü, silecekleri bile ön camı doğru dürüst silmezdi. Lafı uzatmayalım neyse ki onu 1 ay önce satıp ( 5.000 tl zararla ) 2015 model benzinli intence ASX aldım. ASX' e gelene kadar 9 adet otomobilim oldu, bunun yanında prömier diye tabir edilen otomobiller dahil bir çok aracı kullandım. Ben bu otomobil gibi kullanım zevki veren, yol tutuşu ile güven veren, motoru ile harika işler çıkaran ve sunduğu donanımının yapay olmayıp tam anlamıyla kullanıma dönük olarak veren bir araç tanımadım. Eğer kullanmayı bilirseniz benzinli turbo bir motorun tepkilerini alabilirsiniz. Bol virajlı 175 km. lik Bodrum- Milas- Yatağan - Çine - Aydın yolunu malum araç ile 2 saatte alıken, ASX ile 1 Saat 45 Dakikada gittim. Ben böyle viraj hakimiyeti görmedim. Ama nedense ülkemizde bu araç hak ettiği yerde değil, çünkü tanınmıyor, bilinmiyor, tasarımında albeni yok ( Bence gösterişsiz fakat gizemli bir tasarımı var ) gibi nedenlerden. Yazının başına dönersek bu otomobilden şahsen ben inmek istemiyorum, ekmek almaya bile ASX ile gidesim var, insanı kullanım bağımlısı yapıyor. İsmi ile müsemma kendisine aşık ediyor. Bu şartlar altında bu kadar çok kilometre yaparsanız ( 1 ayda 2.700 km. ) az yakan ASX bile tasarruflu olmaktan çıkıyor. Yukarıdaki yazıları yazan ben sade bir Türk vatandaşı olarak yazıyorum, bu aracın satıcıları yada temsilcileri ile hiçbir bağlantım da yoktur. Şiddetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Arx <15.01.2016>: Arabamı (2015 Intense, yeni araç) yaklaşık 8 ay önce ehliyetimle birlikte aldım. Ne deneyimli bir şoförüm ne de çok sık araç kullanıyorum. 8 ayda 6.000km civarında yol yaptım. Bunun büyük çoğunluğu İstanbul-Çanakkale arasında. Benim gibi yeni şoförler için söylemek isterim ki araçtan felaket memnunum. Başka araçlarla fazla kıyaslama yapamasam da araçta istediğim herşey var. Geri görüş kamerasının gece görüş özelliği olduğunu farkettiğimde çok mutlu olmuştum mesela. Ortalama yakıt tüketimim (çoğunlukla şehir dışı) 100km'de 5.5 - 5.8lt aralığında geziyor, araç yeni olduğu için bu değerin zamanla daha da düşeceği söyleniyor. Oturma pozisyonu, fren ve güvenlik özellikleri çok güzel. Cruise harika. Araçta bir sürü kişi seyahat etti ama hiç kimse "içeri çok ses alıyor" demedi. Beni rahatsız eden bir ses yok. Araba kullanırken, özellikle şehir içinde hala tedirgin olmama rağmen arabamı çok seviyorum. İyiki almışım. Bu sınıf bir araba almak isteyenlere en azından bir Mitsubishi bayisine gidip görmelerini tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Yusuf E. <03.04.2016>: 2015 model asx sahibiyim. Aracı geçen kasım ayında bayiden aldım. Birçok araç kullanmama rağmen, ilk kez sıfır araç alıp kullandığım için farklı bir his oluştu.asx i cok araştırmış ve rakipleri ile test sürüşü yapmıştım. Asx in artı ve eksilerine gelirsek: yol tususu ve frenleme çok iyi. Daha önce yol tutuşu konusunda isim yapmış bir araç olan ford focusu uzun süre kullanmış biri olarak asx i yerden yüksek olmasina rağmen daha başarılı buldum. Frenler kullandığım araçlar içerisinde en iyisi diyebilirim. Yakıtı ekonomik. Ama Araç basarsaniz da hakkini verecek bir motora sahip. Tabi öyle olunca doğal olarak ekonomik olmuyor. 5 oranlı vites yeterli ama 6 da olsaydı diyor insan. Birinci vites ile çıkarmayacagi yer yok. İçi geniş ve oturma pozisyonu oldukça başarılı zira araca hakim bir noktadasiniz. Bunun yani sira kullanırken keyf veren ustunden inmeyi hiç istemeyecginiz bir araç oldugunuda ekleyelim. Birçok guvenlik unsuru 7 hava yastığı gibi özelliklerde standart. Gelelim olumsuz özelliklerine: aracın içi çok sade. İntense donanımda deri koltuk olduğundan konsolda siyah olunca icerisi kapkaranlık. İç aydınlatma çok yetersiz. Arka tarafta aydinlatma yok cam tavan nedeniyle. Motor yüksek devirlerde bağırıyor. Amortisör ler sert. Ancak arac dengesini saglamak için özellikle sert ayarlı olduğunu düşünüyorum. Asfalt konforu iyi olsada, sert amortisör nedeniyle bozuk yollarda sarsıyor. Sonuç olarak reklamı olmadığı için piyasa da çok bilinmeyen bir araç. Bu nedenle ikinci eli ölü olarak bilinsede ben ikinci el istediğim gibi bir araç bulamadım. Ya hemen satıldı yada satıcısı vazgeçti yada kaza lı darbeli bir araç denk geldi. Böyle olunca bende gittim sifir aldım. Ben aracın piyasası olmadığına inanmıyorum. Alanlar çoğunlukla memnun olduğu için satmiyorlar. O nedenle ikici el düşünürseniz makyajlı kasa düzgün satılık bulursanız kacirmayin derim. Sıfırı da çok pahalı bir araç değil o nedenle eger imkanınız varsa bayi ile pazarlık yapıp sıfırıni almaya çalışın derim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Koray <29.09.2016>: Asx1.6 intense. 2011 ikinci el aldım, çooook memnunum. SUV modellerin neredeyse hepsine bindim, hepsinin birbirine göre iyi ve kötü denilecek Özellikleri var, hiç biri mükemmel değil, kötüde değil. Asx almamın sebebi, fiyat performans anlamında en uygun OLDUĞUNU düşünmem. Donanımları çok işlevsel ve güzel Çalışıyor. Motor performans benim istediğim kadar, sakin sürerim zevkle giderim diyen birisi olarak çok zevk alıyorum. Ses alıyormuş diyenler var, klima açık, radyo dinlerken o sesi ben duymuyorum, illada ses var diyenlere diğer bütün Araçlarda yaklaşık aynı seste gittiğinizi söyleyebilirim. Klima ve radyonuzu kullanmıyorsanız başka. Sonuç olarak ses filan yok. Kullanım ve konfor olarak biz çok sevdik. Yaşım 45. Ama yok ben gazlarım, 150-200 giderim, şöyle uçarım. Böyle kaçarım derseniz sizi araba hiçbir araba kesmez, gidip 1000 rr bir motorsiklet almanız gerek,bunun için arabalara böyle garip yorumlar bana çocukça geliyor. Üreticiler bunları Güvenli olsun konforlu olsun diye yapıyor. Malzeme kalitesi bence gayet iyi. 1994 yılından beri araba kullanırım bu fiyataalınabilecek en güzel düz vites SUV BENCE budur. ALIN zevkle sakince ailenizle arkadaşlarınızla gezin, öyle sürat performans filan ergen işleri, bu arabalar(SUV Tarzı) keyif almayı bilenin işine yarar...
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ercan BOZBOLA <30.11.2016>: ASX 1.6 Dizel İntense 2015. 2010 yılında ilk gelen benzinli ASX'lerden birisini aldım ve 2015 yılında 200.000 km.'de satıp 2015 yılında dizel ASX satın aldım, tüm bunlara rağmen yine de tavsiye eder misiniz kısmını doldurmak zorunda olduğum için evet dedim :) Sanayiciyim ve Türkiye'nin heryerine giderim aldığım araçların tabir yerindeyse canını çıkarırım bu anlamda Mitsubishi ile boy ölçüşecek araçlar yine Japon araçları olabilir. ASX sınıfında kullanıcı memnuniyeti en yüksek araçtır sebebini merak ediyorsanız sadece test sürüşü yapmanız gerekir beğenmemişseniz kesinlikle tavsiye etmem çünkü AŞK ilk görüşte başlar :)
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Murat <10.02.2017>: Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, kullanıma göre yakıt sarfiyatı değişmekte olup bağımlılık yapan sürüş konforuna sahip. ilk aracım invite idi satıp sıfır intense aldım dağda bayırda gezmek için özellikle avda kullanmak için aldım iyiki de almışım satılmak istenmediğinden pek ikinci eli yok ve çok tanınmıyor ileride hakkettiği yere geleceğine eminim güvenlik olarak yol tutuş olarak mükemmel tüm üç harfli güvenlik sistemi mevcut. bazı yorumcuların aksine aracım 27000 geldi normal bakım haricinde ekstra ücret ödemedim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mustafa kaymaz <13.03.2017>: 2011 MODEL İNTENS, bu onüçüncü aracım, ilk suvum, park yapması çok kolay tek hamlede iki araç arasına girebiliyorsun, parça ucuz 80000 bakımı yaptırdım, eskişehir serviste 310 tl ye, yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre, kumanda pili, işçilik. yakıt az yakıyor bence lpg takılmamalı, frenler müthiş, araç içi ferah[cam tavan}, yol tutuş yüksekliğe göre çok iyi, süspansiyon sert, direksiyon çok rahat, deri koltuklar rahat değil terletiyor, iç hacim çok ölçülü tam kararında deriz ya öyle, benim gibi hem dağda hem otoyolda gezeyim derseniz asx sizi mahcup etmiyor, BEN İNSİGNAMI SATIP ASX İMİ ALDIM. ÇOK MEMNUNUM. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM ASX OLACAKSINIZ. araç içeri ses alıyor ama diğer artıları onu kapatıyor. araç kısa olduğu için pek park sorunum olmuyor, manevra kabiliyetine aşık oldum araç çok pıratik. 15 gün içinde 1500 km yol yaptım anlamadım bile şehir içi. zevk için aracımla geziyorum, ASX,imi SEVİYORUM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Bahri <27.04.2017>: Asx 2013 İntense. Aracı 3 yıldır kullanıyorum.her yönüyle mükemmel bir araç.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Z. Serhat <21.05.2017>: Aracım 2013 Intense modelidir; 1 aydır da kullanıyorum. Almadan önce epeyce araştırdım. QQ, SPO, TİGU, TİVOLİ, MOKKA, KUGA ne varsa aradım, sordum, yorumları okudum kimine bindim, kimini sahip olan arkadaşlarıma sordum. En sonunda araştırmalarım meyvesini verdi ve ASX almaya karar verdim. Memleketimizin insanının araba zevki tartışılır bu ayrı konudur. Neden ASX? 1. Neden olarak istanbul'da ikamet ediyorum, park problemi baş ağrıtıyor; bu araç 4.3 metre her yere rahatça giriyor park problemi ortadan kalkıyor. 2. neden u dönüşü yapmak kolay tekerlerin dönüş açısı yeterli. 3. Neden yerden yüksek bir araç, yan koruma barı ve tampon koruma barı taktırdığın zaman ufak çaplı çarpmalarda senin aracın sağlam dururken karşı taraf çarpacağına pişman oluyor. 4. Neden iç hacmi ve arka diz mesafesi oldukça iyi (en olarak 177 cm ancak hatalı veri girmişler ayna dahil 181 cm olacaktır. Ayrıca verilerde 185 cm eni aracın için bundan dar (açıklasınlar bunu?) ). Araç içi gözenekler yeterli ve kullanışlı. Kimse bu özelliklerinden bahsetmemiş. 5.Neden; kepçe kulaklı yaban havyanları gibi kocaman aynaları var. Arkadan gelen aracı geçin yolun tümünü görüyorsunuz. 6. Neden yakıt tüketimi şehir içi dur-kalk mesai gidişinde 11 lt bu rakam ortalama 15km hız ile gidilirken, kısmen dur kalk, ileri marş sürüşünde 8 lt, uzun yolda 120-130 km de 7.7 lt. 100-110'da ver coşkuyu 6 lt tüketimi var. Araç 1440 kg hemde. 7. Neden aracın içinde ben güvendeyim hissini rahatça yaşıyorsunuz. Bütün güvenlik önlemleri var. Yokuş kalkış desteği her daim hizmetinizde. 8. neden; iç konsol aşırı sade yormuyor adamı. 75 yaşında babanıza dahi verseniz aracı kullanabilir. Ekran'da ses ve geri görüş kamerası var bu güzel ancak keşke navigasyon olaydı. 9. Neden; Motor LPG ile uyumlu 10. Neden; Fiyat fayda dengesi. Bütün bu güzelliklerden sonra eleştirilecek yönleri de yazmam gerekecek; Bir aracın vites geçişleri kemiki ve tok benim için çok güzel bir özellik ancak narin gardaşlarım için otomatik şanzımanlı modeli yok dur kalk trafiğinde bunabilirsiniz. Süratlı araç kullanmayı sevenler üzülebilir, performansı yeterlidir. LPG 'de çok rahat 180 km görürsünüz, benzinde 187 -200 arası da yaptım ancak daha ötesini zorlamamak gerek (Araç aile aracı performans aracı değil; bu araç sizi üzmez, ancak yüksek performans beklemeyin... sonuçta 2.00 motor 155 beygir alfa romeo salespeed kullanmıyorsunuz o yüzden 115-117 beygir işinizi görecektir.) Gelelim o meşhur izolasyon konusuna herkesin yerden yere vurduğu o izolasyon binek civic, corolla, avensis modelleriyle aynı 2011 kasanın daha kötü. 2013 de şehir içi yol sesi alması az. Motor sesi de az. Şehirler arası bozuk yolda yol sesi 110 km'de geliyor. Rüzgar sesi 90 km de hafiften geliyor. Ancak bu ses 2015 civic'in ve 2012 avensis'in verdiği sesin aynısı. Passat değil yani elbette o kadar olsun 65-70 bin tl verdiğin araçtan 85 bin tl'lik fayda bekleme. İzolasyon sınıfına göre 7/10 diyebiliriz. Diğer olumsuz kısmı zerre kadar pr/ tanıtım yok. Kia carbuyer siterlerine tonla para aktarır bütün co.uk uzantılı godaman siteleri araç değerlendirmelerinde SPO'ya 4/5 puan verirken asx nal toplar. Aracı kullanan kitle ile çok rahat iletişime geçebilinirken kendinize özel usta bulmak kolay olmayacaktır bu noktaya da değinelim. Aracın parçaları falan pahalı da değil. Sadece servis ağı almanların ki gibi yaygın değil. Bütün bu saydığım özellikleri üst üste koyunca ASX alınır. ASX'i deneyen alır. Araştıran alır. Ancak onun bunun lafıyla hareket eden kişi gider malum sitede 1000'den fazla satılık ilanı olan aracı alır. Satması kolay sandığı için. Ben den bu kadar umarım açıklayıcı olmuşumdur. Bu 1 Ay'da aracıma adapte oldum kesinlikle ASX Intense tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Koray <21.08.2017>: 2011 intense benzinli. Aracı geçen yıl temmuzda almıştım. İlk yorumumu o zaman yazmıştım. Aradan geçti bir yıl. Sonuç,halen gayet memnunum. Bu yıl ek bir tecrübem oldu. Datçaya gittim, yolları çok dik ve virajlı, eğimler 8 ila 10 derecedeki yollar. Araç yokuşlarda zorlanmadı, sonuçta 1600 motor araç, ancak yokuşta hızlanmanız gerektiğinde düşük vites ve yüksek devir istiyor(bu bütün benzinli araçarda böyledir) . İşte böyle yollarda hele birde bmw x5 sizi hışımla sollarken, 3000 motor aracınız olsun istiyorsunuz:) Yanlış anlaşılmasın, yokuşlarda gayet başarılı çekişi yakalıyorsunuz, hiç zorlanma olmuyor(doğru vites ve devirde) ancak insan düz yoldaki o hızlanmayı ve akışı kolay bulamıyor. Dizel asx lerde bu sorun olmaz çünkü dik rampada kullandığımda felaket hızlanması vardı ancak benzinli için , sürekli dik yokuşlu yollarda kullanacaksanız dizel tavsiye ederim onun dışında asx tavsiye edermiyim bu fiyata alınabilecek en güzel manuel suv alın 90-110 arası yolculuğun keyfini yaşayın. Bu yolculuğum toplamda 1850 km yol yaptım harcadığım para 560 tl yani km başına 30 kuruş oluyorki daha ne olsun. Sonuç olarak, hızlı gitmeyi sevmeyen yolculuğu keyifli bir şekilde yapmak isteyenler için bence asx kesinlikle herşeyiyle yeterli. Yok arkadaş ben 160 dan aşağı gitmem hep sol şeriti kapatır giderim diyorsanız sizi audi bmw bölümüne alalım, bu arkadaşlardan yolda yavaş gidenini görmüyorum kazasız sürüşler......
Tavsiye eder misiniz?: Evet (Not: Bu yorum tavsiye oranlarına yansıtılmamıştır.)


Serdar <10.09.2017>: Aracı dün Eskişehir'den bayiden sıfır aldım. Trabzon a geldim. 1000 km de 350 tl yakıt yaktım tam bir depo. Araç sıfır olduğu için hızlanması çok yavaş. Zamanla düzelecekmiş dediler. Rahatlık ve konfor olarak bu rakam lara göre iyi. İçeri biraz yol sesi veriyor. Donanım olarak çok eksik ve boş, yol tutuşu gayet iyi. Aracı sürerken insana güven veriyor. Bir arazi aracı değilde yüksek bir taksi sürer gibi gidiyorsunuz. Bu fiyattaki alternatiflerine göre yakıt iyi yol tutuş iyi rahatlık ve konfor iyi ama donanım sıfır. İntense 2016 model olmasına rağmen araçta bir park sensörü bile yok. Ama tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mahmut nedım <06.11.2017>: 2013 asx in. Suan suvlar araında kullanılacak en iyi arac.hem yakıt hemguvenlik bakımından cok ıyı ses ısıne gelırsek zıbata 1200 tl ye cok guzel halleıyorlar sevıs sorunu yok yanlız tıcarı arac satımı cok oldugundan yan yana servıs alıyorsunuz elemenlar fazla ınce degıl.uzun yolda cok ıyı ranıman veırıyoor,
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Garip özdost <05.12.2017>: asx 1.6 invite 2014 benzin 2014. Uzun araştırmalar sonucu asx almaya karar verdim araç yakıtıyla yol emniyetiyle mükemmel bir araç eksi tarafı içeriye aldığı ses
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Nevzat <17.01.2018>: İntense 2013. Tek kelime ile ifade edeceğim, bir rüya gibi.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Sertaç bey <28.01.2018>: 4 senedir asx kullanırım.
Olumlu özellikleri: Sınıfında en az yakıt tüketimi olan benzinli budur, lpg ye de niyetlenirseniz bedava binersiniz, şehir dışı keskin virajlara 140 la giriyorum savrulma kontrol zorluğu yok korkup direksiyonu sıkı sıkı tutmak yok, içi çok geniş diz mesafesi harika arka koltuktakini sıkıştırmıyorsunuz, hatta ramazanda öğle arası arka koltukta rahatça çok uyuduğum oldu. Duruşuyla 150 milyar üstü araç gibi zengin duruyor, parçasının pahalı olduğu küllen saçmalık temsada 750 tl debriyaj seti. Bosch uyumlu parçalar bulup sanayide de takabilirsiniz , bagajı top sahası gibi, sis farlarıyla yakışıklı beyaz ve gold kahve harikadır, aynaları geniş görüş açınız enfes, fiyat dengesinde ford fiesta var beğenmeyen onu alabilir.
Olumsuz yönlerine gelirsek: Ses yalıtımı 100 km den sonra iyi sayılmaz. Amortisör performansı olarak haldur huldur tümsekten geçerseniz 1-2 idare ediyor patlıyor çok kaliteli değil patlarsa sakın kyb almayın serviste sadece orjinalinizin yayını değişmek isteyin, debriyaj seti acemiyseniz sizi çok idare etmez 2 senede biter. Tavsiye eder miyim evet 30 40 bin daha pahalı olsaydı tavsiye eder miydim hayır. Bu fiyata bu araç kaçmaz..
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Onur <08.02.2018>: Merabalar bu gün 2017 istense modelin test sürüşüne gittim dizel motordu.araç yol tutuşu olarak çok iyiydi yalnız rahatsız eden arka koltuktar aşırı sertti uzun yolda dayanılacak bir koltuk değil.. 2011 2012 kullanıcı arkadaşlar sizin arka koltuğunuzda bu sıkıntı var mıydı arka koltuk konusunda bilgisi olan var mı
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Kaptan <21.03.2018>: daha önce 2011 benzinli qasqai tekna kulanıyordum hiç memnun kalmadım benzin sarfiyatı yüksek arka kısım malesef çok basık rampalarda içinde ailem varken çok zorlanıyordu 17000km de akü sorunu başladı vs ve sattım ix35 baktım kia sportage baktım kalite sorunsuzluk güvenlik açısından asx daha mantıklı geldi bana 2el sıkıntısı olduğunu söylediler 2eli olan kalitesiz süslü araçlara bineceğime 1.6 benzinli asx intense paket aldım gayet güzel araç servisleri biraz sıkıntılı ama olsun memnunum.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Ö.YLDIRIM <08.06.2018>: 2014. İKİ YIL OLDU ALALI SES İZOLASYONU HARİÇ ARAÇ KULLANIŞLI TAVSİYE EDERİM.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


ilke <14.07.2018>: 2013 Intense ASX'im var. yakıt tüketimi çok çok az, neredeyse dizel bir araba kadar ekonomik. Performansı da gayet yerinde çekmiyor diyen arkadaşlar biraz devir çevirsin lütfen, 4000 devir ile 6000 devir arası uçak moduna geçiyor ASX. çok memnunum o konuda. Tek memnun olmadığım husus çok fazla yol sesi alıyor. Bunun için ufak bir izolasyon yapılabilir. Başka da bir problemim yok, donanım olarak, kalite sağlamlık olarak, sorunsuzluk olarak, yakıt tüketimi olarak nefis bir araç. yine olsa yine alırım....
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Mehmet Gürsoy <09.02.2019>: Mitsubishi asx 2011 invite. Aracı ikinci el aldım, Şu ana kadar kullandığım en keyifli araç olduğunu itiraf etmeliyim. Sürüş dinamiği mükemmel, oturma ve görüş alanı harika, resmen yola hakimsiniz. Direksiyon hıza duyarlı ve hissiyatı orta seviyede. Yol tutuşu sınıfına göre çok yeterli, ses izalosyonu gayet güzel biraz motor sesi belirgin, trim sesleri yok, süspansiyon sert ve yol tutuşuna göre ayarlanmış ; ancak lastik ince yanak olmadığı için darbeleri çok rahat sönümlendirebiliyor. İç mekan ve bagaj yeterli, ancak ön konsol çok sıradan lakin kaliteliden ödün verilmemiş. Depriyaj yumuşak, vites kutusu kemikli. Fren mesafesi ve güvenlik çok başarılı. Yakıt tüketimi sınıfının en iyisi, az km yapanlar LPG taktırmayı hiç düşünmesin. Düşük fiyata suv segmentinde araç düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
Tavsiye eder misiniz?: Evet


Altunhan <13.08.2019>: Tam 1 yıldır kullanıyorum 15 yıldır araç sahibiyim hiç bir araç asx gibi bağlamadı kendine adı gibi elmas değerinde bence tek kusuru var bağımlılık yapıyor.
Tavsiye eder misiniz?: Evet



Siz de Mitsubishi ASX kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

Mitsubishi ASX İncelemesi
Mitsubishi ASX Çarpışma ve Güvenlik Testi
Google+'da Paylaş
    Gmail ile Yorumla
    Facebook ile Yorumla

15 yorum:

  1. yaş 49 ankarada yaşamaktayım 18 yaşından beri türkiyedeki hemen hemen tüm marka ve model araçları kullandım finaldeki aracım 3 yıldır asx 1.6 benzinli vitesli araç benim nazarımda mükemmel piyasa fiyatlarının çok altında satılıyor. allah kaza bela vermesin verince anlarsınız ne demek istediğimi yol tutuş viraj girişi çıkışı mükemmel hele birde yakıt yönü varki bayılıyorum az yakar çok kaçar sınıfından yedek parça makul servis hızlı ve ilgili olumsuz yönü var tabiiki 1.6 larda otamatik vites seçeneyi yurdumda yok olsa millet araba satamaz şiddetle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. İsa karaköse26 Aralık 2016 09:48

    Arkadaşlar ben toyata avansis ve mitsubişi ASX 2013 üstleri arasında kaldım tavsiyeniz hangisi yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Asx parcalari pahali ve servis skntisi olan aractir. Iyi dusunun kararinizi ona gore verin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiçbir parça ve servis sorunu yaşamadım demekki servisler farkediyor

      Sil
  4. 2011 modelini aldım 2 ay önce. 3000 km kullandım. Gayet memnunum.

    YanıtlaSil
  5. Ben aracı alalı 3 yıl oldu ilk kez bir araca 3 yıl çok severek bindim ilk alırken çok ama çok araştırdım suv tarzı her araç hakkında bilgi sahibi olduktan sonra beklentilerimi karşılayacak aracın asx olduğuma karar verdim ancak alması zor çünkü bulduğum ve konuştuğum 2. Günü beklemeden satıldı izin alamadığım için ilk gün gidemedim nihayet pazar sabahı bir araç ilana girdi ve 350 km yol giderek kapora verdim ve aldim 3 yılda (eski aracima gore)yaklaşık 8500 tl yakıt kar ım surus keyfim ve memnuniyetim oldu bakim dışında hiç sanayiye gitmedim far dahi patlamadı donanım çok iyi yol tutuş fren güvenlik çok iyi cam tavan araca ferahlık katıyor kesinlikle tavsiye ederim ama imkan olursa intense alın derim farka değiyor

    YanıtlaSil
  6. slm arkadaşlar ben asx alıcam ama kararsız kaldım ikinci elinde sıkıntı olurmu birde parçası pahalımı acaba

    YanıtlaSil
  7. Almadan önce çok araştırdım kararsız kaldım ama aldım şimdi gerçekten asx iyikide almışım diyorum yol tutuş güvenlik herşeğiyle mükemmel birde otamatik olsa süper olurdu alacak arkadaşlar alırsanız pişman olmassınız.

    YanıtlaSil
  8. Keşke otomatik vitesi olsa

    YanıtlaSil
  9. aşigim tarzina durusuna. yarin insallah satin aliyorum 2011 model intensemi. yakin arkadas , akraba piyasasi yok parca zor bulunur diye dusundursede aliyorum rabbim utandirmaz insallah. kazasiz belasiz keyifli binmeyi nasip eder.

    YanıtlaSil
  10. 1.6 benzinli düşünmüyorum 2014 2015 tavsiye eder misiniz parçaları pahalımı ve bulunması kolaymı teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. 2013 intense asx kullanıyorum çok memnunum az yakıyor iyi gidiyor konforlu nefis bir araba

    YanıtlaSil
  12. 2017 intense benzinli aracı 1.5 yıldır kullanıyorum yıllarca renault araçlarla tamirciden çıkamazken henüz daha gitmedim. Biraz hafif ses almanın dışında bir sorun yok yakıt olması gerktiği gibi

    YanıtlaSil
  13. ben muşta yaşıyorum hangi ustaya sorsam uzak kal diyor parça sorunu yaşarsın bende şaşırıp kaldım alayımı almayımı ama arabayı çok beyeniyorm
    acaba buradaki ustalarmı anlamıyor diye söyliyor bu soğuk memlekete tavsiye eden varmı akadaşlar yorularınıza ihtiyacımız var

    YanıtlaSil